Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğim linkteki sürüm normal Windows 8 ve Windows 8 pro'yu içeriyor. setup sırasında giridğiniz key özelliğine göre normal win8 yada win8 pro olarak yükleme yapabiliyorsunuz. key denemek için boot etmeye gerek yok. iso dosyasını mount edip, normal program kurar gibi ileri ileri deyin key ekranı gelince keyinizi yapıştırın çalışıyor ise devam seçeneği çıkacak.

özelden bir tane çalışan Windows 8 pro key gönderiyorum. yükleme yaptıktan sonra ekran görüntüsü paylaşırsan sevinirim.

keyi yolladım artık sıra sizde ekran görüntüsünü bekliyorum en kısa zamanda :)

Sistemi kurar kurmaz muhtemelen bu gece olur,ekran görüntüsünü paylaşıcam yorumlarsınız artık.
not:özel yazamıyorum 15 adet mesaj hakkı kısıtlamasından ötürü

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bende wzor un enterprise sürümü var daha msdn sürümüne geçemedim henüz ama bence gayet güzel. açılış hızı bile kullanmanıza yeter 15 sn sonra bilgisayarınız açık (ssd olmadan). Windows 7' den vazgeçemiyorsanız, deneme amaçlı olarak yeni bir disk bölümü oluşturup çift işletim sistemi kullanabilirsiniz. denemekten de birşey kaybetmeyiz. kişisel görüşüm yenilik herzaman iyidir.

Sen canını sıkma güzel kardeşim ben forumda senin mesajını gördüm. dün üye olmuşsun ve 6 mesajının var onlarda turkish please, turkish please tarzında :D Ayrıca benim seni alıntılamam burada hava atmandan. Sanki linkleri senin sayende upload etmiş gibi burada konuşmandan.

Ayrıca msdn iso larını paylaşmak direk korsana girer bu ve benzeri linklerinde forumda paylaşılması yasaktır. bunuda ben değil forum kuralları diyot. Şikayet mevzusuna gelince çocuk gibi şikayet edecek değilim.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemi kurar kurmaz muhtemelen bu gece olur,ekran görüntüsünü paylaşıcam yorumlarsınız artık.
not:özel yazamıyorum 15 adet mesaj hakkı kısıtlamasından ötürü
tamam sorun değil sen herhangi bir mesajımı alıntı yap. bildirim geliyor bana zaten

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın elimden bir şey gelirse yaparım. birilerine cevap bile vermek istemiyorum gitsin egolarını tatmin etsin. koskoca profesör olmuş ben ise bir üyeciğim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
"Bazen duymak istemedikleriniz gerçek olabilir eee haliyle bu da size koyabilir." ( profesörden inciler :D )

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence sen kaşınma. bi halt biliyorsn gel de millete yardım et ortalığı karıştıracağına

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bence sen kaşınma. bi halt biliyorsn gel de millete yardım et ortalığı karıştıracağına

madem öyle millete en büyük kıyağı yapıyor ve balık vermek yerine tutmayı gösteriyorum. Arkadaşlar tüm sorularınız ve cevapları MDL forumlarında windows 8 başlığı altında konunun 1. ağızları tarafından paylaşılıyor. orta seviye bir ingilizce bile işinizi fazlasıyla görür. hem link link diyede saniyede bir debelenmezsiniz.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar sakin olun kavga edecek bbişey yok.. Ortada sorun yok bişey yok..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
5 dakika konuya bakmadım birileri sdn okuru adı altında terbiyesizlik yapmış galiba. Ama göremedik ne yazdıklarını mod duvarına toslamışlar. galiba sözler birilerine acı gelmiş sdn okuru olmuşlar :D

Arkadaşlar kızmayın yapacak bişey yok gerçekler bunlar :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar [MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] arkadaşımızın paylaştığı linkden indirdiğim win 8 in sha ve md5 değerlerini kontrol ettim, microsoft un sitesindeki orjinal Türkçe win 8 değerleri birbirine uyuyor, yani herhangi bir oynama yapılmamış sağlam windows 8 dir. Ben daha önceki indirdiğim bi kaç sürümde virüs felan çıktı bu yüzden biraz şüpheli yaklaşmıştım.
henüz windows 8 kuramadım ama en kısa zamanda kuracağım.
hakan arkadaşımıza çok teşekkür ederim, onun sayesinde kısa yoldan windows 8 edindik.
Bu arada nasıl hızlı indirileceği konusunda bana özelden ulaşan arkadaşlarımıza [MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] ın bana gösterdiği yöntemlerle yardımcı olmaya çalıştım.

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 professional aktivasyon sorunum var varmı yardımcı olabilecek hayır sever özel yazamıyorum şimdilik saygılar..

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 professional aktivasyon sorunum var varmı yardımcı olabilecek hayır sever özel yazamıyorum şimdilik saygılar..
aktivasyon derken sistemi kurdun mu? yoksa setup aşamasında serial mi lazım ? serial arıyorum şuan ama hiçbiri çalışmıyor. iki tane çalışan vardı birisini forumdan bir arkadaşa verdim. bulursam ihtiyacı olan kişilere vereceğim

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aktivasyon derken sistemi kurdun mu? yoksa setup aşamasında serial mi lazım ? serial arıyorum şuan ama hiçbiri çalışmıyor. iki tane çalışan vardı birisini forumdan bir arkadaşa verdim. bulursam ihtiyacı olan kişilere vereceğim

sistemi kurdum gayet sağlıklı calışıyo

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://g1208.hizliresim.com/10/j/byn37.png[/URL][/IMG] galiba aktive etmeye çalışırken kimlik silindi 30 felanda saymıyordu saygılar

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://g1208.hizliresim.com/10/j/byn37.png[/URL][/IMG] galiba aktive etmeye çalışırken kimlik silindi 30 felanda saymıyordu saygılar
seninki de farklı bir sistem olmuş :) birkaç gün kullan çaresi bulunur

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seninki de farklı bir sistem olmuş :) birkaç gün kullan çaresi bulunur
aynen cok teşekkürler ilgin içinzamanla çaresini bulurum herhalde kms serverler çalışmıyor şimdilik saygılar...

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://b1208.hizliresim.com/10/j/bynuq.png[/URL][/IMG] düzelttim sonunda :)) son hali bu sistemin

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya o değil de arkadaş indirmiş sorun çıkmamış ben de indirdim şuan.Ama klasöre çıkarırken isoyu %95'lerden sonra hata :S
Bunu nasıl aşabilirim..

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya o değil de arkadaş indirmiş sorun çıkmamış ben de indirdim şuan.Ama klasöre çıkarırken isoyu %95'lerden sonra hata :S
Bunu nasıl aşabilirim..
indirdiğin partlardan biri bozuk inmiş.winrar ile çıkartırken kaçıncı partın bozuk olduğu yazar.ona göre hatalı partı yeniden indir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tşk.ederim hallettim.power isoyla mountettimm.sanal win7 üzerine setuptan keyi deneyip bakıcam çalışır durumuna iftardan sonra paylaşırım son duruumuu

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Al işte sonra bana kızıyorlar. :) Ben ne dedim. bir hayırsever torrente yüklese dedim. Sonra bir kardeşimiz türkçe sürüm torrente düşmez bekleme dedi :)

İşte size müjde haber. Bir türkçe torrent sitesinde paylaşım dostu bir kardeşimiz, MSDN 32 ve 64 bit isoları paylaşmış. kendisine teşşekkür ederim. :)

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben keyleri denerken bi keyle media center kurdum makinaya bu paralı değilmiydi ya :) şimdide media center internetim olmasına rahmen internet bağlantısı yok uyarısı veriyor media centerle tv izlemek istiyorum güzel özellikleri varmış valla yeni keşfettim :)

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Al işte sonra bana kızıyorlar. :) Ben ne dedim. bir hayırsever torrente yüklese dedim. Sonra bir kardeşimiz türkçe sürüm torrente düşmez bekleme dedi :)

İşte size müjde haber. Bir türkçe torrent sitesinde paylaşım dostu bir kardeşimiz, MSDN 32 ve 64 bit isoları paylaşmış. kendisine teşşekkür ederim. :)

İPhone Yardım sitesimi ? birde banada link gönderirmisin :hammer: