Windowsu yükleyemiyorum siyah ekran

cemre635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyun oynarken mavi ekran hatası aldım ve pc kapandı, ardından açmak istedim ve açılmadı, şu anda hala açılmıyor, asus logosu geliyor ama sonraki adıma gelirken siyah ekranda kalıyor, windowsu yükleyemiyor, format cd sinden başlatmak istedim ama oda aynı, yine siyah ekranda takılıyor, hdd den şüpheleniyorum, ama detaylı olarak test yapamadım şu an, yarın yapıcam, sizlerinde fikirlerini almak isterim, acaba problemin kaynağı nedir? Bu arada pc aşırı ısınıyordu ve hdd bazen 50-55 dereceyi bulabiliyordu, yine o kadar ısınıp aşırı sıcaktan zarar görmüş olabilirmi diye düşünüyorum, ama o sıcaktan başka bi parça etkilenmişte olabilir.. Bu arada biostan kontrol ettim hdd sağlam gözüküyor, ramler sağlam gözüküyor, cpu sağlam gözüküyor, gpu da sağlam gözüküyor, tek tek kontrol edecem artık yapacak bişey yok

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Nasıl yani ? Windows kalıplı USB belleği boot ettiğin zamanda mı siyah ekranda kalıyor. Bu imkansız.

cemre635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü arkadaşlar, 1 saat ara verdikten sonra tekrar açmaya çalıştım, başta siyah ekranı tekrar geçemedim ama bikaç kere daha tekrar başlayınca diski taratmayı başardım, ve ne bad sector nede başka birşey çıkmadı, başka donanımlarda da sorun yok, anlayacağınız keyfe keder 2 saat boşuna uğraştım, anlamıyorum bazen bu bilgisayarı, ulan madem hiçbir parçan arızalanmadı neden sorun yaratırsın, daha 1 ay olmadı bu arada bilgisayarı toplayalı, yani çok enteresan, ama bu sefer önlemimi aldım, genel olarak aşşağı yukarı 10 derece daha soğutmayı başardım bilgisayarı