Hayir RTM.Bu hangi sürüm RC mi?
WINDOWS 7 SDN EDITION FINAL!
başlığı altındaki SDN sürümünü kurdum acaba burdaki sürümle aynı mı yoksa bu farklı mıdır?
Teşekkürler ilk SDN yi kurdum yanlız şöyle bir sorunla karşılaştım :Hayir RTM.
Ayni surum yanliz bu dagitimin boyutu kucultuldu ve degisiklikler yapildi.
Ilk sayfada neler degismis bulabilirsiniz.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Teşekkürler ilk SDN yi kurdum yanlız şöyle bir sorunla karşılaştım :
SDN yi kurdum quick launch menüsünü yükledim bir sorun olmadı ama msnyi kapattığımda alt menüye değil de sag alta inmesi için uyumluluktan vista yapıp kapattığımda msnye tıklatınca bi yazı çıkıyor Windows sürücü modeli başlığı altında (Kullanmaya çalıştıgınız özellik şu anda kullanılamayan bir ağ kaynağı üzerindedir Yeniden denemek için tamamı tıklatın veya aşağıdaki kutuya 'wl.msi' yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin. Kutu içinde ise C:\Windows\system32\TP\ yazıyor.) Msnyi kaldırıp tekrar kurayım düzelir dedim ekle kaldırdan kaldırdım şu an ekle kaldırda görünmüyo ama msn hala kurulu program files de var. Ne yapmam lazım. Neden kaldıramıyorum msnyi.
Teşekkürler hata vermiyor artık yanlız msnyi ekle kaldırdan kaldırmıştım ama kaldırmadı hala kurulu ekle kaldırda da görünmüyor kaldırmak istesem nasıl kaldırıcam msnyi?Kurulum dosyalarindan wl setup otomatik silindigi icin olmus,
Buradan gerekli dosyayi indirebilirsiniz, daha sonra size dosya konumu sordugunda indirdiginiz dizinden belirtirsiniz.
/▌
/ \
Teşekkürler hata vermiyor artık yanlız msnyi ekle kaldırdan kaldırmıştım ama kaldırmadı hala kurulu ekle kaldırda da görünmüyor kaldırmak istesem nasıl kaldırıcam msnyi?
Hayir cikmayacak,Peki bu sürümden sonra başka bir sürüm çıkcak mı,ben en son sürümünü indirmek istiyorumda
bu editi kim yaptı söyleyin
Windows Installer CleanUp Utility'nin AçıklamasıTeşekkürler ilk SDN yi kurdum yanlız şöyle bir sorunla karşılaştım :
SDN yi kurdum quick launch menüsünü yükledim bir sorun olmadı ama msnyi kapattığımda alt menüye değil de sag alta inmesi için uyumluluktan vista yapıp kapattığımda msnye tıklatınca bi yazı çıkıyor Windows sürücü modeli başlığı altında (Kullanmaya çalıştıgınız özellik şu anda kullanılamayan bir ağ kaynağı üzerindedir Yeniden denemek için tamamı tıklatın veya aşağıdaki kutuya 'wl.msi' yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin. Kutu içinde ise C:\Windows\system32\TP\ yazıyor.) Msnyi kaldırıp tekrar kurayım düzelir dedim ekle kaldırdan kaldırdım şu an ekle kaldırda görünmüyo ama msn hala kurulu program files de var. Ne yapmam lazım. Neden kaldıramıyorum msnyi.
Turkce,arkadaşlar bu sürüm türkçemi veya sonra türkçe dil paketi yüklenebiliyormu?
çift tıklattım ama windows windows live ürününü yapılandırırken bekleyin diyor sonra pencere kayboluyor hiçbirşey açılmıyor.wl.msi dosyasina cift tiklayarak kaldirabilirsiniz, cikan seceneklerden kaldir/uninstall secmeniz yeterli.
/▌
/ \
Windows Installer CleanUp Utility'nin Açıklaması
(Description of the Windows Installer CleanUp Utility)
Önce temizlik aracı ile yüklü durumda olanı kaldırdıktan sonra istediğiniz versiyonu kurabilirsiniz.
Windows Installer Cleanup Utility paketini şimdi karşıdan yükle. (http://download.microsoft.com/downlo...bd/msicuu2.exe)
çift tıklattım ama windows windows live ürününü yapılandırırken bekleyin diyor sonra pencere kayboluyor hiçbirşey açılmıyor.
Bu şekilde oldu teşekkürler. Bu arada norton 360 v3.0 ı hala çalıştıramıyorum windows 7 de önereceginiz bir virüs programı varmıdır keyi olan.Calistir'a
msiexec /uninstall ( wl.msi hangi dizinde ise o dizini yazin
Ornek:
msiexec /uninstall C:\wl.msi
yazmaniz yeterli.
/▌
/ \
1- Sorunlar icin bir baslik var oradan devam ederseniz ayni sorunu yasayanlara kaynak olur.Bu şekilde oldu teşekkürler. Bu arada norton 360 v3.0 ı hala çalıştıramıyorum windows 7 de önereceginiz bir virüs programı varmıdır keyi olan.
Sade halini upload edebilir misiniz acaba? ( Hiç değişiklik yapılmamış hali,ek prog vs.. )
Yada ö.m atabilir misiniz?
Hayir cikmayacak,
Ciksa bile minor guncelleme olacagi icin Windows Update uzerinden guncellenebilir.
Emir mi bu?
/▌
/ \
Verdiğin linkte hangisi en son sürüm acaba ? :mrgreen:sabit başlığımız mevcut, her türlü TR yama ve win 7 sürümlerini bulabilirsiniz
Avatari kendi secimi,avatarlarına bak öyle konuş bide şaka yapıyoruz sen niye karışıyorsun parazitlik yapma arrrkadaşım
Bu baslik saga sola hakaret edip efelik yapma basligi degil.sen mi uçurcan beni asabımı bozmayın akşam akşam zaten kafam bozuk