sarsarhos
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
c:/act dizinine çıkardın mı peki dosyaları
hmm tmm çozdum c nın içine koymak lazımmıs
ne bılım masaustune çıkarınca oluyo sandım videodakı gıbı wınrardan çıkardım dırek masaustune geldıSabahtan beri C:\act dizini diyip duruyorum yahu
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Merhaba win7 de ilk defa bir sorunla karşılaştım. Benim ağda birden fazla bilgisayar var. ilk gün ağ bilgisayarlarını görebiliyordum. Ama artık görünmüyorlarKarşı bilgisayarlarda sorun yok . Benim antivirüsünde hiç bi şekilde etkisi yok ağa her şeye izin verdim. Ev ağınıda paylaşıma açtım ve sorun algılayıcıda sorun yok diyor. Acaba sorun ne olabilir
![]()
Emin olun
- Butun bilgisayarlarin ayni calisma grubunda oldugundan
- Butun bilgisayarlarda bilgisayar bulmanin acik oldugundan
- Guvenlik duvarinin izin verdiginden
- Ip cakismasi olmadigindan emin
Hepsindende eminimipler otomatik atanıyor hepsi xp benimki win7. Güvenlik duvarı kapalı zaten. Diğer bigisayarlar 24 saat paylaşıma açık
Problemim: Merhaba arkadaşlar ,
Sorum şu ben bugün - yarın Windows 7'ye geçeceğim ancak şöyle bir korkum var. Benim internet'im çevirmeli önce cd ile pc'ye kuruyoruz sonra her pc açıldığında çevirerek internete giriyoruz. Bu modem 4 senelik Speedtouch modem Windows 7 ile uyumlu mudur?
win7 sdn final kullanıyorum. internet bağlantımda sorun yaşıyorum.kablosuz ağı görüyor ama internete bağlantıda sürekli sorun çıkarıyor.bir iki dakika sonra kendiliğinden düzeliyor.modemi resetledim bilgisayarı kapatıp açtım modemin güncellemesini kontrol ettim ama hala sorun çıkarıyor.
Bende de var idi aynı sorun formatlayıp yeniden kurdum düzeldibenim sorun için bi çözüm yokmu???
Arkadaşlar benim sorunum şu; Windows 7 Ultimate'yi bilgisayarıma kurdum. Çalıştı fakat birsüre sonra ( bu herzaman aynı süre olmamakla beraber 5-8 dk arası) bilgisayar tamamen donuyor hiç bir işlem yapılmıyor. Hdd ışığı hiç yanmıyor, fare hareketsiz kalıyor. Güç düğmesine uzun süre basarak bilgisayarı kapatıyorum. Windows 7 Bilgisayara 4.5 buan verdi donanımım o kadar iyi değil ama nette bakıyorum daha düşük sistemlerde bile çalıştıranlar var. Sistem özelliklerim:
2 Gb DDR 2 533 Mhz Ram
512 Mb Ati Radeon HD 2400 Ekran kartı
160 Gb WD Sata HDD
Ati x200 Shappire Anakart
Not: ynıdona sorunu Vista kurunca da oluyor.
pikatel airmax 101 modem.
marvel yukon 88e8055 pcı-e gigabit ethernet bağdaştırıcısı
inrel pro wireless 3945abg network connection
başka bi bilgi lazımmı![]()
En iyisi şöyle sorayım. Modem'im uyumlu mudur Windows 7 ile Thomson Speedtouch 330 modem.
pikatel airmax 101 modem.
marvel yukon 88e8055 pcı-e gigabit ethernet bağdaştırıcısı
inrel pro wireless 3945abg network connection
başka bi bilgi lazımmı![]()
merhaba windows7 de firefox kullanıyorum görev çubuğundaki simgeye tıklayarak küçülttüğümde anında messenger penceresi geliyo karşıma(msn çalışıyorken) rc sürümünde ve kullandığım rtm sürümünde de oluyo bu bi bug mı ??
Arkadaşlar yardım edecek yok mu?:crying:
sivaspor,rice,meraklı sahiplik nasıl alınıyor allahaşkına kafayı yiyeceğim.office kuracam.daha evvel veriyi şifrelemiştim.şimdi açmaya çalışıyorum erişim engellendi diyor.izin almanız lazım diyor.her türlü yapmama rağmen(tam denetimi aldım.sahipliği aldım anladığım kadarı ile)özellikler/genel/gelişmiş/veriyi korumak için şifrele kutucuğunu boşalttım.tamam deyip uygula dediğimde bu öznitelikleri değiştirmek için yönetici izni almanız lazım diyor.bir el atın şuna babacım.
Orjinal sitesinde kine girdim üstten 5. sıradaki vista sürücüsü sanırım. Onu mu indireyim ?
Birde burada ki sitedekini indirdim. Buda işe yarar mı yoksa kendi sitesindekini mi indireyim ? Birde bu driverlar nasıl yükleniyor. Format atıyorum modem cdsini takıyorum. Kuruyorum sonra driverimi kuracağım ? Birde onu usb ye atıyorum flash diske format attıktan sonra usbden açacağım sorun olmaz değil mi?
Çok teşekkür ediyorum. Deneyeceğim. Ancak modemin dvd sini kurduktan sonra mı deniyim bu verdiklerinizi ? Birde 1.5 gb ram 128 mb ati ekran kartı. 2.93 ghz pentium 4 kasar mı sistem sizce ?