Windows Live SkyDrive neden kimse kullanmıyor?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle SkyDrive bir anlatalım:

Windows Live ile beraber gelen ve kapasitesi 25 GB'a yükseltilmiş olan Skydrive özellikle dosyalarını internet üzerine yedekleyen ve bu dosyalara istedikleri her yerden erişmek isteyen kullanıcıları oldukça memnun ediyor. Buna ek olarak bu dosyaları yine internet üzerinden tüm kullanıcılarla paylaşmak da oldukça pratik olduğunda bir çok kullanıcı internet üzerinden verilen online veri depolama servislerini tercih ediyor.

Şimdi arkadaşlar neden kimse SkyDrive kullanmıyor bunu şurdan anladım forumlarda hiç SkyDrive'den paylaşılan dosya yok üstelik rapidshare göre çok üstün özellikleri var .

Kullanmak isteyenler tıklayın

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Microsoftun olmasydı emin ol tavan yapardı...

Ayrıca linki düzelt.

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen kullanıyorum ve çok memlunum...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Link zaten sağlam forumdan kaynaklanan bir sorun

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak ben sadece dosya paylaşıyon sanıyodum eğer oradaki dosyaları başka bilgisayarda girip o başka bilgisayara çekebiliyorsak ben şimdiden kullanmaya başlarım.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biraz daha java kaynaklı yapsalar çok daha iyi olabilirdi. mesela, bi zamanlar ücretsizken livedrive.com 'u tek geçerdim. normal windows penceresi gibi sürükle bırakmalar, klasörlere çifrt tıklayarak girmeler, imleçle birden fazla dosya seçebilmeler vs vs hepsi çok güzeldi fakat skydrive ye geçinde büyük bi uyum sorunu yaşadım. sonra da kullanmayı bıraktım zaten

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hiç reklamı yapılmadı, tanıtılmadı...vs. bu yüzden bence

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
forumun alt yapısı sağlamdır bu yüzden forumda sorun yok

linki tekrar alabilirmiyiz

betelguese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dosya yükleme sınırı 50 MB olarak belirlenmiş. Eğer bu sınır 200 MB gibi bir seviyeye çıkarılırsa ve skydrive için bilgisayarıma yüklenen bir uplouder program yapılıırsa o zaman kullanımı artacaktır diye düşünüyorum.

İnternet üzerinden yüklemeler genelde hem başarısız oluyor, hemde bu dosya boyutu az geliyor. Ben 50 MB her yerde paylaşabilirim zaten..

zarha6155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burdan paylaşım yapmak hiç aklıma gelmemişti. Ben daha çok dosyalarımı arşivlemek için kullanıyordum. Ama paylaşımda mümkünmüş.
Peki burdan paylaşım yapacak olsam, dosya linkini yollayacağım kişi bütün skydrive'ı görüntüleyebilir mi?
Yada arkadaşa desem ki istediğin şarkıyı skydrive ye yükledim. Linkini yollayıp şarkıyı indir desem, indirebilir mi?

colins547

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen yazana kadar benimde haberim yoktu sadece rapid kullanıyordum. SAOL

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş limitli internet denen bi engelimiz var. ama asıl sebebi artık dosya paylaşımı için TORRENT kullanılması. sana torrenti tavsiye ederim.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok saçma bi olyı varmış, şimdi fark ettim :D
abi 25GB alan vermiş 50 Mb dan fazla dosya atamıyorsun bi kerede ne saçmalık ya

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben kullanıyorum şahsen.. mp3 lerimi .. dosyalarımı oraya yedekliyorum sonra eski dosyalara bişi olunca tekrar indiriyorum.. :D Süper valla bedava koskocaman alan

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Burdan paylaşım yapmak hiç aklıma gelmemişti. Ben daha çok dosyalarımı arşivlemek için kullanıyordum. Ama paylaşımda mümkünmüş.
Peki burdan paylaşım yapacak olsam, dosya linkini yollayacağım kişi bütün skydrive'ı görüntüleyebilir mi?
Yada arkadaşa desem ki istediğin şarkıyı skydrive ye yükledim. Linkini yollayıp şarkıyı indir desem, indirebilir mi?

ewet :) indirebilir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya skydrivein tam anlamını söyler misiniz?Yani o sky drive mesela önemli verilerimizi skydrive'e yükledik format attık bilgisayardakiler gitti biz sonra skydrive'e ulaşıp ordaki dosyaları bilgisayarımıza çekebiliyor muyuz?Birde mesela dosyaları attık oraya arkadaşa gittik arkadaşın bilgisayara sky drivedeki dosyalarımızı çekebiliyor muyuz onun pcsinde de oluyor mu dosyalar eğer böyleyse eminim birçok shiftdelete üyesi skydrive'i kullanmaya başlıcaktır özellikle format atacaklar tehlikeli iş yapacaklar falan.

bilgix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mukrosfto güvenmiyor demek ki kimse...... huahauhaha

cholericgirl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kullanıyorum çok işime yarıyor çok menmunum
ama yakın çevremde pek kullanana rastlamadım

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Evet öcü :D

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Genelde dosyalarımı birisiyle paylaşmayacaksam internete yüklemiyorum. O yüzden ne bunu nede diğer servisleri pek kullanmıyorum. Gerekirse mail kutum yetiyor.

Live Sky Drive'ın bir eksiği var. Microsoft Live Spaces'te yaptığı gibi bunda alanınıza isim verdirmiyor. O yüzden alanınızın ismi saçma sapan birşey oluyor.