Windows 7'yi USB'den kurun!

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Microsoftun yaptığı bir yazlım sayesinde artık çok kolay bir şekilde windowsu USB bellekten kurabileceğiz.
Yapılması gereken şey işletim sisteminin imajını (.iso) oluşturmak ve programı kurup çalıştırdıktan sonra iso dosyasını seçerek yönergeleri uygulamak. Son olarakda Birkaç bios ayarı yaparak (USB'den boot) pc nize oldukça hızlı bir şekilde format atabilirsiniz.
Önemli Not: Flash belleğinizdeki bilgilerin yedeğini alın çünkü bu işlem sırasında usb belleğiniz biçimlendirilecektir

Windows 7 USB/DVD Download Tool

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
1 dakika arayla benden önce açmışsın konuyu tebrik ederim :)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hakkaten bende baktım acaba çiftmi görüyorum dedim bi an :D
Önceleri usb den format atmak için çok uğraşmak gerekiyordu bu araç çok iyi oldu gerçekten.

emrekaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar meraba.Şu anda DVD sürücüm çalışmadığı için Flash disk'ten 7 kurmam gerekiyor.Daha önceden DVD içeriğini yedeklemiştim ama dosyaları nasıl '.iso' yapacağım.
Resimli anlatım paylaşırsanız sevinirim.

remezanina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar meraba.Şu anda DVD sürücüm çalışmadığı için Flash disk'ten 7 kurmam gerekiyor.Daha önceden DVD içeriğini yedeklemiştim ama dosyaları nasıl '.iso' yapacağım.

daha önce dvd den yada cd den oluşturduğunuz yeden nero ile yapıldıysa bunu ultra iso tarzı programlarla ile iso uzantılı dosyaya çevirebilirsiniz. Muhtemelen .nrg uzantılı dosyadır elnizde.

katia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok güzel bir çalıma teşkürler

llatmacall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm ben çoğunda harici usb dvd ile atıyorum formatı hiç zaman kaybetmeden takıyorum usb dvd yi acaba dvd mi bozuk booot mu olmuy format atamıyorum sıkıntısı olmuyo benden tavsiye usb dvd deneyin. elinizdeki dvd yi usb haline de getirebilirsiniz piyasata 50yada 60 tl ye satılan adaptorlu yada direk usb den çalışan aparatlar mevcuttur saygılar iyi geceler.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bu işi ultraISO programıda çok güzel yapıyor... İndirdiğiniz .ıso uzantılı dosyayı ultraISO programını açıp açılış işlemleri menüsünden disk imajı yazdır seçeneğine tıklayıp sonra açılan pencerede o indirdiğimiz .ıso uzantılı dosyayı gösterip usb belleğimize yazdırıyoruz... Ve sonra kurulum..

bargabar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş peki bunları halletik yanına office 2007 gom player gibi dosyalar atarsak formatta sorun çıkarmı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
kardeş peki bunları halletik yanına office 2007 gom player gibi dosyalar atarsak formatta sorun çıkarmı

Ben bu yöntemden sonra kalan kısma bir kaç film ve program koydum ama bir sorun çıkarmadı format atarken.

bargabar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

imgburn programı var o zaten türkçe ordan yapabilirsin

Reaksiyon puanı
2,148

Mesajı iki yıl önce yazsan da cevap vereyim belki başka birinin işine yarar.

Videoyu buradan da izleyebilirsin.

[flash]http://cdn.screenr.com/public/1.8/flash/screenr.swf?i=171373&h=t&svr=http://www.screenr.com/[/flash]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
daha once usb den kurmustum win7 yakında zatten dvd cd falan bişi kalmicak :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bilgisayarı sadece Usb Bellekten çalıştırmak akıllıca mı?
Bu tür bellek fiyatları uygun.
Sisteme hiç işletim sistemi kurulmadan, atıyorum 32 GB bir USB Belleğe Windows XP kurup, bellekten sistem kullanmak avantajlı mı?
Bu tür bellekler ne kadar dayanıklı?

k1ng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler benim dvd driver bozuldu ve windows 7 kurulum dosyası yok ne yapabilirim ??

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
USB den boot XP içinde oluyor mu?

----

Bilgisayarı sadece Usb Bellekten çalıştırmak akıllıca mı?
Bu tür bellek fiyatları uygun.
Sisteme hiç işletim sistemi kurulmadan, atıyorum 32 GB bir USB Belleğe Windows XP kurup, bellekten sistem kullanmak avantajlı mı?
Bu tür bellekler ne kadar dayanıklı?

Günümüzdeki USB belleklerin okuma yazma hızları epey yükselse de işletim sistemi kurmak için halen uygun değiller. Sebebi veri giriş çıkış oranları çok düşük.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Anlaşılmıştır [MENTION=39332]engerex[/MENTION]. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ben hiç dediğiniz gibi yapmıyorum.iso dosyasını winrar'la çıkartıyorum.flash içine atıyorum.öyle kuruyorum win7.hiç bir program filan kullanmaya gerek yok.

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha önce dvd den yada cd den oluşturduğunuz yeden nero ile yapıldıysa bunu ultra iso tarzı programlarla ile iso uzantılı dosyaya çevirebilirsiniz. Muhtemelen .nrg uzantılı dosyadır elnizde.
ultra iso da ıso 9660 etiketi bulunamadı diye hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
admin şifresini unuttum pc cd okumuyor, usbden dediğiniz işlemleri yapsam bile program çalıştırmak istediğimde admin parolası çıkıyor, bios ile ya da başka yerden format atabilir miyiz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende reboot and select boot device or inser boot media in select bot device and press a key diye bir hata çıkıyor usb de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
reboot and select boot device or inser boot media in select bot device and press a key bu hatanın aynısını bende alıyorum ? ne eksik acaba yardımcı olabilen warmı ? boot sayfasında oluyor .