Sony Mobile Destek Sayfasında Xperia S için Güncel Firmware 6.2.A.0.200 Görünüyor!

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ion la ilgili sızmalar daha çok screen shot şeklinde idi. P ye S e getirip İona getirmemezlik yapmazlar bence. Sonuçta firma adını kötüye çıkarmak istemez. Güncellemeler güzel ve stabil olacak ta ah bide erken versen sony ....

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Neyse mendocino, sen kendini iyi bir araştırmacı saymışsında bunu sen benim ve diğerlerinin ne kadar araştırdığını bilmeden kendini överek kıyaslama yapman senin ne denli araştırmada geride olduğu göstermiş. Sanırım sen kendini polimikle tatmin eden birisin ve ben sana uymayacağım. Sadece varsa bir bilgin paylaş bizimle diye yazdım sen hala polimik peşinde olan ve icraatta bulunamayan sadece laf yapan birisin. Artık yazılarına cevap vermiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ion la ilgili sızmalar daha çok screen shot şeklinde idi. P ye S e getirip İona getirmemezlik yapmazlar bence. Sonuçta firma adını kötüye çıkarmak istemez. Güncellemeler güzel ve stabil olacak ta ah bide erken versen sony ....

Stabil falan bilmemde artık bir zahmet çıkarsınlar. Rom çıkaran hack arkadaşlarımız varken Koskoca Sony firmasının mühendisleri bir araya gelmiş beraberce çalışırken bu kadar geciktirmemeli. Ion' da Türkiyede Z den sonra gelen en iyi modeli en son ona vermesi sıkıntı:) inşallah en kısa zamanda Ion ada başlar.

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
o zaman gezme istemediğin beğenmediğin sitelerde kardeş git oralarda araştır kardeş. Az değil çok ingilizcemiz var ve yetiyor. Biz oralarıda geziyoruz bilgi topluyoruz ve burada paylaşıyoruz. Polimik yapmıyoruz.

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Make sure your device has the latest software so you can enjoy optimal performance and all of its features.

En yeni kullanılabilir yazılım: 6.1.A.2.55

Yayınlama tarihi: 2013-04-15

How to **** your device’s current software version:
Settings -> About phone -> Build number / version

Ciddi söylüyorum hiç bir şey anlamadım bundan sürüm 200'dü bugün baktım 6.1.A.2.55 olarak değiştirmişler:D gerçekten anlayan birisi varsa söylesinde öğrenelim.
Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha var xperia P E ve GO sony sitesinden baktığın zaman jelly bean resmi görseli felan var insanın iştahını kabartır gibi, S'e baktığım zaman malum sıradan yazılmış sanki 4.1.2 ile alakası olmayan sallanmış gibi duruyor.buda bana sony'nin müşteriye karşı bir minnet'i yokmuş gibi duruyor yanılıyormuyum yoksa.

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar Sony Türkiyeye mesaj attım gelen cevap bakın. Sanırım Türkiyenin hiçbirşeyden haberi yok.

ngmws.jpg

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sony Türkiyeye mesaj attım gelen cevap bakın. Sanırım Türkiyenin hiçbirşeyden haberi yok.

ngmws.jpg

Hahahaha çok güldüm ya,güldüğüm noktada şu.

1 Ay önce aradım bu FATMA çıktı karşıma
2 Hafta önce aradım yine FATMA
Bu geçtiğimiz hafta aradım yine FATMA

Mail göndermişsin yanıtlayan yine FATMA

Bu hafta deneyin görün karşınıza yine FATMA çıkacak

Tek kişilik dev SONY; Kesin bu yazılım'ları ve güncellemeleri sunan yine FATMA galiba hahahaha

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hahahaha çok güldüm ya,güldüğüm noktada şu.

1 Ay önce aradım bu FATMA çıktı karşıma
2 Hafta önce aradım yine FATMA
Bu geçtiğimiz hafta aradım yine FATMA

Mail göndermişsin yanıtlayan yine FATMA

Bu hafta deneyin görün karşınıza yine FATMA çıkacak

Tek kişilik dev SONY; Kesin bu yazılım'ları ve güncellemeleri sunan yine FATMA galiba hahahaha

Tek kişilik dev kadro o zaman. Yada Fatma markalaşma yolunda ilerliyor demektir.

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hayırlı olsun artık resmen başladı. S Acro S SL için hayırlı olsun. Sony resmi sitesi yayınladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuanda yazılımı indiriyorum tüm xperia s kullanan arkadaşlara hayırlı olsun :laugh:

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ederiz duyurduğun için. Ben baktım güncellemelere güncelleme gözüküyor daha ülkenize gelmedi diyor. İnş en yakın zamanda güncellenir

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Rica ederim yeni konu açmak gereksiz diye buradan yazdım. Bizi en sona attılar ion'u jelly bean'i en son alan model olacak tabi alırsak :-D

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Turkcell den aldığım Xperia S'e nihayet 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi geldi. Stamina mod bulamadım ama telefon ekran kapalı iken wi-fi ve ağ bağlantısı ve programları kapalı tutan uzatılmış pil modu var. Genel değişiklikler güzel birkaç eksik var veya ben bulamadım ana ekrandan menüye geldiğimizde artık program kaldırma yok mu? Yukarıda menüyü sıralama modu nun gözükmesi hoş olmamış. Menü geçişlerinde eskidende hızlı idi şimdi dahada hızlı olmuş. Antutu Benchmark testi yaptım İCS varken 8207 puan almıştı Jelly Bean yükledim şimdi 8896 puan aldı.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Uygulama kaldırmayı buldum şimdi menüde. İCS ye göre çok daha kişiselleştirme sunulmuş. Sony biraz bekletti ama güzel olmuş. İnşallah 4.2.2 ve daha sonraki sürümlerinede güncelleme alır. Bununla ilgili hiç bir açıklama varmı sony blogda bilginiz var mı ?