- Reaksiyon puanı
- 630
Başlat > Çalıştır > winver > EnterArkadaslar şu Windowd hskkında olan sürümün goserildiği bölüme nasıl bakıyoruz?
Başlat > Çalıştır > winver > EnterArkadaslar şu Windowd hskkında olan sürümün goserildiği bölüme nasıl bakıyoruz?
Çözüm Önerisi :Windows 7 ye localhost php &phpmyadmin nasıl kuracam.
hazır localhost programlarını çalıştırmıyor :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The XAMPP 1.7.1 is available!
We've released a new version of XAMPP, including:
Please visit the
- Apache HTTPD 2.2.11 + Openssl 0.9.8i
- MySQL 5.1.33
- PHP 5.2.9
- phpMyAdmin 3.1.3.1
- XAMPP CLI Bundle 1.3
- FileZilla FTP Server 0.9.31
- Mercury Mail Transport System 4.62
win32 compatibility list.
Vista Note: Because missing or insufficient write permissions in the c:\program files folder of the default vista installation, we recommend to use alternate folders for XAMPP e.g. c:\xampp or c:\myfolder\xampp.
Big thanks to Chris from NAT32 Windows Software Router Home Page (15. June, 2009) for his fast adaption of his XAMPP Control Panel. Download older versions of XAMPP (even the "old" WAMPP) directly fromSource Forge.
Windows live messenger 2009'da Alttaki fotoda gördüğün gibi ikinci bir isim açılıyor. Alt sağda görev çubuğunda gözükmüyor neden olabilir ??
![]()
Kardeş Masaüstündeki Wlm simgesine sag tıkla özellikler--uyumluluk -- ordan vistayı sec uygula de tmm dır.
En kısa yoldan çözüm önerisi:benim sorunum şu win 7 kurdum ama daha sonra kaldırdım
diski biçimlendir diyip kaldırdım ama açlışta bana hala win 7 mi yoksa eski işletimsistmimi diye soruyo bunu nasıl halledebilirim
Arkadaşlar kullandığımız derleme numarasını yazarsak daha açıklayıcı olur umarım.windows 7 de herhangi bir klasörü açtığımda yön tuşlarıyla aşağıya doğru kaydırdığımda takılma oluyor. bu biyerden sonra sinir bozucu hal almaya başladı neden olabilir acaba şu anda 765 mb boş bellek var.
Arkadaşlar kullandığımız derleme numarasını yazarsak daha açıklayıcı olur umarım.
Windows 7 build 7229 kullanıyorum gibi..
windows 7 de herhangi bir klasörü açtığımda yön tuşlarıyla aşağıya doğru kaydırdığımda takılma oluyor. bu biyerden sonra sinir bozucu hal almaya başladı neden olabilir acaba şu anda 765 mb boş bellek var.
Çözüm Önerisi :7100 kullanıyorum işlemci core duo 1.66 1.5 ghz ram
Merhaba arkadaslar benim kucuk bir problemim var daha once yazdim cozoum bulamaidm. yardim ederseniz sevinirim . WIN7 7260 yukledim. butun internet tarayicilarini yukledim. java flas pleyer yukledim. Batak | Mynet Oyun sitesinden oyun acamiyorum. facebook un bagzi uygulamalarin acamiyorum. caht ve oyn sitelerinin cogunu acamiyorum. 7100 rc de de ayni problem vardi format attim; ne yapmam lazim ? tsk ederim
Çözüm Önerisi:butun tarayicilar var hepsinde ayni problem var
Çözüm Önerisi:7260 surumu kurdum ancak kaspersky son versıyonu kurdugumda drıver engellendı dıye bır uyarı cıkıyor bu sorunu asamadım ancak daha oncekı surumde yıne aynı sekılde kasperın bu surumunu kullanıyordum sorunsuz olarak
bu sorunu nasıl asabılırım ?
elimde windows7 rc build 7100 var. bu surumun ustune birkaç surum cıktı. ben 7100 surumunu yuklesem bu surumu yenı cıkan surumlere nasıl yukselteblrm?
elimde windows7 rc build 7100 var. bu surumun ustune birkaç surum cıktı. ben 7100 surumunu yuklesem bu surumu yenı cıkan surumlere nasıl yukselteblrm?
nasıl olucagını bılen yok mu:helpsmilie:
![]()
Videoyu izlemeni tavsiye ederim.
Build 7100 dan sonrasına aynı mantık ile yükseltme yapılabilmekte..http://www.youtube.com/watch?v=hb5Nx4syeAY
Windows 7 Upgrade (for 7137 to 7201) yazması önemli değil..mantık aynı.
YouTube - windows 7 Upgrade (for 7137 to 7201)
Çözüm Önerisi :high definition audio denetleyicisinde (!) işareti var vede iki tane ekran kartım HD4770 sırf bu nedenden dolayı bilgisayarı kapat dediğimde yaniden başlıyor. Bunun driverını nasıl yükleyebilirim. Bayağı uğraştım ama olmadı.
![]()
Çözüm Önerisi :internetten counter strike oynuyorum. hile yapılmasını engellemek için kullanılan sxe 7.8 fix 1(güncel) programını win 7 de çalıştıramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...