Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
En sonunda wındow 7 7600 sonsuz etkinleştirilmiştir nihayet..:D

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar sizin vistaya göre windows deneyim dizini puanınız arttımı ,düştümü...benim vista 2.6 veriyordu ,windows 7 2.0 veriyo ...sizde nasıl normalde artması gerekiyordu....

mucox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s-1.png

Görev çubuğuna herhangi bir kısayol eklemek istediğim zaman engelliyor ve yukarıdaki işaret çıkıyor.Sebebini bilen yada bu sorunla karşılaşan var mı?
Windows 7 Ultimate 32 bit(6,1 Yapı 7600)

doncaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 de partition magic 8.0 niye çalışmıyor arkadaşlra yardım edin

hannanaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorunum hiç birşey çalışmamasına rağmen fiziksel bellek %99 oluyo bir anda ve pc donuyo, resetleme zorunda kalıyorum. (win 7 x64)

kevser2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 7600 yükledim fakat kaspersky 2009 orjinal keyimi kullanarak kurdum ama kasper için sürücü uyumsuzluğu gibi değişik bi sorun çıkardı bu sorunu nasıl aşabilirim?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
windows 7 de partition magic 8.0 niye çalışmıyor arkadaşlra yardım edin

Partition magic 8.0 Vista uyumlu bile degil ( Calissa bile sorun yaratiyor ) kaldi ki windows7 uyumu olsun.
Paragon yada acronis'in uygun yazilimlari mevcut.

benim sorunum hiç birşey çalışmamasına rağmen fiziksel bellek %99 oluyo bir anda ve pc donuyo, resetleme zorunda kalıyorum. (win 7 x64)

Donanim bilgilerinizi bilemiyoruz, buyuk ihtimalle donanimsal bir problem olabilir.
Yahut anti-virus yazilimi, surucu problemleri de olabilir.

arkadaşlar ayrılmış grafik bellegini nasıl arttırabilirim?

Hangi anakart oldugunu bilmedigimiz icin soyleyecek birsey yok simdilik, lakin ayarlanan yer BIOS'tur.

Bende hala ise yariyor :D

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bana zaten fazla dayanmaz key..:D

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet nekadar kurmak için emek verdiniz şimdide key iflas bayragını çekti......

mrtgkce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crackledim usta..:D

Bakalım kaç gün dayanacak..:D

Geçenlerde babam açtı bilgisayarı, ben diğer odadaydım ve bana seslendi; "Windows orijinal değilmiş, sahtekarmı neymişsin!" diye. :biggrin::lol:

Tüh dedim içimden, ama aldırmadım. Kalkmadım yerimden. Tabi sonra kapamış bilgisayarı babam ve ben açtığım hiç uyarı falan da yoktu ve şu an cmd.exe de winver yazdığımda ADIMA LİSANSLI olduğunu görüuorum. :)

Keşke bekleseydin biraz. Bende hiç sorun yok şu an şükür.

versamax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar win 7'yi sorunsuz yükledim. Ancak yazılar ekranda silik gözüküyor. Clear type'la felan uğraştım ama olmadı. RC kurulu iken böyle bir sorun yoktu. Neden acaba?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Geçenlerde babam açtı bilgisayarı, ben diğer odadaydım ve bana seslendi; "Windows orijinal değilmiş, sahtekarmı neymişsin!" diye. :biggrin::lol:

Tüh dedim içimden, ama aldırmadım. Kalkmadım yerimden. Tabi sonra kapamış bilgisayarı babam ve ben açtığım hiç uyarı falan da yoktu ve şu an cmd.exe de winver yazdığımda ADIMA LİSANSLI olduğunu görüuorum. :)

Keşke bekleseydin biraz. Bende hiç sorun yok şu an şükür.

Koptum ya...:biggrin:

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Windows update ile yeni sürücü bulmayı denediniz mi?
zaten tüm sürücüler yüklü.kendisi bulmuştu.ama ekran kartı ve ses kartını ben kurdum windows 7 uyumlu olanını...ama ekran kartının bazı özelliklerine ulaşamıyorum.görünmüyor yani....

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yüklü ama şuan indiriyorum ,driverleri kaldırıp bidaha denicem ancak bunla bir ilgisi var mı ayrılmış grafik belleginin biostan bir ayarla yapılıyor olmasın?

arifnihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba. çalıştırdıgımız programın gorev cubugundaki simgesine sag tıkladıgımızda o programın gecmıste actıgı dosyalar gozukuyor. bir nevi "Geçmiş". bu dosyaları sag tıklayıp "bu listeden kaldır" diyerek tek tek silebiliyoruz. hepsini bir anda silmenin yolu varmı acaba? şimdiden tesekkurler

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kuruluma geçmeden önce zip içerisinden çıkan kurulum dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modunu vista olarak ayarlayabilir misiniz ?

Düzenleme : Bir de aşağıdaki ekran resmini buraya alırsanız detayları görmüş oluruz..

16gbno5.jpg

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Rise verdigin linkteki sürücüleri uyumluluk modundada denedim yine aynı hatayı verdi.bu arada istedigin resmi koydum:
ekranalntsr.jpg