Windows XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bunun iso formatlısı olurmu yani cdden format atar gibi.. ?

Turbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SegamenT dedi ki:
Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?

Arkadaşlar kurarken dikkat ederseniz 3üncü parti sürücüler inceleniyor ve envanter inceleniyor diye bir uyarı çıkıyor ondan sonraki aşamada ise Windows anahtarını kontrol ediyor gerçek CD key mi değil mi diye.
Eğer PC'nizde illegal Xp kurulu ise yamalarla yada cracklarla aktif etmişseniz update yapamazsınız...
Bu uyarıyı bu sebepten veriyor biraz dikkatli bakarsanız tama uyarı vermeden önce Anahtar kontrolu yapıyor ve orda yazı olarak çıkıyor ondan sonra hata mesajını veriyor....:D

turbozs0.jpg

Tam burada hata veriyor..
Ama microsoft update sitesine gidip sistemi update edin ilk defasında 3 tane daha sonra 95 adet güncelleme yüklüyor.
Ondan sonra tekrar servis paketini deneyince yüklemeyi başarılı olarak kabul ediyor.

telif69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkür ediyor iyi akşamlar diliyorum

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Turbo, bu hatanın halledilmesi yarın akşamı bulmaz bence. SP2'nin de aynı kontrolleri yaptığı zamanı da bilirim. :D
Yanlız şunu itiraf etmeliyim ki orjinal kullananlar her zaman kazançlı çıkıyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Nmss dedi ki:
Yükledim de uçmadı Xp :D
bu redbul değil kardeşim niye uçursun...
bu sporcu içeceği Xp nin enerjisini daha verimli kullanmasını yorulmadan daha rahat çalışmasını sağlıyor... :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Elbruz46 dedi ki:
Nmss dedi ki:
Yükledim de uçmadı Xp :D
bu redbul değil kardeşim niye uçursun...
bu sporcu içeceği Xp nin enerjisini daha verimli kullanmasını yorulmadan daha rahat çalışmasını sağlıyor... :D

Yok abi olmaz yetinmem ben madem 2014 yılına kadar Xp demişler Dx10 istiyoruz :D

Reaksiyon puanı
189
yüklerken erişim engellendi hatası alan arkadaşlar komut isteminde şu kodları yazıp tekrar denesinler...

reg delete HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\XPSP3 /f 2> NUL

reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\XPSP3 /v RCPreview /t REG_SZ /d 1c667073-b87f-4f52-a479-98c85711d869 /f

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Saatlerce download işlemine, kurulum adımlarını beklemeye, şifre aramaya ayar yapmaya gerek yok. SP3 eklenmiş Türkçe Windows XP Kurulum CD'si hazırlıyoruz.

nLite isimli yazılım sayesinde, yeni çıkan Türkçe Service Pack 3'ü, Windows XP Kurulum CD'sine dahil ederek sonraki işletim sistemi kurulumlarınızı çok daha kolay yapabiliyorsunuz. Aşağıdaki adımları uyguladıktan sonra işletim sistemi kurmak için tek yapmanız gereken şey, yeni oluşturduğunuz kurulum CD'nizi bilgisayarınıza takmak ve kurulumu başlatmak. Gerisini nLite hallediyor.

Adım Adım İzleyin

Dersi izlemek için buraya tıklayın.

Neler yapıyor?

:: Türkçe SP3 dahil ediyor
:: Yamaları dahil ediyor
:: XP Key (ürün anahtarı) giriyor
:: Ağ ayarlarını giriyor
:: XP'de olmayan sürücüleri yüklüyor
:: Size özel kullanıcı hesabı oluşturuyor
:: CD'ye özel dosyalarınızı da ekliyor
:: Kullanmadığınız bileşenleri kaldırır
:: Bootable ISO oluşturur

Hazırlayan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Turbo dedi ki:
SegamenT dedi ki:
Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?

Arkadaşlar kurarken dikkat ederseniz 3üncü parti sürücüler inceleniyor ve envanter inceleniyor diye bir uyarı çıkıyor ondan sonraki aşamada ise Windows anahtarını kontrol ediyor gerçek CD key mi değil mi diye.
Eğer PC'nizde illegal Xp kurulu ise yamalarla yada cracklarla aktif etmişseniz update yapamazsınız...
Bu uyarıyı bu sebepten veriyor biraz dikkatli bakarsanız tama uyarı vermeden önce Anahtar kontrolu yapıyor ve orda yazı olarak çıkıyor ondan sonra hata mesajını veriyor....:D

turbozs0.jpg

Tam burada hata veriyor..
Ama microsoft update sitesine gidip sistemi update edin ilk defasında 3 tane daha sonra 95 adet güncelleme yüklüyor.
Ondan sonra tekrar servis paketini deneyince yüklemeyi başarılı olarak kabul ediyor.

Şimdi orj xp de deniyorum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ya ben kuruluma başka programlar eklemek istiyorum onu nasıl yaprım troy

azelea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ie7 yok,
msn hale daha eski sürüm,
directX 10 yok,
media player hale daha 9 versiyon,

sonuç olarak 330mb gibi bir yama, birşeyler vardır ama hepsi işimize yaramayabilir düşüncesindeyim.

azelea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca sp3 entegre ettim, girdiğim şifreleri kabul etti, activasyon diye birşey istemiyor,
kurarken bir sorun çıkmadı,

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
PC MERAKLISI dedi ki:
ya ben kuruluma başka programlar eklemek istiyorum onu nasıl yaprım troy

bazı düzenlemelerle onu da halledebiliyorsun. kurulum dosyalarındaki dosyaları notepad ile düzenliyorsun ama bu hem biraz zor hem de bazı hatalara yol açabiliyor.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kurdum ama halen korkuyorum ne zaman çökecek diye bekliyrum makineyi :S

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
indiremiyorum ben yahu. tam geliyor sonnlara doğru inmiyor

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Free Download Manager veya FlashGet ile indirmekte fayda var. Kaldığı yerden devam eder.

machine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende hata verdi." uyumsuz yol algılandı. Lütfen dosuarın konumunun ASCII olduğundan emin olun" yazıo ne yapmam lazım

hidiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sp3ü indirdim lakin kuramadım bilgisayara kullandığınız windowsla aynı dil diil diyo eror verip bu sp3 türkçe diil mi benim windowsta türkçe xp media center edititon sorun ne anlamadım

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
bildiğim kadrıyla media centerlar türkçe değil bir yamayla türkçeleştiriliyor... sen ingilizcesini indireceksin...

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarda gözle görülür yani menülerde sağda solda bir değişiklik yok ama sistem daha stabil çalışıyor gibi özellikle microsft programları daha hızlı açılıyor artık...

ghost1555

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba öncelikle bize bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek

istiyoruram nLite gerçekten çok güzel ve faydalı bi program kurcalanırsa çoğu arkadaşın

sornuna çözüm olucak bi yazılım :) benim ufak sorum olucak programı kurdum bütün

anlatılanları yaptım toplam boyutun hesaplandığı bölümde 933mb çıktı oysaki ben

reslimlerde anlatılanın aynısını yaptım 531mb çıkması gerekiyordu yardımcı olursanız

sevinirim şimdiden teşekkürler :)

ahmet_023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖnceLikLe TeşekkürLerr ,
Sp3 ekLi xp yi yayınLıycakmısınız ...?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sp3 ü yükleyenler sistemin durumu nasıl vista olduğu için bakamıyorum :(

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
titanyum dedi ki:
sp3 ü yükleyenler sistemin durumu nasıl vista olduğu için bakamıyorum :(

Bildiğin xp ye güncellemeler eklenmiş gibi düşün :) Birazda açılış ve program çalışmasında hızlanma var.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hee vistayı kaldırmaya gerek yok diyosun tamam saol :D