- Reaksiyon puanı
- 630
En sonunda wındow 7 7600 sonsuz etkinleştirilmiştir nihayet..

En sonunda wındow 7 7600 sonsuz etkinleştirilmiştir nihayet..![]()
Windows tusu + R kombinasyonu yada Calistir menusune cmd yazin
Bu komutlari pes pese uygulayin.
sc config NlaSvc start= auto
sc start Nlasvc
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
arkadaşlar sizin vistaya göre windows deneyim dizini puanınız arttımı ,düştümü...benim vista 2.6 veriyordu ,windows 7 2.0 veriyo ...sizde nasıl normalde artması gerekiyordu....
seninki normalmiş bende niye bu kadar fark var anlamadım.Windows 7 (7600) 64bit ile;
![]()
Windows Vista Premium 32 bit ile;
![]()
windows 7 de partition magic 8.0 niye çalışmıyor arkadaşlra yardım edin
benim sorunum hiç birşey çalışmamasına rağmen fiziksel bellek %99 oluyo bir anda ve pc donuyo, resetleme zorunda kalıyorum. (win 7 x64)
arkadaşlar ayrılmış grafik bellegini nasıl arttırabilirim?
Key iflas etti..![]()
Komut satirini yonetici olarak calistirin,Bana zaten fazla dayanmaz key..![]()
Komut satirini yonetici olarak calistirin,
slmgr -ipk "alternatif anahtar" deneyin.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Crackledim usta..
Bakalım kaç gün dayanacak..![]()
Geçenlerde babam açtı bilgisayarı, ben diğer odadaydım ve bana seslendi; "Windows orijinal değilmiş, sahtekarmı neymişsin!" diye. :biggrin::lol:
Tüh dedim içimden, ama aldırmadım. Kalkmadım yerimden. Tabi sonra kapamış bilgisayarı babam ve ben açtığım hiç uyarı falan da yoktu ve şu an cmd.exe de winver yazdığımda ADIMA LİSANSLI olduğunu görüuorum.
Keşke bekleseydin biraz. Bende hiç sorun yok şu an şükür.
ANA KARTIM 945GCT-M2 DİR..nasıl artırcam ve bir faydası olur mu?arkadaşlar ayrılmış grafik bellegini nasıl arttırabilirim?
![]()
Windows update ile yeni sürücü bulmayı denediniz mi?ANA KARTIM 945GCT-M2 DİR..nasıl artırcam ve bir faydası olur mu?
zaten tüm sürücüler yüklü.kendisi bulmuştu.ama ekran kartı ve ses kartını ben kurdum windows 7 uyumlu olanını...ama ekran kartının bazı özelliklerine ulaşamıyorum.görünmüyor yani....Windows update ile yeni sürücü bulmayı denediniz mi?
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/DownloadFile.aspx?catid=1&driverid=3205&areaid=3&LanID=0zaten tüm sürücüler yüklü.kendisi bulmuştu.ama ekran kartı ve ses kartını ben kurdum windows 7 uyumlu olanını...ama ekran kartının bazı özelliklerine ulaşamıyorum.görünmüyor yani....
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/DownloadFile.aspx?catid=1&driverid=3205&areaid=3&LanID=0
Adresindeki sürücüyü denediniz mi?