baaydin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Ben entegre ettim sp3 ü ama kurarken hiç bir cd key kabul ettiremedim. o nedenle sp2 li cd den yeniden kurup sp3 sonradan yükledim. enteresan bir durum :S
SegamenT dedi ki:Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?
Talha Sarı Ertunç dedi ki:yav nlite ile yapın
Blackout dedi ki:Önemli Not: Yayınladığımız bu sürüm Son Final Sürümü değildir Microsoft tarafından verilen RTM sürümlerinin en sonuncusudur. Çıkmasını beklediğimiz Final sürümü; eski sistem hataları ve güncelleme testleri için ertelenmiş olup, kısa süre içinde hazırlanacağı açıklanmıştır. Burada yayınladığımız Deneme olan 5512 sürümünün Final uzantılı versiyonudur.
zaferyörük dedi ki:faydaları nedir???
pc yi hızlandırıyor mu??
çok cahilim çok![]()
baaydin dedi ki:Ben entegre ettim sp3 ü ama kurarken hiç bir cd key kabul ettiremedim. o nedenle sp2 li cd den yeniden kurup sp3 sonradan yükledim. enteresan bir durum :S
Wolker dedi ki:XP iso builder ile gömdüm ve kurmayı denedim ama bendede hiçbir key kabul etmedi , normal sp2 kurup update deneyince ise oldu.Ama Media player internet explorer ve directx'in yenilenmemesi üzücü ...
garfi dedi ki:SegamenT dedi ki:Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?
antivirus programı disable yap.yeniden başlat.ben öyle yaptım oldu
muratcapa dedi ki:MEVCUT SP2'Lİ XP'MİN ÜZERİNE BU SP3'Ü KURSAM OLURMU. YANİ FORMAT ATMADAN. AYRICA DAHA YENİ İNİYOR. İNDİRDİĞİM SP3'Ü BİR YEREMİ YAPIŞTIRICAZ YOKSA PROGRAM KURAR GİBİ KURUCAZMI. VEDE BU SP3 BETA'MI. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
(A)
paşazede dedi ki:ya arkadaslar benim sze bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olucam
bende acer aspire 5630 marka bi laptop var benim sormak istediğiim ben bu sp3 yüklersem her format attığımda pc sp2 mi yükler yoksa sp3 te ddevammı eder
eğer sp3 te devam etmesse ne yapabilirim devam etmesi için ayrıca çok gerekliimidir bu sp3 yüklemek cevaplarsanız çok sevinirim
asli_demir81@hotmail.com bu benim mail adresim yardımcı olursanız bana mail de atabilirsiniz ilgilenen arkdaslara şimdiden teşekkür ederim
coldnight dedi ki:Blackout dedi ki:Önemli Not: Yayınladığımız bu sürüm Son Final Sürümü değildir Microsoft tarafından verilen RTM sürümlerinin en sonuncusudur. Çıkmasını beklediğimiz Final sürümü; eski sistem hataları ve güncelleme testleri için ertelenmiş olup, kısa süre içinde hazırlanacağı açıklanmıştır. Burada yayınladığımız Deneme olan 5512 sürümünün Final uzantılı versiyonudur.
Microsoft un takvimine göre 5 mayısta yayımlanacaktı türkçe sp3. Yani yarın bu durumda şimdiden sunucuya yüklenmesi normaldir. Ayrıca sp3 ün hiçbir betası türkçe olmadı şimdiye kadar.
Tümleştirme işlemi çok basit programa gerek yok. İlk olarak C sürücüne xp isminde bir klasör açıp windows xp cd sinin tüm içeriğini içine kopyalayın daha sonra indirdiğiniz servis paketinin ismini kısaca sp3 yapıp onuda c ye atın ve çalıştıra şunu yazın
c:\sp3.exe -s:c:\xp\ Tümleştirme işlemini kendisi hallediyo
Daha sonra Nero Burning Rom ile sistemi başlatabilen cd yada dvd olarak yazabilirsiniz. Boot sektörünün kalıp dosyasını lazım ise buyrun;
http://www.mediafire.com/?gmeu9bdliz4
Ben dün indirip tümleştirdim formatladım kurdum bi sorun yok ;D
ozgurum35 dedi ki:arkadaşlar ben sp3 ü orjinal xp sp1 cd me entegre ettim. hiç bir sorun olmadan kurdu ve sp3 olarak görünüyor. ama ben bir fark göremedim. interner explorer 6 yüklü 7 olması gerekmiyor mu. bir de media player 9 geldi yine. bunların güncelenmesi gerkmiyor muydu.