Soru Sizce Girer Miyim?

mstfylmz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
herkese selamlar ben bu yıl liseye obp ile gireceğim.obp ile ilgili bir sorum olacak.gitmek istediğim okul fatin rüştü zorlu anadolu lisesi.geçen yıl 95.2 ile almış bu lise.arkadaşım orda okuyor.bu arada puanım 92.9.sizce girebilir miyim?arkadaşım geçen sene sınav kolay olduğu için nitelikli öğrenci almak adına o kadar yükselttiler dedi.bu yıl da geçen seneye göre hem 2 dönemden sorumluyduk hem de sorular baya zordu.bu sene puanı düşürürler diye düşünüyorum belki 5 puana kadar düşürülür.lgs nin ilk yılında 85 e kadar düşmüş benim tahminimce bu yıl 89-93 arası alırlar.sizin düşünceniz nedir?buraya girmeyi cidden istiyorum okul kayıt alanımda ve 1.5 km uzaklık var.fikri olan varsa yazabilir mi?gerçi tercih dönemi bitti ama önümüzdeki 11 günü rahat endişesiz geçirmek istiyorum....

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,008
Benim bildiğim birden fazla okul tercih edilebiliyor. Öncelik durumuna göre de değerlendirme yapılıyor. Liseyi kaçıncı sıraya yazdınız? İlk sıraya yazdıysanız büyük olasılıkla alınabilirsiniz.

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Benim bildiğim birden fazla okul tercih edilebiliyor. Öncelik durumuna göre de değerlendirme yapılıyor. Liseyi kaçıncı sıraya yazdınız? İlk sıraya yazdıysanız büyük olasılıkla alınabilirsiniz.
İlk sıraya yazarsanız çıkar

mstfylmz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1. sıraya yazdım.umarım dediğiniz gibi olur ve girerim

mstfylmz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bol şans dilerim, tercih sonuçlarınız ne zaman açıklanıyor?
teşekkürler,ayın 26'sında.o gün mutlu bir gün geçirmeyi çok istiyorum.cidden bu okuldan mezun olursam geleceğim iyi yerlere gelir.iyi günler

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,008
teşekkürler,ayın 26'sında.o gün mutlu bir gün geçirmeyi çok istiyorum.cidden bu okuldan mezun olursam geleceğim iyi yerlere gelir.iyi günler
Heyecanını anlayabiliyorum, umarım hayal kırıklığı yaşayacağın bir sonuca uğramazsın. :) Geleceğinde bol şans, mutlu olmanı diliyorum.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
bende obp ile yerleşeceğim benim obp 97 ve kayıt alanım içinde Kocasinan Ahmet Eren Anadolu lisesi var söylenilenlere göre iyi bir okulmuş okuldaki hocalara ve birkaç tanıdığım öğretmene sordum iyi dediler
bende başa onu yazdım inşallah çıkar bu arada hevesine kırmak gibi olmasın ama bizim oradaki Ahmet Eren Anadolu lisesi 95 ile alıyordu bizim komşunun obp 91 di ve onu almadılar ilk sıraya yazmasına rağmen yani sende çok ümit bağlama yani yüksek ihtimalle çıkar ama çıkmazsa üzülme diye söylüyorum