Yardım Workstation Hizmeti Ve Windows Update Hizmeti Hizmetler Bölümünde Yok

Musab3444

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Selamlar benim vlaorant oynumda bir hata oluşmuştu bunun için valorant desteğe yazdım işte diyolarki Windows Update 'den Windows'unu güncelle falan işte girdim update'e daha sonra tekrar dene desteğe yazdım onlarda
  • Başlat tuşuna bas ve services.msc yazarak Enter tuşuna bas. Senden yönetici şifresi isteyebilir bu işlem; yönetici şifresini girerek işleme devam et lütfen.
  • Burada Background Intelligent Transfer Service isimli hizmeti bularak çift tıkla.
  • Başlangıç tipi kısmında Durduruldu yazıyorsa, Başlat diyerek Tamam'a tıkla.
  • Şimdi Background Intelligent Transfer Service'i bulduğumuz listede Windows Update servisini bularak buna çift tıkla.
  • Başlangıç tipi kısmında Durduruldu yazıyorsa, Başlat diyerek Tamam'a tıkla yine.
  • Şimdi de aynı işlemi Workstation servisi için yapacağız.
  • Çift tıkla, Başlangıç tipi -> Başlat, Tamam.

• dedi bende baktım e workstation serviside yok Windows update'de yok sorunda gerekli bir programı yükleyemedik hatası umarım çözülür oynamayı sevdiğim tek oyun o geçen günde cod warzone'umun dosyaları bozuldu onuda yüklüyorum acaba dosyalara zarar veren bir virüs mü yükledim bilmiyorum ama antivirüslerde birşey yok büyük ihtimalle ben yanlışlıkla bir şey yaptım çünkü 2.5 aydır windows güncellemeside gelmiyordu lütfen yarım edin hizmetlerde Windows Update ve Workstation hizmetleri yok.