Windows XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben entegre ettim sp3 ü ama kurarken hiç bir cd key kabul ettiremedim. o nedenle sp2 li cd den yeniden kurup sp3 sonradan yükledim. enteresan bir durum :S

SegamenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
XP iso builder ile gömdüm ve kurmayı denedim ama bendede hiçbir key kabul etmedi , normal sp2 kurup update deneyince ise oldu.Ama Media player internet explorer ve directx'in yenilenmemesi üzücü ...

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SegamenT dedi ki:
Yüklerken Bir iç hata oluştu diye hata mesajı veriyor ve kapanıyor. Neden böyle bir sorun olur ?

antivirus programı disable yap.yeniden başlat.ben öyle yaptım oldu

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Talha Sarı Ertunç dedi ki:
yav nlite ile yapın

Nlite SP3 entegre eden sürümü henüz beta sanırım bu yüzden final sürümü bekle...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Önemli Not: Yayınladığımız bu sürüm Son Final Sürümü değildir Microsoft tarafından verilen RTM sürümlerinin en sonuncusudur. Çıkmasını beklediğimiz Final sürümü; eski sistem hataları ve güncelleme testleri için ertelenmiş olup, kısa süre içinde hazırlanacağı açıklanmıştır. Burada yayınladığımız Deneme olan 5512 sürümünün Final uzantılı versiyonudur.

Arkadaşlar nette böyle bir yazı gördüm nedir bu işin aslı bilen var mı?

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
yaa arkadaşlar bu seferde böyle dio elimde v1.0 var olmuo anlamadım getti... xp de eccik hazlanma oldu bu arada..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Yukarıda belirttiğimiz araç gereçlere sahipseniz işlemlere başlayabiliriz. Yalnız başlamadan önce bir uyarı yapmakta fayda var: Eğer elinizde Beta SP3 varsa bunu kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Zira XP, kurulumda hiçbir CD Key kabul etmiyor. Kısacası Beta SP3'te CD Key kısmında ufak bir hata var. Bu hataların hepsi nihai sürümde giderilmiş durumda.

Gibi bir makale okudum.Acaba Microsoft Türkiye bize sp3 diye betayımı kakaladı :D

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Blackout dedi ki:
Önemli Not: Yayınladığımız bu sürüm Son Final Sürümü değildir Microsoft tarafından verilen RTM sürümlerinin en sonuncusudur. Çıkmasını beklediğimiz Final sürümü; eski sistem hataları ve güncelleme testleri için ertelenmiş olup, kısa süre içinde hazırlanacağı açıklanmıştır. Burada yayınladığımız Deneme olan 5512 sürümünün Final uzantılı versiyonudur.

Microsoft un takvimine göre 5 mayısta yayımlanacaktı türkçe sp3. Yani yarın bu durumda şimdiden sunucuya yüklenmesi normaldir. Ayrıca sp3 ün hiçbir betası türkçe olmadı şimdiye kadar.

Tümleştirme işlemi çok basit programa gerek yok. İlk olarak C sürücüne xp isminde bir klasör açıp windows xp cd sinin tüm içeriğini içine kopyalayın daha sonra indirdiğiniz servis paketinin ismini kısaca sp3 yapıp onuda c ye atın ve çalıştıra şunu yazın

c:\sp3.exe -s:c:\xp\ Tümleştirme işlemini kendisi hallediyo

Daha sonra Nero Burning Rom ile sistemi başlatabilen cd yada dvd olarak yazabilirsiniz. Boot sektörünün kalıp dosyasını lazım ise buyrun;
http://www.mediafire.com/?gmeu9bdliz4

Ben dün indirip tümleştirdim formatladım kurdum bi sorun yok ;D

juzak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc de xp professional serive pack 2 kurulu simdi bu sp3 ındırıp dırek kurabılırım deılmı pcde bı sorun olmaz ?

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
N-Lite ile entegre ettim. sorunsuz kuruldu. Bendeki orjinal cd içeriği ve lisansı kullandım bunun dışındaki kopya cd'lerde denemedim.

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende hızlanma oldu hoşgeldiniz ekranı falan daha hızlı geçiyor . Ayrıca güvenlik konusunda iyice yamanmış.

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaferyörük dedi ki:
faydaları nedir???

pc yi hızlandırıyor mu??

çok cahilim çok:D:D

Görünürde hiç bi değişim yok hızlanma da olmadı. Sadece yeni windows kurduğunda neredeyse 100 mb tı bulan yamaları yüklemekle uğraşmıyosun okadar :)

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@coldnight

hızlanmadan kastınız nedir ? yani eski sisteminizle aynı oranda mı kaldı işleyiş.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
baaydin dedi ki:
Ben entegre ettim sp3 ü ama kurarken hiç bir cd key kabul ettiremedim. o nedenle sp2 li cd den yeniden kurup sp3 sonradan yükledim. enteresan bir durum :S

Wolker dedi ki:
XP iso builder ile gömdüm ve kurmayı denedim ama bendede hiçbir key kabul etmedi , normal sp2 kurup update deneyince ise oldu.Ama Media player internet explorer ve directx'in yenilenmemesi üzücü ...

Evet ben de VirtualBox programıyla kurarak denedim, elimdeki cd-key'i kabul etmedi. Bulduğum bir cd-key ise çalıştı. Kurulumdan sonra ETKİNLEŞTİRME istedi. İnternet üzerinden etkinleştirmeyi yaptım, sonuçta etkinleştirme başarılı oldu mesajını aldım. Ancak MS'nin sitesinden doğrulama yaptığımda DOĞRULAMA sınamasından geçemedi.

Joeeblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garfi dedi ki:
SegamenT dedi ki:

antivirus programı disable yap.yeniden başlat.ben öyle yaptım oldu

aynı sorun bendede oluyor ve hiçbişey fayda etmedi ne yaptıysam...neden yapar acaba bunu yahuuu :L

muratcapa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MEVCUT SP2'Lİ XP'MİN ÜZERİNE BU SP3'Ü KURSAM OLURMU. YANİ FORMAT ATMADAN. AYRICA DAHA YENİ İNİYOR. İNDİRDİĞİM SP3'Ü BİR YEREMİ YAPIŞTIRICAZ YOKSA PROGRAM KURAR GİBİ KURUCAZMI. VEDE BU SP3 BETA'MI. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
(A)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
muratcapa dedi ki:
MEVCUT SP2'Lİ XP'MİN ÜZERİNE BU SP3'Ü KURSAM OLURMU. YANİ FORMAT ATMADAN. AYRICA DAHA YENİ İNİYOR. İNDİRDİĞİM SP3'Ü BİR YEREMİ YAPIŞTIRICAZ YOKSA PROGRAM KURAR GİBİ KURUCAZMI. VEDE BU SP3 BETA'MI. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
(A)

İndiğinde sadece kurma işlemi yapacaksınız beta değildir.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
iki sürümü birleştiremezsem sp2'nin üstüne sp3'ü kurup.. sonrada ghost veya acronis ile yedeğini alıcam.. birleştirmeyi yapasıya kadar öyle idare edicem..

sitemkar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sp3'ü indirdim, bilgisayarıma (acer 4062 laptop) yükledim. Sonrasında bilgisayar yeniden başladı ve şöyle bir hata verdi :
"Karşılaşılan bir sorun nedeniyle windowsun bu bilgisayarın lisans durumunu doğru olarak denetlemesi engellendi. Hata kodu:0x80004005"
Bir türlü açamadım bilgisayarı. Xp kaçak değil, lisanslı. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir yardım... :$ %( ;(

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yüklerken acaba internet bağlantısı yok muydu . Ayrıca Antivirüs - firewall programlarını disable yapın ya da kapatın

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki:
ya arkadaslar benim sze bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olucam
bende acer aspire 5630 marka bi laptop var benim sormak istediğiim ben bu sp3 yüklersem her format attığımda pc sp2 mi yükler yoksa sp3 te ddevammı eder
eğer sp3 te devam etmesse ne yapabilirim devam etmesi için ayrıca çok gerekliimidir bu sp3 yüklemek cevaplarsanız çok sevinirim
asli_demir81@hotmail.com bu benim mail adresim yardımcı olursanız bana mail de atabilirsiniz ilgilenen arkdaslara şimdiden teşekkür ederim

Eğer recovery den kuruyorsan sp2 direk entegre biçimde geliyordur.Bunu onun üstüne kurabilirsin bir sorun çıkaracagını zannetmıyorum..Sorun olursa
massaudbasaran@hotmail.com

JonMr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben geçen gece kurdum, msconfig'e bi sekme daha eklenmiş, ağda yenileştirmeler yapılmış.
çıkan bütün yamalar mevcuttu zaten .

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
sorunuma cevap verecek yok mu

MordanAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçesimi arkadaşlar bu 1 hafta sonra yayınlacak diyorlardı *

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
coldnight dedi ki:
Blackout dedi ki:

Microsoft un takvimine göre 5 mayısta yayımlanacaktı türkçe sp3. Yani yarın bu durumda şimdiden sunucuya yüklenmesi normaldir. Ayrıca sp3 ün hiçbir betası türkçe olmadı şimdiye kadar.

Tümleştirme işlemi çok basit programa gerek yok. İlk olarak C sürücüne xp isminde bir klasör açıp windows xp cd sinin tüm içeriğini içine kopyalayın daha sonra indirdiğiniz servis paketinin ismini kısaca sp3 yapıp onuda c ye atın ve çalıştıra şunu yazın

c:\sp3.exe -s:c:\xp\ Tümleştirme işlemini kendisi hallediyo

Daha sonra Nero Burning Rom ile sistemi başlatabilen cd yada dvd olarak yazabilirsiniz. Boot sektörünün kalıp dosyasını lazım ise buyrun;
http://www.mediafire.com/?gmeu9bdliz4

Ben dün indirip tümleştirdim formatladım kurdum bi sorun yok ;D

hacı senin ekteki kaalıp dosyasını cektim dediğin yoldan yaptım yazıo nero bakalım yakında denerim bi pc de... saolasın..

ozgurum35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben sp3 ü orjinal xp sp1 cd me entegre ettim. hiç bir sorun olmadan kurdu ve sp3 olarak görünüyor. ama ben bir fark göremedim. interner explorer 6 yüklü 7 olması gerekmiyor mu. bir de media player 9 geldi yine. bunların güncelenmesi gerkmiyor muydu.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ozgurum35 dedi ki:
arkadaşlar ben sp3 ü orjinal xp sp1 cd me entegre ettim. hiç bir sorun olmadan kurdu ve sp3 olarak görünüyor. ama ben bir fark göremedim. interner explorer 6 yüklü 7 olması gerekmiyor mu. bir de media player 9 geldi yine. bunların güncelenmesi gerkmiyor muydu.

Sp3 güncellemesi ile ie7 kurmuyor sadece windows upgrade paketlerinin hepsini içeriyor. Birde açılış hızı biraz etkiliyor.