benim ki sorun degil ama bişey danışmak istiyorum kaspersk int.sec.2010 kullanıyorum ve güvenli duvarı var,windowsun da güvenlik duvarı var ve bu ikisi çakışıyor olabilir mi? pc de bi yavaşlama söz konusu,hangisini kapatayım?
benim ki sorun degil ama bişey danışmak istiyorum kaspersk int.sec.2010 kullanıyorum ve güvenli duvarı var,windowsun da güvenlik duvarı var ve bu ikisi çakışıyor olabilir mi? pc de bi yavaşlama söz konusu,hangisini kapatayım?
merhabalar ;
benim sorunum sıcaklıkla ilgili. Önceden Xp kullanıyordum bilgisayarımın(Lenovo y530) sıcaklığı 48-49 derecelerde oluyordu.Ancak oyun,photoshop gibi programlar açarsam 54-55 dereceyi görüyordu.Xp'de en fazla 60 dereceyi gördüm.Windows 7'ye geçtiğimden beri bilgisayarımın sıcaklığı 55 dereceden aşağı inmiyor(şu an 58 derece ki sadece Chrome açık.Windows 7'de en fazla 69 oldu.).Fan deli gibi dönüyor önceden sesini duymadığım fanın sesini artık duyar oldum.
Yüklü olan Windows 7 sürümü:Windows 7 Release Candidate 7100.
peki kurarken yada yükseltirken dosyalarıma herhangi bir zarar gelecek mi?
Yükseltmeyi tavsiye etmiyorum.
Tavsiyemiz biçimlendirdiğimiz diske kurulum (temiz kurulum) dur.
Temiz kurulum yapmadan önce (varsa) yedeklememiz gereken dosyalarımızı başka disklere ya da DVD media vs. yerlere alırsak hiçbir sıkıntı yoktur.
Örneğin C:\ sürücüsüne kuracaksak;
Belgelerim, masaüstü vb. kişisel klasör veya sistem klasörlerinde bulunan kişisel dosyalarınızı varsa D:\ , E:\ ... gibi diğer bir harddiske ya da CD/DVD ye aktarmalısınız.
Kolay gelsin..
Windows güvenlik duvarını kapatmalısınız.
Ayrıca KIS 2010 değil;
Kaspersky' ın Windows 7 için çıkardığı RC sürümünü tavsiye ederiz.
teşekkürler...
bendede aynı sorun vardı uac gelince pc zor kurtuluyordu ve bazen sendeki hatayı veriyordu ,bendeki driverden kaynaklıymış şimdi düzgün hata almıyorum...Merhaba arkadaşlar benim laptop 5520g acer.
Dün kadıköyden windows 7aldım kurulunca sürümünün 7100 olduğunu gördüm.
Bütün driverleri full yükledim.
Fakat ekran kartım belli aralıklarla siyah ekran verip 2 -3 saniye sonra normale dönüyor.
Sİyah ekren verip normal ekrana geçtiğinde aşağıdaki hatayı veriyor.
Ekran kartının sürücüsünü kaldırdığımda standar vga ya dönüyor hata vermiyor.Ama driveri yüklemedende görüntü iyi olmuyor film ve oyunlarda.
Buna bir çözüm öneriniz varmıdır.Googleyi alt üst ettim bulamadım yardımınızı bekliyorum.
![]()
windows 7 nin updatele gelen driver'ını deneyin
aygıt yöneticisine gir ekran kartını kaldır ,yeniden başlat ,kendisi bulacaktır.bulamassa elle yükle.
Windows 7 deneme sürümü yapı 7100 TR kurdum.
Ağ bağlantılarında tüm bilgisayarlara bağlanabiliyorum fakat SERVER'a bağlanmak istediğimde kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor.
Kullanıcı adımı ve şifremi girdiğim ekranda etki alanı olarak kendi PC adımı yazıyor fakat ağ yapılandırması yaparken etki alanı kullanılmıyor seçeneğini işaretledim.
Kullanıcı adımı şifremi girdiğimde SERVER'a bağlanamıyorum ama diğer tüm pclere rahatlıkla bağlanabiliyorum.
mutlaka bir yerde bi ayarı var ama nerede bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 630x313.![]()
![]()
Arkadaşlar win.7 7100 kullanıyorum. I.explorer ile iş bank int şubesindeki güvenlik çemberini yükleyemiyorum?
![]()
Gördüğüm birçok yerde yukarıdaki görüntü sayfaların önizlemesi olarak görünüyor. Bende ise sadece sayfa isimleri yazıyor sayfa önizlemelerini de nasıl aktif hale getirebilirim.
![]()
Gördüğüm birçok yerde yukarıdaki görüntü sayfaların önizlemesi olarak görünüyor. Bende ise sadece sayfa isimleri yazıyor sayfa önizlemelerini de nasıl aktif hale getirebilirim.
Sizde aero kapali.
Baslat menusunde calistir'a sc start uxsms yazin...
Eger bu komuta ragmen duzelmediyse ekran kartiniz aero desteklemiyordur.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Aero destekli ve sürücüleri doğru yüklenmiş bir ekran kartımız varsa
başka birşeye ihtiyaç kalmadan resimdeki görüntü kendisi geliyor.