nic_ufuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
arkadaşlar bunun iso formatlısı olurmu yani cdden format atar gibi.. ?
SegamenT dedi ki:Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?
bu redbul değil kardeşim niye uçursun...Nmss dedi ki:Yükledim de uçmadı Xp![]()
Elbruz46 dedi ki:bu redbul değil kardeşim niye uçursun...Nmss dedi ki:Yükledim de uçmadı Xp![]()
bu sporcu içeceği Xp nin enerjisini daha verimli kullanmasını yorulmadan daha rahat çalışmasını sağlıyor...![]()
Turbo dedi ki:SegamenT dedi ki:Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?
Arkadaşlar kurarken dikkat ederseniz 3üncü parti sürücüler inceleniyor ve envanter inceleniyor diye bir uyarı çıkıyor ondan sonraki aşamada ise Windows anahtarını kontrol ediyor gerçek CD key mi değil mi diye.
Eğer PC'nizde illegal Xp kurulu ise yamalarla yada cracklarla aktif etmişseniz update yapamazsınız...
Bu uyarıyı bu sebepten veriyor biraz dikkatli bakarsanız tama uyarı vermeden önce Anahtar kontrolu yapıyor ve orda yazı olarak çıkıyor ondan sonra hata mesajını veriyor....
![]()
Tam burada hata veriyor..
Ama microsoft update sitesine gidip sistemi update edin ilk defasında 3 tane daha sonra 95 adet güncelleme yüklüyor.
Ondan sonra tekrar servis paketini deneyince yüklemeyi başarılı olarak kabul ediyor.
PC MERAKLISI dedi ki:ya ben kuruluma başka programlar eklemek istiyorum onu nasıl yaprım troy
prenslui dedi ki:indiremiyorum ben yahu. tam geliyor sonnlara doğru inmiyor
titanyum dedi ki:sp3 ü yükleyenler sistemin durumu nasıl vista olduğu için bakamıyorum![]()