Winrar hakkında

HellBloodz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win7 x64 kullanıyorum. 64bit için winrar kuruyorum ancak bilgisayara reset attığımda kurulmamış gibi görünüyor yani winrar ile açılan uzantıları tanımıyor ama program ekle kaldır bölümünde kurulu. Her bilgisayarı kapatıp açtığımda kaldırıp yeniden kurmak zorunda kalıyorum.Buna herhangi bir çözüm var mıdır? (regeditten tek tek winrarı arayıp silmeye kalkmak olacak iş değil)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Denetim masasından

Varsayılan programlar'a girin oradan Varsayılan programlarınızı ayarlayın seçeneğine tıkla. Sol taraftaki listeden winrarı bulup. sağ tarafta altta, bu programın varsayılanlarını seçin
seçeneğine girip. listeden size gerekli uzantıları işaretleyip tamam deyin.

Kolay gelsin.

HellBloodz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler ancak belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın bu yolu denedim şöyleki dediğim gibi winrar kuruyorum sorun yok varsayılan programlarda da görünüyor ama bilgisayarı yeniden başlattığımda varsayılan programlar listesinde de görünmüyor aynı kurulu değil gibi ama kurduğum yerde ve program ekle kaldırda görünüyor.Bir kaç alternatif programla da kaldırmayı denedim iz mi bırakıyor mu diye olmadı. Aklıma regeditte "winrar" aratıp çıkan tüm girdileri silmek geldi ama uğraşılacak gibi değil elle.

HellBloodz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun adobe ps için de geçerli bildiğiniz gibi ps formatları vardır psd,atn,asl gibi onlarda da aynı sorun var reset attığım zaman bu uzantılar ps formatı değilmiş gibi.

sanırım sorunum varsayılan programlar ile ilgili yani dosya formatları