- Reaksiyon puanı
- 630
Sivaspor kardeş bende Bluetooth yüklenmiyor acaba çözümü nedir..:?
Sivaspor kardeş bende Bluetooth yüklenmiyor acaba çözümü nedir..:?
Resimde yakisikli cikmista modeli nedir?Toshiba driver
Resimde yakisikli cikmista modeli nedir?
Hangi model icin tavsiye verecegiz, butun Toshiba Bluetooth serisi deme
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Valla marka Epox yazıyo Model kısmı ise boş....:devil2::mrgreen:
Dahili bir bluetooth mu harici mi?
/▌
/ \
40 tane bluetooh modeli varmis, USB Stick'in arkasinda etiketinde sagida solunda olmasi lazimdir bir model numarasi.Harici kardeş...![]()
40 tane bluetooh modeli varmis, USB Stick'in arkasinda etiketinde sagida solunda olmasi lazimdir bir model numarasi.
/▌
/ \
Valla tek bulduğum..
BT-DG06 Bluetooth Usb Adapter - T yazıyor.![]()
Yeni bir hafıza kartı alma zamanı gelmiş spybotBen laptopa telefonumun hafıza kartını taktığım zaten okumuyo biçimlendirmelisiniz diyor ne yapmam lazım biçimlendir dediğim zamanda başarısız oluyor bütün sorunlarda beni buluyor zaten bıktım valla.![]()
Kaldırıp, yeniden yüklemenizi öneririz..Arkadaşlar bende Windows Media Center çalışmıyor..
Açmaya çalıştığım zaman ''windows media center çalışmayı durdurdu'' hatasını veriyor..
Nasıl çözerim bunu?
Kaldırıp, yeniden yüklemenizi öneririz..
Denetim masasında resimde görülen kısma geçiyoruz..
![]()
Bu ekrandan kaldırıyoruz..
![]()
drıver yuklemesı için napmak lazım yuklemıyo drıver kendısı
Ses karti modelini yazsaydin bakabilirdik.
/▌
/ \
Hukuki olarak bu tip konularda ciddi yaptirim olmadigi icin bu sekilde eziklerin saldirisina ugruyor bu tur internet ortamlari.
Herseyden once serefli oldugunu iddia eden bir insan baskasinin annesini kufur etmez.
Bu alcaklik, ahlaksizlik, haysiyetsizliktir.:thumbdown::devil:
Anneler kutsaldir, bu kufurleri eden bir insanda anne nedir bilmedigi yada saygi duymaktan yoksun oldugu icin bu sekilde kendini ortaya sermistir.
Daha once yapilan alcak ve hayasiz saldiriya bugun bir yenisi daha eklendi.
Bir ortamdan uzaklastirilmak o ortama gidip kufur etme ve saldirma hakki veriyor ise, kanunlari kaldiralim.
Hayvan gibi yasayalim?
Yoksa insan olmak mi daha iyidir?
Burada hic bir ucret odemeden bulunmaniz icin calisan insanlarin emegine saygi duyun.
Zaten bu sekilde saldiran birinin forumdan uzaklastirilmis olmasi da bu insanlarin ne kadar iyi calistiginin gostergesidir.
çalıştıra (windows tuşu+r)" dxdiag " komutu verip öğrenebilirsin veya everest programını indirip sadece ses kartını değil bütün donanımını inceleyebilirsinses kartı modelının ne oldugunu nerden bulucam
ses sorununu hallettımde ekran kartı kaldı nvidıa 5500 epey eskı bısey ınt de bulamadım ben baktımde wın7 için
Ekran kartım VTX3d 512 ram 512 işlemci ise 1.7 intel celeron sistem tam anlamıyla çalışıyor fakat webcam da sorun oldugu için msn i silmek istedim fakat bir türlü silemedim
görüntü felaket derecede donuk geliyor 8.1 yüklemek istedim digerini kaldır bunu kur dedisinirlendim tekrar xp ye geçtim sorunumu çözebilmem için yol gösterirmisin
Şimdiden emegin için teşekkür ederim
Saygılarımla
ingilizce burada var fakat zannederim bu sürümün Türkçesi yokarkadaşlar eset smart security 4.0.437 orjinal türkçe 64 bit linki verebilirmisiniz sitesinde eski sürümü var 30 günlük deneme sürümü linki çok acil...
FX5500 icin Windows 7 surucusu bulunmamakta ama Windows Vista suruculerini uyumluluk modunda kurabiliyorsunuz.
Sanirim SDN Edition kullaniyorsun, kaldirmak icin
Su adresten WLSetup.exe indirdikten sonra calistirip kaldirma opsiyonu secmelisin.
Yada...
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Dosyasini indirip sag tiklayarak kaldir/uninstall diyerek kaldirabilirsin
Webcamerasi modelinin vista uyumlu surucusu varsa deneyebilirsin.
/▌
/ \