Xperia Ailesi'nin Hafıza Problemi ??? (Süper Bir Uygulama)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm, hani ilk basta ekteki dosyayi indirin ve kurun yazmissiniz, dosyayi telefona mi yoksa bilgisayara mi yukeyip kuralim? Yardimci olursaniz sevinirim:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc ye bağla ve antiace programı demişsin ya bu antiace nedir tam olarak:/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Xperia arc hafıza yetersizliği için yardım alabilir miyim?

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Widgetli olan uygulamaları taşıyonca sadece uygulama çalışıyor, widget çalışmıyor. Varmı bu işin çözümü

srknbkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende sony xperia z var ama telefonda usb hata ayıklama diye bir yer yok nasıl yapacağım taşıma işlemini yardımcı olursanız sevinirim

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende sony xperia z var ama telefonda usb hata ayıklama diye bir yer yok nasıl yapacağım taşıma işlemini yardımcı olursanız sevinirim
xperia z telefonlarda ayarlardan telefon hakkında bölümüne girerseniz derleme numarasını göreceksiniz. bunun üzerine 3 kez peşpeşe tıkladığınız zaman bi önceki menüde geliştirici seçenekler açılacaktır. bu bölümden usb hata ayıklamayı açıpapatabilirsiniz.

srknbkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z telefonlarda ayarlardan telefon hakkında bölümüne girerseniz derleme numarasını göreceksiniz. bunun üzerine 3 kez peşpeşe tıkladığınız zaman bi önceki menüde geliştirici seçenekler açılacaktır. bu bölümden usb hata ayıklamayı açıpapatabilirsiniz.
geliştirici oldunuz dedi ama usb hata ayıklama yine yok benim telefonda yardımcı olabilir misiniz

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geliştirici oldunuz dedi ama usb hata ayıklama yine yok benim telefonda yardımcı olabilir misiniz

ayarlara girdiğinizde en altta telefon hakkında bölümü vardır dikkat ederseniz bi üstündede geliştirici seçenekler bulunuyor bu bölüme girdiğinizde göreceksiniz usb hata ayıklamasını

srknbkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlara girdiğinizde en altta telefon hakkında bölümü vardır dikkat ederseniz bi üstündede geliştirici seçenekler bulunuyor bu bölüme girdiğinizde göreceksiniz usb hata ayıklamasını

Peki bu yöntem ile uygulamaları hafıza kartına taşımam mümkün mü acaba

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar konuda da belirttim hala söylüyorum bu uygulama 2011 serileri ve android 2.3'te çalışır, siz hala xperia z de çalışırmı diyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
programı verdiğin linkten x peria neo v ye indirdim ama açamadı.programı açamıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telelonumun modeli sony xperia M (c1905) ayarlar uygulamalarde değilde ayarlar geliştirici seçeneklerde usb hata ayıklama var ama bu dediğniz Antiace şey nedir nerden indircem bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc spped up programı kurluyor ve dediin seçenekler çıkmıyor bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben arc s kullanıyorum söylediğiniz şeyleri yaptım ama şu karda yükle şeyini anlamadım ve bulamadım

kumpas42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Doçent,
uygulamayı indirme liki aktif değil dosya indirilemiyor.
yardımcı olabilirmisiniz uygulamayı nereden indirebilirim.
Saygılarımla,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklerini aynı şekilde yaptım ama olmadı lütfen yardımcı olurmusun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mypcbackup live support gibi şeyler yüklendi ve arama motorum değişti ancak ortada başka program yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum yaptım işe yaradı teşekkur ederim emeğine sağlık :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende xperia ericson arc s kullanıyorum. bi yakınım bunu almanyadan getirdi bana. normal olarak herşey calısıyor SIM kartı okudu rehberim felan hepsi var ancak hafıza kartını taktıgım halde okumuyor ve kameraya yada muzige girdiğimde bellek yok diye uyarı veriyor. ama hafıza kartını eski nokia 500 telefona takınca calısıyor bi yardımcı olurmusunuz

kral07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
android 4.3 de uygulamaları yönet yok xperia m başka bi çözüm yokmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:sleep:z2 telefonuma sarj balantısından usb bellek takıyorum telefonum görüyor ama telefonumdaki fotografları atmak istiyorum usb dosyasını bulamyrm tlfndan fotograflarımı flas bellege nasıl atabilirimyardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bu program nasil indiriliyor ben 2 gündür uğraşiyorum bir türlü indiremedim. Bi yardimci olsan kardeş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uyugulamalarda Geliştirme yokki geliştirici seçeneklerde var uygulamalara basınca direk yönetici açılıyor