Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon gayet iyi ama , fiyatlarına baktım 1200 lira civarinda , bu telefona ancak 850 900 verilir bence
biraz daha beklersen xperia z'nin fiyatı 1300lere düşer
Bence s3ten kat be kat daha iyi.zaten test sonuçlari bunu kanitliyo.s3 1300 tl seviyelerinde iken sp ye o fiyat verilir bence.tabii ki sp nin fiyati biraz daha düşecektir bunun için biraz beklemek gerekir.bekleyemem derseniz o zaman s3 alip monotonluğa devam edersiniz.değişiklik arayanlar için muhteşem bi telefon sp.bende sp almayi düşünüyorum bakalim kismet...
Tam bir f/p ürünü. Bu telefona bu fiyat çok diyenleri gerçekten anlamıyorum. Bu özelliklere bu fiyat, cidden çok iyi.
Donanımların birbirleriyle optimizasyonu müthiş. Son zamanlarda çıkan en başarılı modellerden biri. Ne eksik bir özelliği var ne fazlası. Donanımlar gereksiz yere yüksek tutulmamış, örneğin gereksiz yere Full HD ekran kullanmak yerine HD ekran kullanılmış. Bu da batarya performansını maksimum düzeye çıkarıyor ki zaten 2370 mAh batarya var. Piyasada en iyi batarya ömrü sunan cihazlardan biri.
Ve benim için en önemli özellik, herkesin elinde Sony telefon göremezsiniz, Sony ayrıcalıktır!
Kesinlikle saçmalamışsn arkadaşım.. Performans testlerinde Galaxy s4 htc one xperia z ve optimus G den sonragaliyor bazı testlerde xperia z ve optimus g yi geçiyor ki bu telefona gözünüz kapalı 1250 tl verilebilir Bende almayı düşünüyorum