Windows XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
walla dün gece yükledim :D
açılış hızlandı :D
sistem sanki hızlıdan ziyade daha seri çalışır oldu...
arkadaşlar bu paketi küçümsemeyelim bazı arkadaşlar yeni hiç bir şey yok falan filan diyorlar söyledikleri görsellikten ibaret... 320 mb dosya içi boş değil ya illaki bir şeyler vardır :D
mesela bu gün çift çekirdek işlemcilerin xp de daha verimli çalışmaları için windowsun bir yaması varmış... ve bu yama otomatik güncelleştirme ile yüklenmiyor siz indirip yükleyeceksiniz... ben bu gün gördüm o yazıyı deneyeyim bari dedim yamayı indirdim... yamayı kurmak istediğimde uyarı aldım sisteminizde o yamanın daha yeni bir sürümü mevcut diye :D yani service pack 3 ile çift çekirdek işlemciler ile XP nin yaşadığı yeni tanışmadan kaynaklanan küçük yabancılıklar giderilmiş... buna benzer bir çok şey vardır bu service pack 3 içinde...
kıymetini bilin son bu bir daha gelmeyecek :D

Joeeblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir iç hata sorunu alıp kuramayan arkdaşlar bu sorunun cevabını wd destekden öğrendim...lisans anahtarınız kara listeye alındığından kuramıyormuşuz...şu aşamada tek çözüm yeniden format gibi gözüküyor...:(

nofearman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ingilizce version'unu bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı

Byones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İngilizce sürümü buradan indirebilirsin. Birde bu paketler windowsupdate sitesinde mevcut olmasına rağman niye microsoftun sitesinde download bölümünde hala görünmüyor.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
SP3 ü yükledim.

Vista teması kullanıyordum.Ama şimdi çalışmıyor.Xp'de temaları acmak ıcın uxpatcher diye bi program sayesinden acıyodum temaları.Şimdi o programda acılmıyor.Bilgisi olan var mı bu konu hakkında ???

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hızlanma olmuyor diyen arkadaşların işlemcilerinin çift çekirdek olmamasından kaynaklanıyordur belkide . Elbruz46 nın dediği gibi çift çekirdeklerde daha stabil çalışması için yamanmış

alfonzoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ben de başarıyla kurdum ama sistemde hizlanlama falan görmedim.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar kafama göre basitce şimdi sp3 entegre ettim şimdi kurdum cd kabul ediyo sinde nasıl kabul etmiyodu ve entegre ederken cmd ile ugraşmadım

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Açılışta hızlanma var,Ağ bağlantıları dahada geliştirilmiş,msconfig aracına bir sekma daha eklenmiş.İnce ayar programlarını çalıştırıyor...

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya arkadaş ben anlamadım gitti link microsoft un ama microsoft un sitesine giriyorum sp3 ile ilgili hiçbirşey söylemiyor neden
böyle birşey yapıyor anlamış değilim insanları neden bilgilendirmiyor
anlamadım doğrusu...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar nLite ile entegre ettim SP3'ü...Çok kısa ve çok hızlı.Hiç diğer yöntemle uğraşmayın.Bilmeyen arkadaşlar BURDAN bakabilir.Çok güzel anlatılmış zaten...Soracak bişide yok

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
teşekkürler oBsCuR güzel paylaşım..
çok güzel anlatılmış.. bende öyle entegre edeyim..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
sayfada 303 MB - 32 Bit için diye bir not var. Benim pc de AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ 2,01 ghz.... yazıyor bu yuklemeyi yapamam anlamına mı geliyor acaba?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır yüklü olan işletim sistemin neyse onun için olanı yükliceksin, xp nin 64bit versiyonları pek yaygın değil, eğer işletim sistemin 32bit ise bu yüklemeyi yapabilirsin. everest veya benzeri bir programın varsa bakabilirsin rahatça.
287kzmv.png

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar dil çubuğunu kapatabiliyoruz sp3 te şimdi gördüm (sp2 de yoktu)

Byones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide bu dil çubuğu sp2 dede kapatılıyordu.

telif69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ey bilen kişiler; benim bilgisayarımda home xp yüklü sp2 de kurulmuş vaziyette, şimdi ben bu indirdiğim sp3 ü direk kurabilir miyim yoksa bilgisayarı yeniden mi kurmalıyım?

cemyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ArkadaşLar CDte entegre etme işini biraz daha ayrıntıLı anLatabiLirmisiniz?..

teşekkürLer şimdiden..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Arkadaşlar nLite ile entegre ettim SP3'ü...Çok kısa ve çok hızlı.Hiç diğer yöntemle uğraşmayın.Bilmeyen arkadaşlar BURDAN bakabilir.Çok güzel anlatılmış zaten...Soracak bişide yok
burada güzel açıklanmış

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
telif69 dedi ki:
Ey bilen kişiler; benim bilgisayarımda home xp yüklü sp2 de kurulmuş vaziyette, şimdi ben bu indirdiğim sp3 ü direk kurabilir miyim yoksa bilgisayarı yeniden mi kurmalıyım?

hayır yeniden yüklemene gerek yok. var olan sistemin üstüne yükle

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
telif69 dedi ki:

Bu gece olmadan önce adım adım anlatılmış halini ana sayfada görebileceksiniz.

Byones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında bana göre ve edindiğim bir iki tecrübeye dayanarak sp3 entegre edilmiş bir cdden sıfırdan kurman daha iyi olabilir.

telif69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hdd' ım tek parça ve henüz başka bir ortama yedekleyemediğim bin kadar fotoğrafım var yani diyeceğim o ki ben bu sp3' ü kurunca olmadık iş gelir de başıma fotoğraflara bir şey olursa vay halime... Ne diyorsunuz, kurayım mı bilen arkadaşlarım?

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
telif69 dedi ki:
hdd' ım tek parça ve henüz başka bir ortama yedekleyemediğim bin kadar fotoğrafım var yani diyeceğim o ki ben bu sp3' ü kurunca olmadık iş gelir de başıma fotoğraflara bir şey olursa vay halime... Ne diyorsunuz, kurayım mı bilen arkadaşlarım?

Başka Bir Forumda Birisinin Veri Kaybı ile Karşılaştığını okudum, Yedek Almadan Hareket etme bence ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hdd bölümlendirme programıyla hdd'yi böl.. yedeğini oraya at.. ondan sonra sp3'ü kur..