S
SDN Okuru
SDN Okuru
arc s var android 4.0.4 biçözüm bulunamaz mı iler ki zamanlarda
Android 4.0.4 te çalışmaz..sony ericsson experi art s kullaniyorum 4.0.4 sürümü dediginiz gibi programi actim hata ayiklamayi aktif hale getirip kurdum ama telefonda herhangi bir degisiklik olmadi daha önceki tasıyamadıgım uygulamaları gene tasıyamıyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Xperia neo V android 2.3.4 var bende. Telefonu aldığımda yüklü olan bazı gereksiz uygulamaları kaldırmak istedim ama kaldıramadım, root yapmak gerekiyomuş ama root yapmak da cihazı garantiden çıkarıyomuş. Bu işlemin rootdan farkı nedir ve bunu uygulamak telefonu garanti kapsamı dışına çıkarır mı?
Eyvallah kardeşim çok sağol, deneyeceğim bunu faydasını görürüm inşallah.Kardeş bunu rahatlıkla uygulayabilirsin. Root ile veya garanti ile bir ilgisi yoktur.
Kardeş bunu rahatlıkla uygulayabilirsin. Root ile veya garanti ile bir ilgisi yoktur.
Android 2.3 sürümlerinde çalışır.Sony Ericsson xperia x10 mini pro telefonda oluyormu yapamadım ya ?
Android sürümünz kaç?dediklerinizin tamamını yaptım ama yine belleğe birşey taşıyamıyorum yine birşey indireceğim zaman yeterli depo aşanı yok diyor. ne yapim bi yardımcı olursanız sevinirim
bnımde arc s var 4.0.4 var denedm olmadı baska bi yontemi falan yok kardeşim bu işin buyuk sorun oluyor bu hafıza problemi bnım için telefonu satmayı bile düşünüyorum.
Merhaba,
Daha deneyemedim ama xperia arc 4.0.4 var bende programı indirdim şirket bilgisayarıma ama anti virüs programı SEP trojen olarak gördü uygulamayı ? Bence bi kontrol et istersen.
Teşekkürler paylaşım için.
root nasıl yapılır telefona ve içindekilere bi zararı olurmu yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkurler.4.0.4 te çalışmaz. 4.0.4 için root yapmanız lazım.
root nasıl yapılır telefona ve içindekilere bi zararı olurmu yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkurler.
xperia x8 2.1 de olurmu acaba?