hallettım ty yardımlarınız için eksık bısey kalmadı bıde bı key olsaydı nerden bulabılırım bende 7100 un keyı var da olmuyo
Bu baslikta aradigin cevap mevcut.
http://rapidshare.com/files/261917739/act.rar.html
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
hallettım ty yardımlarınız için eksık bısey kalmadı bıde bı key olsaydı nerden bulabılırım bende 7100 un keyı var da olmuyo
Sivas blutooth sorunu halloldu teşekkürler.![]()
Hım saol deneme yaparım bu arada bir sorum daha var sivaspor kardeş.
Ben laptopa telefonumun hafıza kartını taktığım zaten okumuyo biçimlendirmelisiniz diyor ne yapmam lazım biçimlendir dediğim zamanda başarısız oluyor bütün sorunlarda beni buluyor zaten bıktım valla.![]()
Ne işe yarar bu program ve nasıl kullanılır..?:scared:
Bide bu 7600 yavaşm ne geldi ya..
sanki 7264 daha hızlıydı of..
ilk başlarda öyle zannediliyor....
inanki çok hızlı şahsen ben çok memnunum..
ınternette gezerken sayfa bulunamıyo dıyo soyle demın facebook a gırdım ama bıdaha tıkladıgımda sayfa bulunamıyo dıyo ama shıftdeleteye gırıyo facebook a da 3-4 uncu basısımda gırıyo neden boyle yapıyo
Valla CPU çok kullanıyor kardeş..:closedeyes:
ınternette gezerken sayfa bulunamıyo dıyo soyle demın facebook a gırdım ama bıdaha tıkladıgımda sayfa bulunamıyo dıyo ama shıftdeleteye gırıyo facebook a da 3-4 uncu basısımda gırıyo neden boyle yapıyo
webcam için burayı incelediniz mi?Merhabalar 2 tane Sorunum Var win7 Sdn Kullanıyorum
2 cisi webcam driverini bulamadım Modeli "t.tec ttc w300"
1. sorunun bende de oldu.bilgisaarıma sağ tıkla aygıt yöneticisini aç.orda bluetoot sekmesi altında birtanesi aktif halde değildir.onu aktive et
Sanırım leptop senin pc Aygıt yöneticisinde bluetoot diye bi sekme yok sağ taraftaki resimde aygıt yöneticisi görünüyo
--------------------------------------------
webcam için burayı incelediniz mi?
TTC W300 USB PC Web Kamera
--------------------------------------------
Ordaki driverleri indirdim Sonuç olumsuz Neyse aramaya devam ediyim Saolun
Webkameran icin vista uyumlu surucuye sag tiklatip ozellikler -> uyumluluk modundan Vista secmen gerekiyor.
Ag bagdastiricisi konusunda uzerine mouse ile geldigin zaman ag bagdastiricisinin modeli yazar, ayrica Ag ve paylasim merkezinde Bagdastirici ayarlarinda sorunlu ag bagdastiricisi varsa gorebilirsin.
/▌
/ \
Bağlı değil Bağlantı yok Yazıyo
sivasspor sana bir sorum daha olcak aktivasyon için act dosyası var videoda dreamscene.reg diye bir dosya var indirdiğimiz act.rar içinde öyle bi şey yok ?
DreamScene.reg dosyasi sadece X64 versiyonlari icin gerekli, 32 bit windows7 icin gerekli degil.
Video da unutmusum icinde oyle kalmis :mrgreen:
Ekranin sag alt kosesindeki simgelerden sag tiklayrak Ag baglanti simgesini kaldirabilirsin, sanirim senin sorun surucuden kaynaklaniyor.
/▌
/ \
peki x86 da napcaz key için ve avatarın supermiş
->Otomatik Aktivasyon<-
Her iki versiyonu da aktive edebiliyor.
Unutmamaniz gereken sey.
Windows hangi surucude olursa olsun, harfi ne olursa olsun.
C:\Act dizinine cikartmaniz, ilk once video yu seyredin.
Aynisini yapin windows YASAL ve ONLINE aktive olacaktir.
Bu arada ilk farkeden sen oldun, tebrik ve tesekkurler :w00t:
/▌
/ \
ttnet yurt dışı cıkışlarından kaynaklanıyor ........
ya ben dedıgın gıbı video da gosterdıgın gıbı yapıyorum ama olmuyo hayla key istiyo benden
iste sorun orda onlıne activasyon yapamıyosun key istiyo o yerde"activasyon ekranında key girmiyorsun dogruca ileri diyorsun online activasyon yapıyor bir sorun yok "