Rick Hunter
Asistan
Ya beyler ben şu windowsun orijinal sitesinden win 8.1 64 bit indirdim flaşa attim flaşta sadece setup ve yaninda gelen dosyalar var sonra pc yi kapattim yeniden baslattim sonrasinda ne yapmam gerek acil yardim beyler lutfen
Ya aslinda araci kurucaktim ama o hata veriyo iso olarak indirdim marka model: win vista 32 bit
ISO dosyasını indirip Rufus ile flaş belleğe yazdırman gerekli daha sonra BIOS ayarlarından veri okumak için seçilen donanım için flaş belleği başa alıp tekrar başlatman gerekiyor.4 gb ama kullanilabilir 2
---- Mesajlar birleştirildi ----
Masaustu win vista 32 bit islemci pentium 1.7 ghz ram 4 ama kullanilablr 2 gb
Evet icindekileri usb ye attim yazdi sonuc olarak
Arkadaslar suan herseyi yaptin dosyalar kurulumnicin hazilaniyor diyo ama 10 dakikadir % 3 te acaba kilitlendi filan mi? Yoksa beklesem ilerler mi?
Windows gereken dosyalari yukleyemiyor yukleme icin gereken dosyalarin kullanilabilir oldugundan emin olun ve yuklemeyi yeniden baslatin. Hata kodu: 0x8007045D
---- Mesajlar birleştirildi ----
Napmam lazm o kadar bekledm :/
Anladim da bende media araci filan olmuyo hata veriyo sadece iso oluyo zaten artk pc acilmiyo sistem geri yukleme fln acilio baslangic onarma filan ama hicbiri ise yaramio yarin bilgidayarciya goturucem ins yapabilir cnku suan resmen pc gel sana win 8.1 kuralim diyip butun sistemi silip ah kardesim hata verdi win 8.1 kurulmuyo artik ne yaparsan yap diyip gittiHocam, sizin rufus ile iso'yu USB'e yazmanız lazım.
https://shiftdelete.net/usb-bellekten-windows-10-yukleme-62788
Bu haber size yardımcı olacaktır. İşlemler hemen hemen aynı.
Direk attimFlash'a nasıl yazdınız Windows'u?
Direk attim
Pc su anda ise yaramaz durumda yani pc yi acinca onarma fln aciliyo ama onaramiyo kurtarma secenekleri de ose yaramiyo pc ci yapabilir degil mi? İyi gecelerTek hatanız bu. Rufus kullanarak iso'yu flasha yazdırmanız lazımdı. Bilgisayarcı halleder.
Ha bu arada 2 soru daha sorucam şmdi siz rufus kullanmadigim icin boyle oldu dediniz ama sizce rufus kullanmamama ragmen setupu acabilip hatta %3 e kadar kurabilmem biraz garip degil mi? Yani sorunun bundan kaynaklandigina emin misiniz? 2. Sorum ise sizce bilgisayarcı kaç tl alır?