- Konuyu başlatan
PC MERAKLISI
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar birbirinize hakaret edip konuyu bozmayın
Teşekkür ederim hocam
Hazırlayanın veya layanların eline sağlık fkat alternatif link koymanız mümkünmüü:helpsmilie:
Evet x86 32 bit oluyor.X86 ne oluyor acaba?32 bit mi?Nette sahte win 7 dolaşyor.Bu değil demi
Parttan çıkarmak için şifreyide sölermisin
Elinize sağlık ustalar
1- Windows7 Sorunlari icin lutfen bu basligi kullanalim.yardım lütfen win 7 de movia maker yok vistada vardı win 7 için movia maker nereden bulabiliriz:helpsmilie::helpsmilie:
Ard arda mesaj yazmaktansa birlestirmen daha iyi, ayrica rapidshare en hizlisidir.
Windows 7 SDN Edition Final V2 1/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 2/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 3/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 4/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 5/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 6/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 7/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 8/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 9/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 10/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 11/12 MediaFire
Windows 7 SDN Edition Final V2 12/12 MediaFire
MediaFire linkleri ve rapid linkleri paraleldir, karisik indirebilirsiniz.
Mediafire'dan bazen dosyalar bozuk iniyor, bu konuda yapabilecegim birsey yok malesef.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Valla bu mediafire linkleri iyi oldu. 9.parta geldim. Rapid engellendi bizim burada.
Tüm dilleri destekleyen final sürüm 6 ağustosda çıktı
MSDN üyeleri indirebilir
dikkat SDN değil
Sağ alttaki internet bağlantısı bağlı değil bağlantı var diyor internet erişiminin üzerinde de sınırlı erişim yazıyor nasıl düzeltebiliriz?
sivaspor dedi ki:Gereksiz bir servis diyerek ag tanimlama hizmetini kapatmistim.
Windows tusu + R kombinasyonu yada Calistir menusune cmd yazin
Bu komutlari pes pese uygulayin.
sc config NlaSvc start= auto
sc start Nlasvc
Hata veren bolumu bozuk indirmissinizdir, mediafire yada rapidlinklerinden tekrar indirip deneyin.hata veriyor rardan çıkarırken yardım acill
Aynı sorunu bnde yaşadım özellikle part 1 mediafire de dört partta sorun verdi
ya arkadaşlar bu taskbar resimlerdeki gibi nasıl yaparız? yani xp stili? never combine dediğim halde eskisigibi görünmüyor. taskbar'a herhangi bir klasörün kısayolunu da koyamıyorum
Yapanların, yükleyenlerin ellerine sağlık. İndirip sorunsuz kurdum. Ancak yazılar ekranda silik gözüküyor. Clear type'la felan uğraştım ama olmadı. RC kurulu iken böyle bir sorun yoktu. Neden acaba?