Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

Efo81man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde özelden atma hakkım yok gönderebilirmisiniz aktivasyonu_?

ibrahimakyol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuya vakıf olan ve özel mesaj ile ilgili kişiden bilgi alanlarda atabilir :) hayat paylaştıkça güzel ;)

nakressa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar windows 8 pro x64 bit versiyonunu kurdum ama aktivasyonu yapamadım yöntemi bana da özelden yollarsanız sevinirim. teşekkürler..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hakan bana kimse duymasın demişti ama maşşallah duymayan bi sağır sultan kalmış oda yarın duyar..:D

cozef22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=280980]NEFER[/MENTION] BANA windows 8 torrent linkini atarmısın 32 bitte 64 bitte? PM YE?

@hakan_710 varsa yollaya bilirmisin linki pm den?

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@NEFER BANA windows 8 torrent linkini atarmısın 32 bitte 64 bitte? PM YE?

@hakan_710 varsa yollaya bilirmisin linki pm den?

herkese geliyor sırayla biraz sabredin sadece yollayacağım hepinize

Aynı yöntemi başka bir türk forumunda gördüm. :) 1 mesajı olan üye konu açmıştı orada.
hangi forummuş o? millete kimseye söylemeyin diyoruz güveniyoruz yaptıkları işe bak. ben bilmiyor muyum açıktan paylaşmayı?? ahh gerikafalı dostlarım benim ahh...

nakressa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana sıra hala gelmedi sanırım. Şimdiden teşekkürler kardeş..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Çok şey istiyorum ama [MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] yada [MENTION=280980]NEFER[/MENTION] arkadaşım Windows 8 İngilizce iken watermark ile sağ altta yazan build 9200 yazısını kaldırmıştım.Fakat Türkçeye çevirince o yazı yeniden çıktı onu nasıl silebiliriz?Teşekkür ederim.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan itibariyle herkese gönderdim gözden kaçanlar oldu ise ulaşşınlar hallederiz

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Fiyatı böyle olursa almayı düşünürmüsünüz? İnternette gördüğüm bir bilgi.(Kesinliği belli değil.)
GfK3A.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
o 15 Euro olan sanırım sadece orijinal DVD yani etkinleştirme kodu yok. 60 olan ise hem key hem de iso dosysı sanırım.

Biliyorum. Önceki windows sürümlerine bakınca pro sürümü baya ucuzlamış görünüyor ama. Ben alabilirim bu fiyatlarda olursa.

Gerçi elimde hazirandan önce alınmış windows 7 de var. Onu yükseltebilirsem onu yükseltirim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Biliyorum. Önceki windows sürümlerine bakınca pro sürümü baya ucuzlamış görünüyor ama. Ben alabilirim bu fiyatlarda olursa.

Gerçi elimde hazirandan önce alınmış windows 7 de var. Onu yükseltebilirsem onu yükseltirim.

Hazirandan önce alınan Windows 7'ler 70 TL civarı bir fiyata yükseltilebilecek diye bir haber görmüştüm. Doğru olma ihtimali var. Ayrıca Windows 8 ile Windows 8 Pro'nun farkı nedir biliyor musunuz? Özellik listesine bakmıştım ama Pro'nun çok da önemli artısı yoktu. Eğer Windows 7 olduğu gibi Aero gibi önemli bir özellik devre dışı bırakılmazsa daha ucuza Pro olmayan sürüm alınabilir.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir daha söylüyorum bakın aldığınız yöntemi kullanıp kullanmamak sizin sorumluluğunuzda. kullanan herkes kendinden sorumludur. Buradan alıp başka bir yerde de paylaşmayacağınıza inanıyorum. akşam görüşmek üzere isteyen olursa pm atabilir..