Windowsu kms8.msguides.com kullanarak etkinleştirdim geri nasıl silerim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Icqda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
başlıkta söyledigim gibi bi halt yedim ve korsan yolla etkinleştirdim silme yöntemi var mıdır acaba? umarım vardır. tekrardan windowsu etkinleştirmedigim haline dönmek istiyorum.
1616096077502.png

1616096055321.png

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Sisteminizde KMS ile ilgili olan, arkada çalışan görevleri kapatın. Eğer denetim masasında program varsa kaldırın. Ardından da CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve "slmgr /upk" komutunu ve "slmgr /cpky" komutunu uygulayın. Sonra da "Bu Bilgisayar" üzerinden "KMS" araması yapın ve kms8guides.com yüzünden gelen dosyaları silin ve sisteminizi yeniden başlatın.

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Sisteminizde KMS ile ilgili olan, arkada çalışan görevleri kapatın. Eğer denetim masasında program varsa kaldırın. Ardından da CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve "slmgr /upk" komutunu uygulayın. Sonra da "Bu Bilgisayar" üzerinden "KMS" araması yapın ve kms8guides.com yüzünden gelen dosyaları silin ve sisteminizi yeniden başlatın.
slmgr /upk komutunu denemiştim fakat faydası olmadı dosya olacagınıda pek sanmıyorum cmd ile etkinleştirmiştim. ama bakacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet dedigim gibi kms ile ilgili bi dosya vs yok

format atarsam düzelir mi?

Son düzenleme:

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
slmgr /upk komutunu denemiştim fakat faydası olmadı dosya olacagınıda pek sanmıyorum cmd ile etkinleştirmiştim. ama bakacagım

evet dedigim gibi kms ile ilgili bi dosya vs yok
CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra "cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky" komutunu çalıştırmayı dener misiniz?

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Arkadaş slmgr -dli çıktısı paylaşmış key OEM değil bu nedenle biosa işleyeceğini sanmam :)
Biliyorum fakat arkadaşımda da aynı yöntemle yaptığımda sorun çıkarmıştı. Bende sizin gibi düşünüyordum, temiz kurulumdan sonra bir değişiklik olmadığını fark ettim.

Son düzenleme:

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
bunu silmenin yolu yok mu? bilgisayarı yeni topladım böyle bir şey yüzünden psikolojimin bozulmasını istemiyorum

windows 10un etkinleştirme kısmından sorun gider dedim yeniden etkinleştirdi.

1616098771002.png

ve oemde değil retailde değil format atsam düzelir mi çünkü tekrar bir sürü program yüklemem gerekecek düzelmezse çok kötü benim için

Son düzenleme:

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
bunu silmenin yolu yok mu? bilgisayarı yeni topladım böyle bir şey yüzünden psikolojimin bozulmasını istemiyorum

windows 10un etkinleştirme kısmından sorun gider dedim yeniden etkinleştirdi.

Ekli dosyayı görüntüle 144022
ve oemde değil retail
Tahmin etmiştim "Retail Key" olduğunu, o halde anakarta gömülmüyor. Temiz kurulum deneyebilirsiniz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930