Windows XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
ahmet_023 dedi ki:
ÖnceLikLe TeşekkürLerr ,
Sp3 ekLi xp yi yayınLıycakmısınız ...?

o tür paylaşımlar yasal olarak yasak...
yasak olan hiç bir şey de bu forum da bulamazsın :D

telif69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
indirirken de kurarken de bir problem çıkmadı. Her ihtimale karşı kurulumdan önce bir yedekleme yaptım. dell inspiron üzerinde xp home media expirence de mevcut bir bilgisayar benimki.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şimdilik 64bit için link yok, sonunda kurdum (hiç hata almadım) sp3ü çok fark hissetmedim açıkçası ama windows blinds'ın cici arayüzü gitti neyseki yeniden kurdum kavuştum ^^
ama sanki denetim masasında MS-Virtual Cdrom oluştu yoksa bende zaten var mıydı?

4865.png

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jojoba dedi ki:
.......
ama sanki denetim masasında MS-Virtual Cdrom oluştu yoksa bende zaten var mıydı?

Galiba Sende başka bir yazılımdan Dolayı Oluşmuş, Bende Öyle birşey göremedim denetim masasında...

zorrox77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama xp sp3 türkçe diye verdikleri link maalesef release candidate sürümü yani aday sürüm.bence yüklemeyin.daha microsoft son haliyle türkçe sürümü yayınlamadı.

Turbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tonce dedi ki:
Turbo, bu hatanın halledilmesi yarın akşamı bulmaz bence. SP2'nin de aynı kontrolleri yaptığı zamanı da bilirim. :D
Yanlız şunu itiraf etmeliyim ki orjinal kullananlar her zaman kazançlı çıkıyor.

Ben bu işi halledeli 2 gün oldu sp3 entegre ettim seri no bile istemiyor hattası direk kurluyor ve kendisi aktif oluyor.
Amma burda yasal olmayanları sunmuyorum..
Sadece herkesin bilgisi olsun..

H@lil06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft update otomatik güncelleştirmeler hala gelmedi baktım turkçe Sp3 yokmuş sadece boş görüyor vardı..microsoft update güncelleştirme nezaman tarihi gelecek?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
zorrox77 dedi ki:
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama xp sp3 türkçe diye verdikleri]

RC sürümü diye yazardı zaten hem downloand]
Microsoft update otomatik güncelleştirmeler hala gelmedi baktım turkçe Sp3 yokmuş sadece boş gördü vardı..microsoft update güncelleştirme nezaman tarihi gelecek?

10 Haziranda otomatik update gelecek diye biliyorum.

H@lil06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
H@lil06 dedi ki:
Microsoft update otomatik güncelleştirmeler hala gelmedi baktım turkçe Sp3 yokmuş sadece boş gördü vardı..microsoft update güncelleştirme nezaman tarihi gelecek?

10 Haziranda otomatik update gelecek diye biliyorum.
[/quote]

tamam ozaman tarihi bekleyecem ben acele gerek yok ki...sağol mila12

Ice_Sh@dow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu linkten sp3 ü indirdim ama yüklerken dosya bozuk hatası veriyor neden olabilir??

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar sp3 yükledim ama gözle görülür bir değişiklik yok.aynı. vista sp1 gibi değil

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ghost1555 dedi ki:
arkadaşlar merhaba öncelikle bize bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek

istiyoruram nLite gerçekten çok güzel ve faydalı bi program kurcalanırsa çoğu arkadaşın

sornuna çözüm olucak bi yazılım :) benim ufak sorum olucak programı kurdum bütün

anlatılanları yaptım toplam boyutun hesaplandığı bölümde 933mb çıktı oysaki ben

reslimlerde anlatılanın aynısını yaptım 531mb çıkması gerekiyordu yardımcı olursanız

sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Aynı durumu ben de yaşadım. 1 gbyttan fazla oldu benimki de. Anlatımda, ayrıntılara daha fazla yer verilseydi daha iyi sonuç almış olurduk.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
tuskilidi dedi ki:
ghost1555 dedi ki:
arkadaşlar merhaba öncelikle bize bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek

istiyoruram nLite gerçekten çok güzel ve faydalı bi program kurcalanırsa çoğu arkadaşın

sornuna çözüm olucak bi yazılım :) benim ufak sorum olucak programı kurdum bütün

anlatılanları yaptım toplam boyutun hesaplandığı bölümde 933mb çıktı oysaki ben

reslimlerde anlatılanın aynısını yaptım 531mb çıkması gerekiyordu yardımcı olursanız

sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Aynı durumu ben de yaşadım. 1 gbyttan fazla oldu benimki de. Anlatımda, ayrıntılara daha fazla yer verilseydi daha iyi sonuç almış olurduk.

ben daha önce yaptım (anlatımdan önce) aynı şekilded 496 çıktı normal dedim kurdum güzeldi

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kac kere sp3 yayınlandı gecen gun ındırdım kurdum sımdı tekrar goz attıgımda hata bulunmus yenıden hatalar gıderılmıs ve tekrar surulmus gıbı yazılar okuyorum sımdı yenıden mı ındırmem gerekıyor yoksa yola devam mı?

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben yükledim internete yavaşlama oldu ama pc de açılış hızında hızlanma oldu internet eskisi gibi hemen gelmiyor bunun nedeni nedir nasıl çözeriz yani safya görüntülenemiyor diyor
baglantı sorunlarını tanıla diyorum öle gelıyor oda bi 10 dk mı alıyor bunu nasıl çözeriz bilen yardım etsin

oliwer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sp3 hakkındaki kısa deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum

mevcut kurulu sistemime sp3 yükledim bilgisayarım kafayı yedi önceden çok rahat kullanabildiğim programları kullanamaz oldum. CPU'yu %70 den aşağıya çok zor düşürüyordum. Böyle olmayacak dedim cd ye sp3 ü entegre edip bilgisayarıma format attım, neredeyse değişen hiç birşey olmadı. Benim bilgisayarım çok hızlı değil belki ondan dır diye düşündüm bir müşterimin bilgisayarına format attım 4 çekirdekli makine bile ağırlaştı. Belki dedim sp3'ü entegre ettiğim cd de sorun vardır, farklı bir cd ye sp3 entegre ettim gene format attım sonuç değişmedi. Sp3 ün problem yarattığı 4 çekirdekli makinaya eski sp2 li cd lerimden biriyle format attım hiçbir sorun yok problemsiz çalıştı , üzerine sonradan sp3 kurdum gene makina sıyırdı kafayı. Artık şüpelenmeye başladım acaba bu sp3'ü sırf bilgisayarlar kafayı yesinde millet Vistaya geçsin diye hazırlanmış bir tuzakmı diye (çok mu uçtum ) düşünmeye başladım.

Benim izlenimlerim bunlar, sadece bu sorunları ben yaşamış olabilirim belkide sp3 ün günahı yoktur Kimseyi etkilemek istemem, ama olay bundan ibaret benim kurduğum bilgisayarlarda. Bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar varmı onuda çok merak ediyorum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
nasıl %70 altına düşmüyo bende herşey normal (p4 3.2ghz 1gb(2.512)ram )

ben hiçbi fark göremedim ama pek performanslı diyemem

arkadaşlar birde burda final yazıyo buna bi bakın bu nasıl final diyo anlamadım

http://www.inndir.com/Windows_XP_Service_Pack_3_(T%FCrk%E7e)-41662p.html

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
SP3 6 mayıs günü yeni servis paketini yükledi ama servis paketi daha geliştiriliyor. Aralarında pek fark olmayacaktır ama.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
PC MERAKLISI dedi ki:
nasıl %70 altına düşmüyo bende herşey normal (p4 3.2ghz 1gb(2.512)ram )

ben hiçbi fark göremedim ama pek performanslı diyemem

arkadaşlar birde burda final yazıyo buna bi bakın bu nasıl final diyo anlamadım

http://www.inndir.com/Windows_XP_Service_Pack_3_(T%FCrk%E7e)-41662p.html
bunu yüklemeye çalıştım ERİŞİM ENGELLENDİ diyor

ghost1555

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tekrardan merhaba pcmeraklısı ve tuskilidi nickli arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum cd boyutu ile ilgili olan sorunumu çözdüm vista altında yaptığım için oluyomuş ama gene bi sorunla karşılaştım bu seferde ürün anahtarını kabul eymio buseferde of sıkıldım iyice birisi açık açık hatasız bi şekilde anlatırsa sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
şu an vista kullanıyorum ama service pack üçü yüklediğimi bilgisayarda xp orjinal di...
ve yüklemem fark etti... bilgisayar daha seri çalışmaya başladı... bakın daha hızlı demiyorum... daha seri... aradaki farkı umarım anlarsınız... walla en düşük bir performans kaybı da hissetmedim... ama bu bilgisayar alemi aynı model iki bilgisayar bile hiç bir zaman bir birinin aynı tepkiyi vermiyor :D benim performs düştü diyenlerden kuşkum korsan xp kullanmaları olabilir... ya da registryleri oynanmış xp kullanıyor da olaiblirler...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ghost1555 dedi ki:
arkadaşlar tekrardan merhaba pcmeraklısı ve tuskilidi nickli arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum cd boyutu ile ilgili olan sorunumu çözdüm vista altında yaptığım için oluyomuş ama gene bi sorunla karşılaştım bu seferde ürün anahtarını kabul eymio buseferde of sıkıldım iyice birisi açık açık hatasız bi şekilde anlatırsa sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Korsan Xp kullanıyosan sorun olabiliyor.