Windows vista service pack 2 sorunu

obsesif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
microsoft vista service pack 2 ürününü öve öve bitirememiş ve shiftdelete yöneticileri bunu denemeden direk sitede paylaşmışlar. Vista service pack 2 geldi hoş geldi ama yanında sorunları da beraberinde getirdi. Ben asus f8 kullanıcısıyım ve service pack 2 yüklendiğinde webcam çalışmıyor. Olmadığı halde kullanıldığını söylüyor. kimi pclerde ve laptoplarda ses kaybı yasandığıda olmuş yabancı siteleri gezip yorumları okudum. Ben, sitemiz yöneticileri bilgileri paylaşmadan deneyip bizi bilgilendirise daha memnun oluruz diye düşünüyorum saygılar..

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende de hdd azalma sorunu oldu sp2 den son 10 gb mı bu sp2 anlamadım garip bi durum

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bırakın ala sen :D sp2 mis gibi bidaha kur driver guncelle yap bişeler :D

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Driver ı bir daha yüklemeyi dene bence sorun düzelecektir.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
microsoft vista service pack 2 ürününü öve öve bitirememiş ve shiftdelete yöneticileri bunu denemeden direk sitede paylaşmışlar. Vista service pack 2 geldi hoş geldi ama yanında sorunları da beraberinde getirdi. Ben asus f8 kullanıcısıyım ve service pack 2 yüklendiğinde webcam çalışmıyor. Olmadığı halde kullanıldığını söylüyor. kimi pclerde ve laptoplarda ses kaybı yasandığıda olmuş yabancı siteleri gezip yorumları okudum. Ben, sitemiz yöneticileri bilgileri paylaşmadan deneyip bizi bilgilendirise daha memnun oluruz diye düşünüyorum saygılar..
Güzel arkadaşım galiba siz yanlış anladınız service pack 2 driverları güncellemez sistem32 ve bazı windows klasöründeki dosyaları düzenlenmiş veya daha sonradan editlenmiş yeni şekliyle eskileriyle değiştirir bu işlem ile bilgisayarınız dışarıdan gelecek tehlikelere karşıda daha korumalı ve daha hızlı olmaktadır.
Benim laptopumda asus F3jr orjinal vista kurulu ve 3 gün öncede service pack 2 kurdum şuan hiçbir sorun yok bence tamamen uydurmaca sp2 donamınızı değil işletim sisteminize değişiklik yapar. Benim laptopumda kesinlik böyle bir sorun olmadı. Bence driverları güncelleyin. İnternetten çalışmayan veya arızalı driverlarınızı bulup son yazılımıyla güncelleyin. size çözümüm budur. :wink:

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
4 gündür kullanıyorum donanım olarak bir problem yaşamadım . Service pack yüklemelerinin amacı sayısı artan kritik güncellemeleri bir araya getirmek , çoğu kişinin istediği gibi bir hızlandırma amacı da yok .

obsesif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar acaba bende mi sorun diye service pack 2 2 kez yükleyidim aynı sorun devam etti.. bilgisayar donanımın zaten sürücünün güncel olduğunu söylüyor ama webcam calışmıyor

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
sp2 cıktı 10 dk sonra yükledm ve hala kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bence güncel driver larını kur. o zaman sorun hallolur.

betelguese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yazmayacaktım. Kızdığım için yazıyorum.

vista sp2'yi SDN yönetimi çıkarmadı ki deneyip te tavsiye etsin.. SDN ekibi on kişi.. hadi olsa olsa yüz kişi yoktur ya.. hepsi bilgisayarına kurup denese ne sonuç olur.. Koskoca microsoft binlerce kişiye kontrolünü yaptırıp olumlu sonuç alıyor. Microsoft, o kadar kontroller yapıldıktan sonra birde SDN kontrol etsin mi diyecek.. Bu kadar mantıksızca bir düşünce duymadım.

Yanılıyorsam özür dilerim ama; sizinki üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Vista SP2 de elbet sorun yaşabilirsiniz. Bu sorun SDN ekibinin kontrol etmemesinden değil de sizin sisteminizdeki virüs, donanım sorunu, hatta internetten indirirken SP2'nin kurulum dosyalarının düzgün inmemesi gibi nedenler olabilir. Bence siz önce kendinizdeki sorunu çözün gelin ondan sonra şikayet edin

obsesif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım insan gibi geldik derdimizi anlatıyoruz bu sorun sadece bende değil internette cogu yabancı sitede anlatılmış sorun bu yüzden SDN yöneticilerini eleştirdim eleştirip bu böyle ama böyle sorunları olanlarda varmış gibi incelenebilirdi hemen çıkan haberi microsoftun sitesinden kopyala yapıştır yapmasınlar

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım insan gibi geldik derdimizi anlatıyoruz bu sorun sadece bende değil internette cogu yabancı sitede anlatılmış sorun bu yüzden SDN yöneticilerini eleştirdim eleştirip bu böyle ama böyle sorunları olanlarda varmış gibi incelenebilirdi hemen çıkan haberi microsoftun sitesinden kopyala yapıştır yapmasınlar
Kopyala yapıştırdan ziyade burası teknolojik haber sitesi son çıkan programları donanımları oyunları işletim sistemlerini vs vs ... incelenir sonrada konular açılır fikirler paylaşılır. Kimse sana zorla sp2'yi indir veyahut SDN'de hiç bir yönetici bak sp2 çıkmış süper dehşet birşey kesin indir yoksa pişman olursun gibisinden bir şey yazmadı sadece sp2 çıktı indirin yazdı. :wink: Sonuç olarak sorun yaşaman gayet normal bu kadar kişi kurmuş (bende dahil benimde laptopum asus) sorun yaşamamış ama sen yaşamışsın bence bilgisayarına bir bak sorun sp2'den çok virüs kaynaklı olabilirmi? Bazı virüsler bazı donanımlara ulaşılmasını engeller (autorun virüsünün c: veya d: sürücüne ulaşılmayı engellemesi gibi) sistemini kaspersky virus removal tool ile tarat sonuç 0 ise donanımları güncellemeyi dene

obsesif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanımlar zaten güncel ama sadece webcam de sorun çıkıyor webcam kullanılıyor hatası veriyor halbuki kullanıldığı fln yok. nasıl bişe bu virüs 0 herşey yolunda sadece cam sorunu var..

mctaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanımlar zaten güncel ama sadece webcam de sorun çıkıyor webcam kullanılıyor hatası veriyor halbuki kullanıldığı fln yok. nasıl bişe bu virüs 0 herşey yolunda sadece cam sorunu var..
ewet arkadaşım aynı sorun bendede oldu asus laptop kullanıyorum services pack 2 güncellemesi yaptım kamera kullanılıyor diyo bende tekrar format atmak zorunda kaldım şimdi sp2 kuramıyorum tekrar aynı hata verecek diye problem hakkında biraz bilgi alabilirsem sevinirim

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ilk başta bazı sorunlar yaşadım yüklerken.Ama daha önce yüklenmiş bazı güncellemeleri temizledim.Şimdi çok güzel çalışıyor.Hiç bir sorun yok.
Benim sorun sadece yükleme hatasıydı.Driverler ilgili bir sorun yok.
Acaba Webcami yakın zamanda hiç güncelledin mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugun yükledim service pack 2 yi ses gitti nasıl sorun yok anlamıyorum :) driver güncellemesi yaptırıyosa bu bize sizce sorunlu olan service pack 2 mi bizmi :)