Soru Windows Update Sorunu

grk1501

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Windows Update edemiyorum.
Ayrıca ara sıra bilgisayar bir hata ile karşılaştık deyip mavi ekran veriyor.
Az once Zoom indirdim ve bilgisayar yeniden basladıgında Zoom gitmisti.
Her şey bilgisayar actıgım gibi kalmıstı.yardım edebilecek var mı

Ekli dosyalar

• DA.png
    DA.png
    227.4 KB · Görüntüleme: 60

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
deepfreeze ne tam bilmiyorum birisi sabit disk arızası olabilir demisti
deepfreeze bilgisayarda yaptığın değişiklikleri bilgisayarı kapattıktan sonra iptal eden bir uygulamadır. okullarda akıllı tahtalarda olan program. bu program açıkken bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapamazsın. eğer bu program yoksa bilgisayarında harddisk arızası olabilir. doğru.

grk1501

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deepfreeze bilgisayarda yaptığın değişiklikleri bilgisayarı kapattıktan sonra iptal eden bir uygulamadır. okullarda akıllı tahtalarda olan program. bu program açıkken bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapamazsın. eğer bu program yoksa bilgisayarında harddisk arızası olabilir. doğru.
deepfreeze bir uygulama olup olmadıgını nasıl anlayabilirim bilgisiyarıma sadece oyun yüklüyorum ve avast vardı onuda kaldırdım hala devam ediyor

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
eğer bilgisayarı senden başka kullanan yoksa ve sen de kurmadıysan deepfreeze yoktur gizli simgeler göster kısmında deepfreeze logosu görüyorsan vardır kaldırmak için de şifre gerekir. deepfreeze kuran kişi belirler şifreyi. şu an deepfreezedan olduğunu düşünmüyorum eset gibi güvenilir bir antivirüsle bi tarama yapmanı ardından cmd yönetici olarak çalıştır sfc /scannow komutunu yazıp bilgisayarın tüm dosyaları taramasını bekle. bir de harddisk senitel programını indirip bir tarama yaptırt.

grk1501

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer bilgisayarı senden başka kullanan yoksa ve sen de kurmadıysan deepfreeze yoktur gizli simgeler göster kısmında deepfreeze logosu görüyorsan vardır kaldırmak için de şifre gerekir. deepfreeze kuran kişi belirler şifreyi. şu an deepfreezedan olduğunu düşünmüyorum eset gibi güvenilir bir antivirüsle bi tarama yapmanı ardından cmd yönetici olarak çalıştır sfc /scannow komutunu yazıp bilgisayarın tüm dosyaları taramasını bekle. bir de harddisk senitel programını indirip bir tarama yaptırt.
su anda bilgisiyar neredeyse komple gitti galiba hiç bir şey açılmıyor açılan şeyler ise donup uygulamadan atıyor ve hiç açılmayanlarda şöyle bir hata alıyorum ve harddisk sentiel nerden indirebilirim link atar mısın

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    7.5 KB · Görüntüleme: 61

grk1501

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boyle görünüyor ne yapmalıyım harddiskte sorun vardır umarım anakart ekran kartı gibi birşey varsa benim içinn kötü olur

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    184.6 KB · Görüntüleme: 55
  • erf.PNG
    erf.PNG
    174 KB · Görüntüleme: 56