Windows ses arttırma...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bir konuda yardımınız gerekli.
Bilgisayarımı genellikle kulaklığımla kullanıyorum fakat bazen ses seviyesi en sonda olmasına rağmen yeterli gelmiyor.
Bu windows un sesini arttıracak bir yol yok mu.
Sistem Win 7

Not: Nette aradım sadece winamp için DFX diye bişi var herkes kopyala yapıştır yapmış. Ayrıca Winamp kullanmayalı 10 yıl oldu..

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kulaklıkla dınledigin için kulagın sese alısıyor bir sure sonra yetersiz geliyor demi . yakında duymamaya başlarsın .
kulaklıgı kullanma yada düşük sesde dinle. işitme kaybını neden olur boyle cihazlar.

Sebebsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vlc player'de sesi %200 artıma olanağı sağlıyor gerçi hiç gereksinim duymadığım için kulanmadım ama dene derim

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Benim sıkıntım aslında tam olarak şöyle normalde sesi fazlasıyla yeterli kulaklığımın ama dün netten uzun metrajlı bir video izledim ses frekansı düşük ayarlanmış ondan mütevellit bu konuyu açtım bazen böyle şeylerle karşılaşıyorum...

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
anladım, pc de ac3 codec varsa videnun sesını ordan yukseltebilirsin. ama pc deki videolar codec isteyen videolar için gecerli .

sahyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu dediklerimi yaptıktan sonra pc nin sesi büyük ihtimalle artacaktır yapacaklarını tek tek sıra halinde yazacağım:

1= Sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayıp Kayıtta yürütme aygıtlarına tıklayın
2= Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın
3= Üst menüden geliştirmeler seçeneğini tıklayın
4= Altta gelen seçeneklerden ses yüksekliğini eşitleme seçeneğine tik koyup aşağıdaki ayarlar yazan yere tıklayın
5=Göstergeyi sona kadar yaklaştırın yani uzun seçeneğinin yanında olsun
6= Sonra tamam -uygula-tamam tıklayarak çıkın hepsi bukadar

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herhangi bir programla birlikte çalışmayan yani youtube da da işlev gösteren bir program da bana önerir misiniz

sahyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Srs audio sandbox programını kullanabilirsin.Ses kartıyla tümleşik halde çalışır.internette ararsan full sürümünü bulabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu dediklerimi yaptıktan sonra pc nin sesi büyük ihtimalle artacaktır yapacaklarını tek tek sıra halinde yazacağım:

1= Sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayıp Kayıtta yürütme aygıtlarına tıklayın
2= Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın
3= Üst menüden geliştirmeler seçeneğini tıklayın
4= Altta gelen seçeneklerden ses yüksekliğini eşitleme seçeneğine tik koyup aşağıdaki ayarlar yazan yere tıklayın
5=Göstergeyi sona kadar yaklaştırın yani uzun seçeneğinin yanında olsun
6= Sonra tamam -uygula-tamam tıklayarak çıkın hepsi bukadar

aynen bende yaptım baya değişti