deepfreeze ne tam bilmiyorum birisi sabit disk arızası olabilir demistibilgisayarınızda deepfreeze gibi bir yazılım yüklü mü?
deepfreeze bilgisayarda yaptığın değişiklikleri bilgisayarı kapattıktan sonra iptal eden bir uygulamadır. okullarda akıllı tahtalarda olan program. bu program açıkken bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapamazsın. eğer bu program yoksa bilgisayarında harddisk arızası olabilir. doğru.deepfreeze ne tam bilmiyorum birisi sabit disk arızası olabilir demisti
deepfreeze bir uygulama olup olmadıgını nasıl anlayabilirim bilgisiyarıma sadece oyun yüklüyorum ve avast vardı onuda kaldırdım hala devam ediyordeepfreeze bilgisayarda yaptığın değişiklikleri bilgisayarı kapattıktan sonra iptal eden bir uygulamadır. okullarda akıllı tahtalarda olan program. bu program açıkken bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapamazsın. eğer bu program yoksa bilgisayarında harddisk arızası olabilir. doğru.
su anda bilgisiyar neredeyse komple gitti galiba hiç bir şey açılmıyor açılan şeyler ise donup uygulamadan atıyor ve hiç açılmayanlarda şöyle bir hata alıyorum ve harddisk sentiel nerden indirebilirim link atar mısıneğer bilgisayarı senden başka kullanan yoksa ve sen de kurmadıysan deepfreeze yoktur gizli simgeler göster kısmında deepfreeze logosu görüyorsan vardır kaldırmak için de şifre gerekir. deepfreeze kuran kişi belirler şifreyi. şu an deepfreezedan olduğunu düşünmüyorum eset gibi güvenilir bir antivirüsle bi tarama yapmanı ardından cmd yönetici olarak çalıştır sfc /scannow komutunu yazıp bilgisayarın tüm dosyaları taramasını bekle. bir de harddisk senitel programını indirip bir tarama yaptırt.
Download Hard Disk Sentinel bu linkten indirebilirsin. nasıl kullanacağın youtubeda var. şu an harddiskinde arıza olduğunu düşünüyorum. eğer bu programda harddiskin sağlıklı çıkarsa format at derim.
deneme sürümünü indirmeniz yeterli olacaktır. download limited triel / free windows bölümünden trial ile biteni indirebilirsiniz. sanmıyorum ama eğer kart bilgisi vb bi şey isterse onun altındakini indirin.Ekli dosyayı görüntüle 178934
hangisini indirmem gerek
ssd ye yüklü sanırımwindows harddiske mi yüklü yoksa ssd ye mi?
şimdide böyle olduwindows harddiske mi yüklü yoksa ssd ye mi?