Xperia Ion için Jellybean 4.1.2 İki Hafta İçerisinde Duyurulabilir!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sony Xperia Ion sahipleri halen jellybean 4.1.2 güncellemesini beklemekte. Xperia S, P, Acro S gibi birçok model 4.1.2 güncellemesini almışken Xperia Ion'a hala jellybean gelmemesi kullanıcıları bir hayli üzmüş durumda.

Mayıs ayı ortalarında Ion için 6.2.B.0.204 sertifikası alınmıştı. Şu an ise yazılım 6.2.B.0.211 sürümüne güncellenmiş durumda. Yeni sürümün bazı hataları giderdiği tahmin ediliyor.

Xperia-ion-JB-640x470.png

Sony, geçen hafta Xperia Ion için bu haftalarda daha çok haber beklenmesi gerektiğini söylemişti. Sony Xperia News Twitter sayfasında verilen bilgiye göre güncelleme iki hafta içerisinde dağıtılmaya başlanacak.

Y5qtB5J.jpg

Kaynak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
orjinal android rom versin rahatlasın sony, görende sıfırdan işletim sistemi yazıyorlar sanacak...

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz 6.2.B.0.204 olan sürümü bekliyorduk şimdi 6.2.B.0.211 olan sürümmü verilecek? harbiden arap saçına döndü iyimi kendileri işin içinden çıkamıyor yazdıkları notlar'lada biz çıkamıyoruz:laugh:

android3 dostum benim telefonun son halini zaten biliyosun,bazı arkadaşlar o kiliti açtığında Sony PC Companion cihazımı görmüyor muhabbeti var.onlara bakarsak benimkininde görmemesi lazım ama herşey normal bende yani yeni yazılım yüklü diyor istediğim gibi bağlayıp çıkarabiliyorum.sonuç olarak şunu dicem benim kilit kapanmışmı:laugh:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
daha 2 haftan sora başlanacak dıyor gelmesı 1 ayı geçer sony telefon işini bıraksın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vallaha onu bunu bilmemde gerçekten ya çoook sağlam bir iş yapıyorlar yada hiç bir iş yapmıyorlar. Bu nedir yaa gerçekten sanki jelly bean ı yeniden oluşturuyorlar. yapamıyorlarsa versinler saf jelly bean i apk leride dağıtsınlar işin ehli arkadaşlarımız çok orjinal bir rom çıkarır bize :) Çok kısa bir sürede hemde :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende hala 6.1.e.3.7 var ve güncelleme kontrolunde telfonunun güncel diyor.6.2bo.211 nasil yapacam bir yardim lütfen

suleymanpulat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende hala 6.1.e.3.7 var ve güncelleme kontrolunde telfonunun güncel diyor.6.2bo.211 nasil yapacam bir yardim lütfen.yol gösteren yokmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha başlamadı. Bu sadece sertifikası alınmış demek. Sony Jelly bean i test ediyor tamam derse certifika alıyor. Sony güncelleme konusunda biraz yavaş sen 2-3 aya anca alabilirsin demek. Sen yine iyisin yeni farketmişsin, biz mart ayından bu yana hergün güncellemelere bakarak yaşıyoruz :) Allah seni bildiği gibi yapsın SONY.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim haziranın ortasına geldik hala dağıtacaklar yeter daha tamam kaliteli iş yapıolar ama bukadar da bekletilmez .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün başka bir sitede okudum. Sony xperia s cep telefonu wifi üzerinde güncelleme yapilmak istendiğinde telefon güncel dediği halde bigisayar üzerinde pc companion ile 4.1.2 güncellemesini yapan birisi vardi. Hemen ben de denedim. Pc companion u açtim. Sony xperia lt26i için güncelleme var dedi. Yaklaşik 45 dakikada güncellemeyi başari ile yaptim. Telefon türkiye den alinma bir telefondur. Siz de bilgisayar araciliği ile ( usb bağlanti ) pc companion programi yardimi ile android jelly bean i yükleyebilirsiniz.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Turkcell Xperia s mi sizinkide. Bende şimdi denedim ama halen gelmemiş 4.1.2 :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iki hafta oldu hala bi gelişme yok:) yani sony telefon işini biraksin playstation yapsin:d

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı sitelerde ftf dosyası var sanırım avrupa romu bunu kuramıyomuyuz? flashtool ile kursak bir sıkıntı yaratırmı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Avrupa romunun içinde Türkçe yokmu? genelde Türkçe olurdu her ülkeye ayrı rom çıkmıyor ki Türkiye'ye özel çıksın. avrupa asya vs çıkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1,500 tl telefon ipohone beş çeker ama gel görki 3 liralık telefonlara fasulyenin son sürümü geldi bizim SONY gaz yapar diye İON lara fasulyeyi yükleyemedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı telefonlara güncelleme yapılabiliyor bazılarında hala telefon güncel diyor. Sony türkiye ise telefonun alındığı yerler farklı olabilir tam tarih veremiyoruz diyor.