Xperia Ailesi'nin Hafıza Problemi ??? (Süper Bir Uygulama)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arc s var android 4.0.4 biçözüm bulunamaz mı iler ki zamanlarda

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende araştırıyorum fakat şuan için bir çözüm yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben indiremiyorum uygulamayı ücretli indirme seçeneği varda free download seçeneğini bulamadım bir türlü nasıl indirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony ericsson experi art s kullaniyorum 4.0.4 sürümü dediginiz gibi programi actim hata ayiklamayi aktif hale getirip kurdum ama telefonda herhangi bir degisiklik olmadi daha önceki tasıyamadıgım uygulamaları gene tasıyamıyorum yardımcı olur musunuz?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sony ericsson experi art s kullaniyorum 4.0.4 sürümü dediginiz gibi programi actim hata ayiklamayi aktif hale getirip kurdum ama telefonda herhangi bir degisiklik olmadi daha önceki tasıyamadıgım uygulamaları gene tasıyamıyorum yardımcı olur musunuz?
Android 4.0.4 te çalışmaz..

xray78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Xperia neo V android 2.3.4 var bende. Telefonu aldığımda yüklü olan bazı gereksiz uygulamaları kaldırmak istedim ama kaldıramadım, root yapmak gerekiyomuş ama root yapmak da cihazı garantiden çıkarıyomuş. Bu işlemin rootdan farkı nedir ve bunu uygulamak telefonu garanti kapsamı dışına çıkarır mı?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Xperia neo V android 2.3.4 var bende. Telefonu aldığımda yüklü olan bazı gereksiz uygulamaları kaldırmak istedim ama kaldıramadım, root yapmak gerekiyomuş ama root yapmak da cihazı garantiden çıkarıyomuş. Bu işlemin rootdan farkı nedir ve bunu uygulamak telefonu garanti kapsamı dışına çıkarır mı?

Kardeş bunu rahatlıkla uygulayabilirsin. Root ile veya garanti ile bir ilgisi yoktur.

McCOY35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu uygulama sadece Sony ericsonlar için değil benzer android yüklü bir çok telefon için kullanılabiliyor.Mantığı ise Linux sistemde size admin yetkisi vererek dosyaları rahatlıkla taşımanız.

Root olayında ise birkaç kez denk geldim servisler garanti dışı diyorlar orjinal özelliği bozulduğu için o yüzden bir sorun olursa program üzerinden tekrar unroot yapın

xray78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşe yaradı :) sd karta taşıyamadıklarımı taşıyabildim nihayet, telefonum rahatladı bariz şekilde. Sebep olanlardan Allah razı olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben fotoğrafların hafıza kartına nasıl taşıncağını bilmiyorum yardım eder misiniz
Sony xperia

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklerinizin tamamını yaptım ama yine belleğe birşey taşıyamıyorum yine birşey indireceğim zaman yeterli depo aşanı yok diyor. ne yapim bi yardımcı olursanız sevinirim

ismail surek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsungun ne adını duymak nede görmek istiyorum
keşke sony ericsson ya da başka bişey yazsaydı

hocam bu samsung yazısını tekrar tekrar görcekmiyiz
bi defaya mahsus sa deniyeceğim
Android 2.3 Sony ericsson Arc S
teşekkkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnımde arc s var 4.0.4 var denedm olmadı baska bi yontemi falan yok kardeşim bu işin buyuk sorun oluyor bu hafıza problemi bnım için telefonu satmayı bile düşünüyorum.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bnımde arc s var 4.0.4 var denedm olmadı baska bi yontemi falan yok kardeşim bu işin buyuk sorun oluyor bu hafıza problemi bnım için telefonu satmayı bile düşünüyorum.

4.0.4 te çalışmaz. 4.0.4 için root yapmanız lazım.

skaya44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Daha deneyemedim ama xperia arc 4.0.4 var bende programı indirdim şirket bilgisayarıma ama anti virüs programı SEP trojen olarak gördü uygulamayı ? Bence bi kontrol et istersen.

Teşekkürler paylaşım için.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,

Daha deneyemedim ama xperia arc 4.0.4 var bende programı indirdim şirket bilgisayarıma ama anti virüs programı SEP trojen olarak gördü uygulamayı ? Bence bi kontrol et istersen.

Teşekkürler paylaşım için.

Kardeş daha bi üst mesajda belirttim 4.0.4 te çalışmıyor. Virüs meseleside şu. Program bir şekil hack uygulaması olmasından dolayı virüs görmesi normaldir.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Karta kurmuyorsun zaten, telefona kuruyorsun belli bir kısmını karta taşıyorsun.

A

ahmtuz

SDN Okuru
kardeş emeğine sağlık cok güzel bi konu acmışsın ama bende olmadı. arc s 4.0.4 sürümü var karta kur diyice biraz işlem oluyor bekliyorum sonra sd karta aktarma acılmıyor yardımcı olursan sevinirim..