Wİndows 8 - Open office sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rindoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rindoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar windows 8 pc kullanıyorum . Bilgisayarımda microsoft office programı yok.
Open office indirdim çok güzel bir program. Fakat şöyle bır sıkıntı var
Herhangi bir dosya ındırdıgımde windows okuyucu ile açıyor bilgisayar. Ben bunu nasıl open office ile açabılırım.
Birlikte aç kısmında open office gözukmuyor , open office açıp dosya ekle dedıgımde ise yıne olmuyor
Yardımcı olursanız sevınırım

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
En sağlıklısı kurulum ile bu yeteneğin kazanılmasıdır. Sonradan yapmak bazı sıkıntılara sebep olabiliyor. Kurulum esnasında office dosya uzantılarıyla ilişkilendirme sormadı mı?

Dosyaya sağ tıkla > Birlikte aç > En altta varsayılan uygulamayı seçi tıkla > açılan pencerede diğer seçenekler tıkla > Open office yine çıkmazsa en alttaki seçeneği seç ve bilgisayarında Program Files içinden open office yi kendin bul.

Rindoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En sağlıklısı kurulum ile bu yeteneğin kazanılmasıdır. Sonradan yapmak bazı sıkıntılara sebep olabiliyor. Kurulum esnasında office dosya uzantılarıyla ilişkilendirme sormadı mı?

Dosyaya sağ tıkla > Birlikte aç > En altta varsayılan uygulamayı seçi tıkla > açılan pencerede diğer seçenekler tıkla > Open office yine çıkmazsa en alttaki seçeneği seç ve bilgisayarında Program Files içinden open office yi kendin bul.

peki başka bişi sorucam hocam
open office ile herhangi bir pdf doyasını nasıl açabılırız

Rindoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
microsoft office indirmeyi denedim win8 e olmuyor open office indrdm ama microsoft un yerini tutmuyor maalesef bir öneriniz var mı acil? :helpsmilie: