Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Windows 7 ye localhost php &phpmyadmin nasıl kuracam.
hazır localhost programlarını çalıştırmıyor :S

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 7 ye localhost php &phpmyadmin nasıl kuracam.
hazır localhost programlarını çalıştırmıyor :S
Çözüm Önerisi :

i5cov7f01wfmnuurehxb.jpg

Resimde görüldüğü gibi,
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Programlar ve Özellikler\
yolunu takip ederek açılan pencerede Windows özelliklerini aç veya kapat
menüsüne tıklıyoruz ve resimde görülen Internet Information Services üzerindeki işareti kaldırarak Tamam diyoruz.
İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatıp istediğimiz şeyi kuruyoruz..

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bilgin için çok teşekkür ederim Rise
O bölümü hallettim ama ondan sonra php ile phpmyadmin kurmada takıldım. Php yi kurdum ISS ye tanıtamadım.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
İhtiyacına göre, Wamp ya da Xampp kurmak tek başına yeterli
xampp-logo-new.gif
blank.gif
head-for.gif
blank.gif
head-windows.gif

The XAMPP 1.7.1 is available!
We've released a new version of XAMPP, including:

• Apache HTTPD 2.2.11 + Openssl 0.9.8i
  • MySQL 5.1.33
  • PHP 5.2.9
  • phpMyAdmin 3.1.3.1
  • XAMPP CLI Bundle 1.3
  • FileZilla FTP Server 0.9.31
  • Mercury Mail Transport System 4.62
Please visit the win32 compatibility list.

Vista Note: Because missing or insufficient write permissions in the c:\program files folder of the default vista installation, we recommend to use alternate folders for XAMPP e.g. c:\xampp or c:\myfolder\xampp.

Big thanks to Chris from NAT32 Windows Software Router Home Page (15. June, 2009) for his fast adaption of his XAMPP Control Panel. Download older versions of XAMPP (even the "old" WAMPP) directly from Source Forge.
XAMPP for Windows 1.7.1, 2009/04/14
Installer 35 MB Installer
MD5 checksum: 9a0974516975432788c3c853ae31e518

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Daha öncede kurmuştum programları çalıştırmıyordu
Ama sorunu hallettim çok şükür
Denetim masasında aktif ederken altındaki bütün ayrıntıları da aktif ettim ve çalıştı.
Emeğin için çok teşekkürler Rise. Allah razı olsun :)

drejj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
card readeri tanıtamadım yardımcı olursanız memnun olurum

TugiForum

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Windows live messenger 2009'da Alttaki fotoda gördüğün gibi ikinci bir isim açılıyor. Alt sağda görev çubuğunda gözükmüyor neden olabilir ??

dr0n5.jpg

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Windows live messenger 2009'da Alttaki fotoda gördüğün gibi ikinci bir isim açılıyor. Alt sağda görev çubuğunda gözükmüyor neden olabilir ??

dr0n5.jpg

Kardeş Masaüstündeki Wlm simgesine sag tıkla özellikler--uyumluluk -- ordan vistayı sec uygula de tmm dır.

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorunum şu win 7 kurdum ama daha sonra kaldırdım
diski biçimlendir diyip kaldırdım ama açlışta bana hala win 7 mi yoksa eski işletimsistmimi diye soruyo bunu nasıl halledebilirim

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows 7 de herhangi bir klasörü açtığımda yön tuşlarıyla aşağıya doğru kaydırdığımda takılma oluyor. bu biyerden sonra sinir bozucu hal almaya başladı neden olabilir acaba şu anda 765 mb boş bellek var.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
benim sorunum şu win 7 kurdum ama daha sonra kaldırdım
diski biçimlendir diyip kaldırdım ama açlışta bana hala win 7 mi yoksa eski işletimsistmimi diye soruyo bunu nasıl halledebilirim
En kısa yoldan çözüm önerisi:
Ekrandaki başlangıç ayarlarını uygun şekile getirmektir.
Saniyeyi ve başlatılacak işletim sistemini belirleyip onaylamak yeterli.

f138x7flbk2uvo66it3q.jpg

windows 7 de herhangi bir klasörü açtığımda yön tuşlarıyla aşağıya doğru kaydırdığımda takılma oluyor. bu biyerden sonra sinir bozucu hal almaya başladı neden olabilir acaba şu anda 765 mb boş bellek var.
Arkadaşlar kullandığımız derleme numarasını yazarsak daha açıklayıcı olur umarım.
Windows 7 build 7229 kullanıyorum gibi..

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu hallettim küçük bi prog. sayesinde
dediğini yaptım rise ama olmadımaalesef çokyol denedim ama nafile
şimdi bi sorun yok çok şükür

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

7100 kullanıyorum işlemci core duo 1.66 1.5 ghz ram
Çözüm Önerisi :
1-) Bahsettiğiniz takılma video dosyalarının bulunduğu klasörlerde olabiliyor.
Sistemdeki yüklediğiniz kodekleri temizleyip K-lite Mega codec vb. tek bir paket yüklemek sorunu çözebiliyor.

2-)
Kullandığınız antivirüse bağlı olarak açtığınız klasörlerde gerçek zamanlı tarama yapılması da bu takılmalara yol açabiliyor.
Güvendiğiniz başka bir antivirüsü geçici olarak kurup deneyebilir, takılmaların devam edip etmediğine bakabilirsiniz..

Not : Uygun ise build 7229 ya da build 7260 yüklemenizi tavsiye ediyorum.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
elimde windows7 rc build 7100 var. bu surumun ustune birkaç surum cıktı. ben 7100 surumunu yuklesem bu surumu yenı cıkan surumlere nasıl yukselteblrm?

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar benim kucuk bir problemim var daha once yazdim cozoum bulamaidm. yardim ederseniz sevinirim . WIN7 7260 yukledim. butun internet tarayicilarini yukledim. java flas pleyer yukledim. Batak | Mynet Oyun sitesinden oyun acamiyorum. facebook un bagzi uygulamalarin acamiyorum. caht ve oyn sitelerinin cogunu acamiyorum. 7100 rc de de ayni problem vardi format attim; ne yapmam lazim ? tsk ederim

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7260 surumu kurdum ancak kaspersky son versıyonu kurdugumda drıver engellendı dıye bır uyarı cıkıyor bu sorunu asamadım ancak daha oncekı surumde yıne aynı sekılde kasperın bu surumunu kullanıyordum sorunsuz olarak

bu sorunu nasıl asabılırım ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Merhaba arkadaslar benim kucuk bir problemim var daha once yazdim cozoum bulamaidm. yardim ederseniz sevinirim . WIN7 7260 yukledim. butun internet tarayicilarini yukledim. java flas pleyer yukledim. Batak | Mynet Oyun sitesinden oyun acamiyorum. facebook un bagzi uygulamalarin acamiyorum. caht ve oyn sitelerinin cogunu acamiyorum. 7100 rc de de ayni problem vardi format attim; ne yapmam lazim ? tsk ederim
butun tarayicilar var hepsinde ayni problem var
Çözüm Önerisi:
62__java.png
Java Runtime Environment 1.6.0.14

Sun Microsystems - 15.50MB (Freeware)
Download
Latest Version

15.50MB

7260 surumu kurdum ancak kaspersky son versıyonu kurdugumda drıver engellendı dıye bır uyarı cıkıyor bu sorunu asamadım ancak daha oncekı surumde yıne aynı sekılde kasperın bu surumunu kullanıyordum sorunsuz olarak

bu sorunu nasıl asabılırım ?
Çözüm Önerisi:
Kaspersky for Windows 7

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
elimde windows7 rc build 7100 var. bu surumun ustune birkaç surum cıktı. ben 7100 surumunu yuklesem bu surumu yenı cıkan surumlere nasıl yukselteblrm?
nasıl olucagını bılen yok mu:helpsmilie:
windows_7_upgrade.jpg

Videoyu izlemeni tavsiye ederim.
Build 7100 dan sonrasına aynı mantık ile yükseltme yapılabilmekte..http://www.youtube.com/watch?v=hb5Nx4syeAY
Windows 7 Upgrade (for 7137 to 7201) yazması önemli değil..mantık aynı.

YouTube - windows 7 Upgrade (for 7137 to 7201)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
high definition audio denetleyicisinde (!) işareti var vede iki tane ekran kartım HD4770 sırf bu nedenden dolayı bilgisayarı kapat dediğimde yaniden başlıyor. Bunun driverını nasıl yükleyebilirim. Bayağı uğraştım ama olmadı.

ekranalntsgzt.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

apsisx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
internetten counter strike oynuyorum. hile yapılmasını engellemek için kullanılan sxe 7.8 fix 1(güncel) programını win 7 de çalıştıramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
internetten counter strike oynuyorum. hile yapılmasını engellemek için kullanılan sxe 7.8 fix 1(güncel) programını win 7 de çalıştıramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...
Çözüm Önerisi :
Resimdeki yöntemi denediniz mi?

2ldu1yq.jpg