Xperia s 6.2.B.0.200 ROOT

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia s 6.2.B.0.200 son sürümden bi önceki sürüm mevcut telefonumda önce rom yükledim sonra pc comp.tan 200 lü sürümünü yükledim. ben güncelleme bekleyemem kafayı yiyorum ama 211 romunu atabilmem için yeni yüklediğim 200 lü sürüme rootlamam (kök) lazım gözünüzü seviyim yardım edin kaç kere root attım ama bu sürüme root atamadım otamatik manuel her türlü root programı kullandım ama yok lanet sürüme root desteklenmiyo diyip duruyo :/ 211 e hemen root uydurdular 200 e bulamadılar easyroot adlı ünlü root yazılımıda kullandım olmadı

size zzahmet root yapan varsa linki atsın aramaktan miyop olcam

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
xperia s 6.2.B.0.200 son sürümden bi önceki sürüm mevcut telefonumda önce rom yükledim sonra pc comp.tan 200 lü sürümünü yükledim. ben güncelleme bekleyemem kafayı yiyorum ama 211 romunu atabilmem için yeni yüklediğim 200 lü sürüme rootlamam (kök) lazım gözünüzü seviyim yardım edin kaç kere root attım ama bu sürüme root atamadım otamatik manuel her türlü root programı kullandım ama yok lanet sürüme root desteklenmiyo diyip duruyo :/ 211 e hemen root uydurdular 200 e bulamadılar easyroot adlı ünlü root yazılımıda kullandım olmadı

size zzahmet root yapan varsa linki atsın aramaktan miyop olcam

211 sürümünü yüklemek için root yapmana gerek yok ki :)
telefonuna bu güncelleme gelmediyse buradan romu indir flashtool ile yükle :)

burak2815

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Falshtoolu sevmiyorum fazla kötğ anılarım var :) ben rootlu yoldan rom manejar ile yapmak istiyorum falshtool hem bootloadher kilidini tamamen kaldırıp garantimi silicek hemde yanlş bi işlemde telefonun tuğla oluyo bi ara yaptım tuğla oldu bildiğin hiç bi şey çalşmadı neymiş efendim saat dilimini amerikaya dili amerikan ingilizcesine göre ayarlıcakmışım yaptımda kurtuldum