Windows Live SkyDrive neden kimse kullanmıyor?

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Güzel.:) Eline sağlık

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben çok kullanıyorum. Bence müthiş bir hizmet ama pek çok kimse haberdar değil.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
MS'in hiçbir ürününü tekelci yaklaşımından dolayı kullanmıyorum kullanamyı da düşünmüyorum ve ayrıca hiç mi hiç güvenmiyorum:thumbdown:

Denizci63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 2008,2009 dan beri kullanırım gördüğünüz gibi 4 ayrı msn adresime bütün proğramlarımı yedekliyorum usb,dvd,cd vs. den daha iyi güvenli ve ücretsiz isteğimiz gibi internet bağlantısı olan her yerden paylaşıyoruz. umarım kullanıcı sayısı hızla artar...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Linkleri kaldırırsan iyi olur, içinde kürekli şeyler de var. Ayrıca Dropbox varken Microsoft'a güvenip yola çıkılmaz.

Denizci63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linkleri kaldırırsan iyi olur, içinde kürekli şeyler de var. Ayrıca Dropbox varken Microsoft'a güvenip yola çıkılmaz.

içindeki kürekli şeyler de nedir... ayrıca dropbox sadece 2 gb için ücretsiz ve daha fazlası ücretli...

Denizci63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsi bu mu bir çok sitede full olanı var zaten. yoksa ben nerden indirip yükledim... başka sitelerdede paylaştım maksat paylaşmak herhangi bir reklam veya çıkararım söz konusu değil... yinede forum.shiftdelete.net forumuna sakıncası varsa tabiki kaldırsınlar...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
dropbox daha kullanışlı geliyor bana da. ayrıca microsoft'un tek parçada 50mb den fazla dosya yüklenmesine izin vermemesi de ayrı olarak sinir bozucu