Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YARDIMMM ???? Arkadaşlar benim sorunum windows7 den ses gelmiyor ne kadar uğraştıysam olmadı yardımlarınızı bekliyoruz.
Sistem Özellikleri :
casper İntel Pentium 4 3.2işlemci
256 Nvidea 6600 le ekran kartı
Anakart foxconn 915gl7mh
ACİLLLLLLL!!!! cevaplarınızı bekliyorum

Solamente

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben 7260 ı kurdum.ama ne dosyaları kopyalarken taşırken hep izin almamı istiyor administrator den. daemon toolsta da böyle oldu. driver oluşabilmesi için admin ile giriş yapmalısınız dedi halbuki tek hesap var sorun nedir?yardımcı olabilecek var mı?ha bi de görev yöneticisinde kullanıcılara geldiğimde kulanıcının kimliği 2 olarak görünüyor...ve oturum da Console diyor...

apsisx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çözüm Önerisi :
Resimdeki yöntemi denediniz mi?

2ldu1yq.jpg

evet aynen denedim malesef olmadı...

komandogokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bende windows7 var ve nvidia ekran ayarları fakat age of empires II oynarken renkler birbirine karısıor ne yapmam lazım alt+tab yapınca da duzelmio vista da düzeliodu ama bunda düzelmio ne yapmamı önerirsiniz

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
svchost.exe çok yoğun çalışıyo. Prototype oynuyordum. Baya ilerlemiştim. Bi ara gına geldi Görev Yöneticisinden baktım svchost 90 Ram harcıyo. Sonlandırdım. 800*600 minimum detayda kasan oyun en yüksek çözünürlük ve en max detaylar ile kasmamaya başladı. Ve lanet olsun 2 dakika sonra oyun bitti...

Aslında tam emin değilim svchost mu yapıyo bunu. Media Center güncellemesini ve media player ağ iletişim görevlerini de sonlandırmıştım. Antivirus yüklemedim. Sistemimde virus olduğunu sanmıyorum. Daha 3 gün oldu yükleyeli. Hiç bişi kurmadım gerçi :) ... Ona geçici bi çözüm buldum neyse. Bir diğer problemim (hoş vista'da da oluyordu) ... Ses bi müddet sonra bozuluyor (Bass'larla alakalı sanırım) Kayıttan yürütme seçeneklerindeki Internal subwoofer'ı kapatınca sorun kalmıyor ama o zaman da bass olmuyor... Ya da ses kartının yazılımından 5+1 seçip sonra tekrar normal speaker seçince de düzeliyo. Çok fazla abartılı bi durum olmamasına rağmen çözümü varsa iyi olur :) Saygılarımla

Acer Aspire 6930G kullanıyorum. (win7 7100 RC x64)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
YARDIMMM ???? Arkadaşlar benim sorunum windows7 den ses gelmiyor ne kadar uğraştıysam olmadı yardımlarınızı bekliyoruz.
Sistem Özellikleri :
casper İntel Pentium 4 3.2işlemci
256 Nvidea 6600 le ekran kartı
Anakart foxconn 915gl7mh
ACİLLLLLLL!!!! cevaplarınızı bekliyorum
Çözüm önerisi :
Bu adresteki dosyayı indirerek bir klasöre çıkarttıktan sonra;
Aygıt sürücüsünde ses aygıtı üzerinde sağ tıklayıp sürücüyü güncelle (update driver) komutu ile denediniz mi?

9cg8cpm7pz2cir1xvt3m.jpg

Ya ben 7260 ı kurdum.ama ne dosyaları kopyalarken taşırken hep izin almamı istiyor administrator den. daemon toolsta da böyle oldu. driver oluşabilmesi için admin ile giriş yapmalısınız dedi halbuki tek hesap var sorun nedir?yardımcı olabilecek var mı?ha bi de görev yöneticisinde kullanıcılara geldiğimde kulanıcının kimliği 2 olarak görünüyor...ve oturum da Console diyor...

Çözüm önerisi :

windows7uac.jpg

User Acces Controlü kapatarak uyarılardan kurtulabilirsiniz.
...
Daemon Tools windows 7 ye henüz ayak uyduramadı.
Onun yerine;
Virtual CloneDrive (Freeware) 5.4.3.2 2009-05-26 1516 kB changelog

ya da,

PowerISO v4.4 -Mar 16, 2009 released...

File Size : 1257k
Download Site 1
Download Site 2
Supported operating systems:

• 32-bit Windows: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7​
  • 64-bit Windows: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7​
Supported languages:
English, Arabic, Bulgarian, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Farsi, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Norsk, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian​
benzeri programlar kullanabilirsiniz..

Solamente

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Çözüm önerisi :

windows7uac.jpg

User Acces Controlü kapatarak uyarılardan kurtulabilirsiniz.
...
Daemon Tools windows 7 ye henüz ayak uyduramadı.
Onun yerine;
Virtual CloneDrive (Freeware) 5.4.3.2 2009-05-26 1516 kB changelog

ya da,

PowerISO v4.4 -Mar 16, 2009 released...

File Size : 1257k
Download Site 1
Download Site 2
Supported operating systems:

• 32-bit Windows: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7​
  • 64-bit Windows: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7​
Supported languages:
English, Arabic, Bulgarian, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Farsi, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Norsk, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian​
benzeri programlar kullanabilirsiniz..​

teşekkürler

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bayragi dogru ellere teslim etmisiz reis.
Teknik servis gibisin MASALLAH :thumbup:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüm önerisi :
Bu adresteki dosyayı indirerek bir klasöre çıkarttıktan sonra;
Aygıt sürücüsünde ses aygıtı üzerinde sağ tıklayıp sürücüyü güncelle (update driver) komutu ile denediniz mi?

9cg8cpm7pz2cir1xvt3m.jpg

Çok Teşekkür ederim dediğiniz şekilde olay çözülmüştür sağolun.:clap:

yuksek77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7260 kurulu ama dreamscene özelliği aktif değil ekran kartıyla ilgili olabilirmi ati x550

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bende 4770 var bendede aktif değil, vga card'dan değil bence. Bu konuda hakkaten kimsenin bilgisi yokmu yahu. Özellikle pencereler açılırken ve başlat menüsü belirirken çıkan efekler çok güzel

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Windows 7 de gorsel sorunlardan dolayi DreamScene ozelligi devre disi birakilmistir ama isteyenler bunu el ile yapabilir.

/▌
/ \

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
arkadaşlar ben de Firefox için eklenti kuramıyorum... Ne yapmam gerekiyor acaba. Hatada şöyle birşey diyor:
Firefox buradaki dosyayı kuramadı:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/26/addon-26-latest.xpi

Nedeni: Kurulum esnasında beklenmedik bir hata oluştu
JavaScript konsoluna girip detayları öğrenebilirsiniz..
-203
Çözüm Önerisi :
62__java.png
Java Runtime Environment 1.6.0.14

Sun Microsystems - 15.50MB (Freeware)
Download
Latest Version

15.50MB

665lqxjljyt35m7626h6.jpg

psychomax13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler... Ancak sorun benim mozbackup programı ile önceki kurulumdan eklentilerimi aktarmaktan kaynaklanıyormuş. O nedenle users içindeki roaming ayar dosyasını silerek çözüme ulaştım.

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ACİLLLLL Arkadaşlar bu hataları nasıl düzeltebileceği konusunda bir fikri olan varmı? LÜTFEN ÇOK ACİL CVB BEKLİYORUM

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

ACİLLLLL Arkadaşlar bu hataları nasıl düzeltebileceği konusunda bir fikri olan varmı? LÜTFEN ÇOK ACİL CVB BEKLİYORUM
Çözüm Önerisi :
7100 RC kullandığınızı tahmin ediyorum.
7229 ve üzeri bir build yükleyerek bu sorunları çözebilirsiniz..

olgunmadak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba... Benim sorunum ;
youtube vb sitelerde video izlemek istediğimde video kasım kasım kasılıyor... Tık Tık Tık şeklinde gidiyor... ve ses te çıkmıyor...
Adobe Flash ın son versiyonu yüklü durumda şu anda... neden olabilir??

PC derecesi 4.3
PentiumD 3.4GHZ
Ekran kartı nVidia GeForce 7200
2Gb ram var...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Merhaba... Benim sorunum ;
youtube vb sitelerde video izlemek istediğimde video kasım kasım kasılıyor... Tık Tık Tık şeklinde gidiyor... ve ses te çıkmıyor...
Adobe Flash ın son versiyonu yüklü durumda şu anda... neden olabilir??

PC derecesi 4.3
PentiumD 3.4GHZ
Ekran kartı nVidia GeForce 7200
2Gb ram var...

Butun tarayicilar ile ayni sorunu mu yasiyorsunuz?

/▌
/ \

connery32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende nvidia 7300 gt ekran kartı var fakat vga olarak goruyor.bir turlu halledemedım bunu .lütfen bırı yardımcı olsun buna

connery32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurdum arkadasım gene olmuyor vga olarak goruyor.nvidia 7300 sectıgım zaman apply kısmı yanmıyor basmak ıcın.bırtek herhalde bu sorunla ben ugrasıyorum kımse bırsey yazmamıs

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
kurdum arkadasım gene olmuyor vga olarak goruyor.nvidia 7300 sectıgım zaman apply kısmı yanmıyor basmak ıcın.bırtek herhalde bu sorunla ben ugrasıyorum kımse bırsey yazmamıs

VGA olarak goruyor derken ne demek istediginizi daha detayli anlatabilirmisiniz?

nVidia GeForce 7 Series Windows7 32 bit Driver

Bilgisayar acilirken bios bolumu gectikten sonra F8 tusuna basin.
Bilgisayarinizi Guvenli mod'da baslatin.
Denetim masasin da Sistem acin
Aygit yoneticisine girip Grafik surucusunu secip sag tiklayip kaldirin.
Bilgisayari yeniden baslatmayin!
Aygit yoneticisini kapatmayin.
Verilen nVidia surucusunu kurun.
Kurulum bittiginde bilgisayari yeniden baslatin.

Eger bu ise yaramazsa buraya yazin alternatif bir yontem daha var.

/▌
/ \

connery32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soyle dıyeyım ekran cozunurluk kısmına geldıgım zaman ekran kartım yerıne vga goruyor.altındada secenek olarak nvidia 7300 gt yazıyor.ekran kartımı sectıgım zaman apply kısmına basamıyorum.yanı onu secemıyorum.vga olrak kalıyor halıyle.uptade ettim ama genede olmadı.sizin dedıgınız sekıldede yaptım gene olmadı.anlamadım neden boyle.bırı yardımcı olursa sevınecegım

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
soyle dıyeyım ekran cozunurluk kısmına geldıgım zaman ekran kartım yerıne vga goruyor.altındada secenek olarak nvidia 7300 gt yazıyor.ekran kartımı sectıgım zaman apply kısmına basamıyorum.yanı onu secemıyorum.vga olrak kalıyor halıyle.uptade ettim ama genede olmadı.sizin dedıgınız sekıldede yaptım gene olmadı.anlamadım neden boyle.bırı yardımcı olursa sevınecegım

Su sorun olan yerin bir resmini alsan merak ettim.

2zprud1.png

/▌
/ \

connery32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bır oncekı msj ıma resım ekledım ıkı tane senınkı gıbı olmadı ama kusura bakma.gordugun gıbı vga kalıyor hep.detect e bastıgım zaman ekran kartımı goruyor ama apply yapamıyorum cunku secenek yanmıyor