BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Bir kez bile sıkıntı yaşamadım mis gibi kullanıyorum yeter ki windows orijinal olsun.
Sıkıntı yaşatır demedik. Lakin %100 koruma sağlayamaz demişimdir. Demediysem de şimdi diyorum.Bir kez bile sıkıntı yaşamadım mis gibi kullanıyorum yeter ki windows orijinal olsun.
Peki sayın moderatörüm sizin dediğiniz gibi olsun. Ben defenderim ile mutluyum.Sıkıntı yaşatır demedik. Lakin %100 koruma sağlayamaz demişimdir. Demediysem de şimdi diyorum.
Bence hiçbir antivirüs %100 koruma sağlayamaz.
Kullanmayın demiyorum ki. İsteyen istediğini kullanır. Örneğin ben şu an antivirüs kullanmıyorum.Peki sayın moderatörüm sizin dediğiniz gibi olsun. Ben defenderim ile mutluyum.![]()
o eleman msden para yemiştir yoksa defender gibi etkisiz elemandan koruma sağlamak imkansızdır...Hiçbirine güven olmaz. Hatta bir Firefox developer'ı ya da yetkilisi Windows Defender dışında antivirüs kullanmayın. Çünkü antivirüslerdeki açıklardan sisteminiz zarara uğrayabilir gibisinden konuşmuştu.
@eronis Hocam yukarıdaki anlattığım haberi biliyorsunuzdur siz.![]()
Arkadaşlar mesajımda söylediğim konuşmaya dair haberi buldum.Hiçbirine güven olmaz. Hatta bir Firefox developer'ı ya da yetkilisi Windows Defender dışında antivirüs kullanmayın. Çünkü antivirüslerdeki açıklardan sisteminiz zarara uğrayabilir gibisinden konuşmuştu.
En büyük güvenlik zaafiyeti aptal kullanıcıdır. Bazen hacker'lar sizin makinenize iletişimi olmadan, virüs bile olmadan arada sadece bir kaç gerçek bilginizi bilerek sizin adınıza pek çok iş yapabilir, borca girebilir.Sıkıntı yaşatır demedik. Lakin %100 koruma sağlayamaz demişimdir. Demediysem de şimdi diyorum.
Bence hiçbir antivirüs %100 koruma sağlayamaz.
Eski Firefox geliştiricisinin dediğine göre, 3. parti antivirüsler sadece Windows işletim sistemini bozuyor. Defender sistemin kendisiyle daha entegre olduğu için sorun çıkarmıyor.Hatta bir Firefox developer'ı ya da yetkilisi Windows Defender dışında antivirüs kullanmayın. Çünkü antivirüslerdeki açıklardan sisteminiz zarara uğrayabilir gibisinden konuşmuştu.
Bana mı dedin sen eleman para yemiştir diyeo eleman msden para yemiştir yoksa defender gibi etkisiz elemandan koruma sağlamak imkansızdır...
Ya bana ya da eski Firefox geliştiricisine dedi (%90 2. ama ben biraz içimi dökmek adına 1. yi anlayacağım)Bana mı dedin sen eleman para yemiştir diye
Keşke yedirseler. Hayat pahalanıyor, para yoko eleman msden para yemiştir yoksa defender gibi etkisiz elemandan koruma sağlamak imkansızdır...
Yok hocam. Arkadaş benim mesajımdan alıntılamış. Mesajımda ise Firefox'un eski geliştiricisinin konuşmasından bahsetmiştim.Bana mı dedin sen eleman para yemiştir diye
Açıklamalarınız için teşekkür ederim konu anlaşılmıştır sıkıntı yok iyi forumlar herkese.Yok hocam. Arkadaş benim mesajımdan alıntılamış. Mesajımda ise Firefox'un eski geliştiricisinin konuşmasından bahsetmiştim.
Bu sebepten arkadaşın dediği "o eleman" ifadesinin Firefox'un eski geliştiricisine dediğini düşünüyorum.![]()
o göstermelik... gerçekten koruma sağlamıyor... testlerle kanıtlanmış... anti virüs değil internet security kullanın...Windows Defender bir Anti virüs yazılımı.