ghost1555
SDN Okuru
- Reaksiyon puanı
- 0
galiba cvb yok 

ahmet_023 dedi ki:ÖnceLikLe TeşekkürLerr ,
Sp3 ekLi xp yi yayınLıycakmısınız ...?
Jojoba dedi ki:.......
ama sanki denetim masasında MS-Virtual Cdrom oluştu yoksa bende zaten var mıydı?
tonce dedi ki:Turbo, bu hatanın halledilmesi yarın akşamı bulmaz bence. SP2'nin de aynı kontrolleri yaptığı zamanı da bilirim.![]()
Yanlız şunu itiraf etmeliyim ki orjinal kullananlar her zaman kazançlı çıkıyor.
zorrox77 dedi ki:Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama xp sp3 türkçe diye verdikleri]
RC sürümü diye yazardı zaten hem downloand]
Microsoft update otomatik güncelleştirmeler hala gelmedi baktım turkçe Sp3 yokmuş sadece boş gördü vardı..microsoft update güncelleştirme nezaman tarihi gelecek?
zorrox77 dedi ki:Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama xp sp3 türkçe diye verdikleri]
Nereden Anladın ?
H@lil06 dedi ki:Microsoft update otomatik güncelleştirmeler hala gelmedi baktım turkçe Sp3 yokmuş sadece boş gördü vardı..microsoft update güncelleştirme nezaman tarihi gelecek?
Ice_Sh@dow dedi ki:Arkadaşlar ben bu]
neyle indirdin
ghost1555 dedi ki:arkadaşlar merhaba öncelikle bize bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek
istiyoruram nLite gerçekten çok güzel ve faydalı bi program kurcalanırsa çoğu arkadaşın
sornuna çözüm olucak bi yazılımbenim ufak sorum olucak programı kurdum bütün
anlatılanları yaptım toplam boyutun hesaplandığı bölümde 933mb çıktı oysaki ben
reslimlerde anlatılanın aynısını yaptım 531mb çıkması gerekiyordu yardımcı olursanız
sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
PcMaSTeR dedi ki:zorrox77 dedi ki:Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama xp sp3 türkçe diye verdikleri]
verilen]
tuskilidi dedi ki:ghost1555 dedi ki:arkadaşlar merhaba öncelikle bize bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek
istiyoruram nLite gerçekten çok güzel ve faydalı bi program kurcalanırsa çoğu arkadaşın
sornuna çözüm olucak bi yazılımbenim ufak sorum olucak programı kurdum bütün
anlatılanları yaptım toplam boyutun hesaplandığı bölümde 933mb çıktı oysaki ben
reslimlerde anlatılanın aynısını yaptım 531mb çıkması gerekiyordu yardımcı olursanız
sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Aynı durumu ben de yaşadım. 1 gbyttan fazla oldu benimki de. Anlatımda, ayrıntılara daha fazla yer verilseydi daha iyi sonuç almış olurduk.
bunu yüklemeye çalıştım ERİŞİM ENGELLENDİ diyorPC MERAKLISI dedi ki:nasıl %70 altına düşmüyo bende herşey normal (p4 3.2ghz 1gb(2.512)ram )
ben hiçbi fark göremedim ama pek performanslı diyemem
arkadaşlar birde burda final yazıyo buna bi bakın bu nasıl final diyo anlamadım
http://www.inndir.com/Windows_XP_Service_Pack_3_(T%FCrk%E7e)-41662p.html
ghost1555 dedi ki:arkadaşlar tekrardan merhaba pcmeraklısı ve tuskilidi nickli arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum cd boyutu ile ilgili olan sorunumu çözdüm vista altında yaptığım için oluyomuş ama gene bi sorunla karşılaştım bu seferde ürün anahtarını kabul eymio buseferde of sıkıldım iyice birisi açık açık hatasız bi şekilde anlatırsa sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()