Xperia p almak isityorum

castiel_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler merhabalar :) ben xperia p almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaş varsa bir yardımcı olsun. Nasıl bir telefondur? Elbette iyi telefonlar var ama p de bnm istediğim özellikler var ekran parlaklığı fotoğraf ses kalitesi gibi ve sony arayüzü... Kullananlar şarzı da iyi gidiyor derlerse kafamda soru işareti kalmayacak şimdiden teşekkürler :)))

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefonu sabaha kadar ballandıra ballandıra anlatayım kız arkadaşıma aldık çok memnun kamerası olsun stabiletise olsun ekran çözünürlüğü olsun mükkemmel kamerası s3, xperia s, htc one x den çok daha net ve kaliteli çekiyor
fakaaaaaat
en büyük sorun şarj 1 günü çıkartmak bukadarmı zor olur? öğlen 12 de şarjdan alıyoruz gece 11 diyince açılmaz hale geliyor
baya araştırdım 1,1.5 ay sonra pil randıman alıyormuş yani 1, 1.5 günü çok rahat çıkarıyormuşsunuz inşallah öyle olur onun dışında telefonda eksik yok...

stbrkkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu sabaha kadar ballandıra ballandıra anlatayım kız arkadaşıma aldık çok memnun kamerası olsun stabiletise olsun ekran çözünürlüğü olsun mükkemmel kamerası s3, xperia s, htc one x den çok daha net ve kaliteli çekiyor
fakaaaaaat
en büyük sorun şarj 1 günü çıkartmak bukadarmı zor olur? öğlen 12 de şarjdan alıyoruz gece 11 diyince açılmaz hale geliyor
baya araştırdım 1,1.5 ay sonra pil randıman alıyormuş yani 1, 1.5 günü çok rahat çıkarıyormuşsunuz inşallah öyle olur onun dışında telefonda eksik yok...

kamera konusunda sxs den iyi diyerek çok iddialı konuşmuşsunuz bence :)
bkz: http://mobiltelefon.ru/post_1339693813.html

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kamera konusunda sxs den iyi diyerek çok iddialı konuşmuşsunuz bence :)
bkz: http://mobiltelefon.ru/post_1339693813.html

iddalı derken ikisinin kamerasınıda birebir inceledim s'in bozduğu yerlerde p daha keskin görüntüler veriyordu zaten p'nin kamerası daha güncel ve diyafram aralığı olarak'ta s'ten üstün fakat video'da s daha iyi benim çektiğim ve incelediğim kadarıyla.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4369&idPhone2=4436&idPhone3=3621

p'nin daha keskin oldugu ortada

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence bu aralar almayın telefon en geç 2013 yılının ocak ayında gelecek yeni modeller 2011 ve 2012 çıkışlı bir çok telefon indirime girecek ya da yeni gelecek telefonların özellikleri (nexus 4, lg optimus, xperia 2. nesil serisi gibi) diğerlerine göre daha iyi olacak ve bariz fiyat farkı olacağını da zannetmiyorum.

stbrkkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4369&idPhone2=4436&idPhone3=3621" dedi ki:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4369&idPhone2=4436&idPhone3=3621

p'nin daha keskin oldugu ortada
T89Oq4kZM10XFBfrX9E0scqWQ3cCaXM8jClh4QxInYSLbEHhTQ8GROIlyGTsp1_l1QMl4Q5M6RQ

[/URL]
burada da sanki s daha önde gibi
ayrıca xperia p yi yurt dışından alacaksanız alıolabilir fakatfakat yurtiçinde tavsiye etmem o fiyata su sırala yeni mmodelleri beklemeniz daha mantıklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
burada da sanki s daha önde gibi
ayrıca xperia p yi yurt dışından alacaksanız alıolabilir fakatfakat yurtiçinde tavsiye etmem o fiyata su sırala yeni mmodelleri beklemeniz daha mantıklı

p'nin şarz olayı tatmin etmiyor demek ne yapsak 2013 ü mü beklesek aslında bu xperia t de cazip telefon ama türkiyeye gelmeyecek. Ben sony istiyordum halbuki :/

ysy3596

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia mini pro kullanıyorum jarj sorunu denemez aslında ama ben yınede bı elatıp hallettım night mode aldıgınız makınayı ortada sorun kalmıyo pıyasada en basarılı androit bence s2 s3 hepsı gectı elımden su anda bu makınanın ustune tanımam yenı fovorım xperıa ion onu denıcem butun yorumlar bos xperıa al bak keyfıne derım

tek sorun xperia bulmak turkıyede :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon çok iyi ama batarya felç. güne %100 ile başlayın bırakın geceyi akşamı bile zor görüyorsunuz.

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarj olayı 1 ay sonra falan bataryanın kendine geldiği söyleniyor. 2 gün önce aldım gayet memnunum. Çok büyük değil küçükte değil , hafızası küçük değil ama çok büyük bi belleğe de gerek yok , sade durmasın ama çokda sportif durmasın diyosan çok iyi bir telefon :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Batarya oturur arkadaşlar benim sola bir gün gitmiyordu şimdi 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Tabi kullandığınız rom, ekran parlaklığınız, 2g/3g, gps vs şeyleri kontor etmekte önemli.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bataryası için birşey diyemeyeceğim ama çok güzel telefon. Fiyat/performans olarak çok iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
almayın sakın beyler ömrünüz sarjja takmakla biter cok sinir bozucu