Windows yeni işletim sistemi çıkarıyor!!!

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Merhaba ben bugün microsoftun yeni işletim sisteminden bahsedeceğim.Ama tahmin ettiğiniz gibi Windows 11 değil.Bir ARA sürüm.Aslında çıktı bile.Yeni işletim sistemini aşağıdaki ekranda görebilirsiniz.Link,ini verebilirdim fakat site kuralları buna izin vermiyor.
1543652760411.png

BU ARADA RESİM ÇIKMAZ İSE İŞLETİM SİSTEMİNİN İSMİ WİNDOWS SERVER 2019.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Sunucu işletim sistemi.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Konu başlığı: Windows yeni işletim sistemi çıkarıyor!!!
Aslında çıktı bile.
Çıktı ve sistemi kurmuşsun bile, bravo! :cool:

Link,ini verebilirdim fakat site kuralları buna izin vermiyor.
Forum kuralları söz konusu linki vermeye engel değil; ancak ve ancak:
7- Kazanç elde etmek amaçlı kısaltılmış linklerin kullanılması yasaktır. ( Link.TL vb.)
12- Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.

Bu bağlamda, forum kurallarını en baştan gözden geçiriniz!..

Windows Server 2019 Değerlendirmesi (Evaluation | 180 gün) şu linkten indirilebilir veya doğrudan ilgili medya şu linkten indirilebilir.

Windows Server, sunucu işletim sistemidir; ağ üzerindeki istemcilerin ve diğer donanımların birbirleri arasında data/veri alıp göndermelerini sağlayan ve kaynakların paylaşımını (veri, dosya, donanım, yazılım vb) yönetme amacıyla geliştirilmiş işletim sistemleridir. Konudaki ekran görüntüsü, Essentials sürümüdür, küçük İşletmeler için tasarlanmıştır. Windows Server'ı masaüstü işletim sistemi olarak da kullanabilirsiniz, ancak dikkate alınması gereken bazı şeyler vardır. Lisanslama pahalı olabilir, (masaüstü kullanımına ilişkin) uygulamalar, sürücüler için destek konusunda son kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak bileşenlerden tam olarak oluşmaz, bu açıdan kişisel kullanımda problemler olabilir. Ayrıca, Windows Server sürümlerindeki özellikleri karşılaştırma tablo bilgileri için bkz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
windows 10 1803 ile yola devam ..:D

Reaksiyon puanı
5,171
Son düzenleme: