Windows 7 Sapıtmaya Başladı

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar madem konu açık ben de buradan sorayım;
Build 7127 kurdum.
Nerde olursa olsun sağ tıkladığımda windows sapıtıyor ve geç cevap veriyor. Bazen ikinci defa sağ tıklamak zorunda kalıyorum.
Benim tahminim Winrar beta olduğu için sağ tıklama menüsünün sapıtmasına yol açıyor.
Sizde de aynı şekilde midir?

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Build 7127 kurdum.
Nerde olursa olsun sağ tıkladığımda windows sapıtıyor ve geç cevap veriyor. Bazen ikinci defa sağ tıklamak zorunda kalıyorum.
Benim tahminim Winrar beta olduğu için sağ tıklama menüsünün sapıtmasına yol açıyor.

Olasi iki sebep
1-Sag tikladiginda Gonder / Send to menusundeki her hangi bir eklenti.
2-Sag tiklama menusundeki herhangi bir eklenti.

Boyle bir sorunla Windows 7 ile SanalPC de bile karsilasmadim, ama XP ve Vista'da sebebi bu oluyordu.

Hatta bazen bazi eklentiler Explorer.exe hatasina sebep olabilir.

Bunun icin context menudeki butun 3. parti uygulamalari kaldirip bir dene.

Not: pesimist'in sorunu cozuldu, sanirim baslik duzeltilir yakinda.

☻/|sDn|
/▌
/ \

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ben 3. hafta oluyor 7100 kurulu ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Sırf o yüzden 7127 yükseltme riskini bile göze almadım (eski kural: çalışan sistem iyi sistemdir kurcalamaya gelmez ). Sorun yaşayan arkadaşlar sürücü veya eklentilerden dolayı sorunlar yaşıyorlar gibime geliyor.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben 3. hafta oluyor 7100 kurulu ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Sırf o yüzden 7127 yükseltme riskini bile göze almadım (eski kural: çalışan sistem iyi sistemdir kurcalamaya gelmez ). Sorun yaşayan arkadaşlar sürücü veya eklentilerden dolayı sorunlar yaşıyorlar gibime geliyor.

Eski kural iyiymiş hehehee :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bende de 7100 var. Kurdum kuralı ( bir hafta oluyor). Sağolsun bütün driverlarımı ki ekran kartı, ses kartı, tv kartı driverlarını bile kendi yükledi. Odur budur vistacığım, ultimateciğimi açmadım daha. Beta'sını sevmemiştim ama RC 7100 gayet iyi. Xp kadar olmasada vistadan çok tutulacağına eminim. Denemeyenler denesin, seveceksiniz....

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bence daha beklenmeli misal bende ati catalist sorun veriyor hiç çalışmıyordu gerçi şu anda 9.5 var ama denemek lazım ayrıca oyunlarda ufak bir performans sorunu yaşadım ekime kadar bekleyeceğim.

ibrapd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rc yi kurmadın heralde. rc yi kur. bu son versiyon. finalden önce son çıkış...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Olasi iki sebep
1-Sag tikladiginda Gonder / Send to menusundeki her hangi bir eklenti.
2-Sag tiklama menusundeki herhangi bir eklenti.

Boyle bir sorunla Windows 7 ile SanalPC de bile karsilasmadim, ama XP ve Vista'da sebebi bu oluyordu.

Hatta bazen bazi eklentiler Explorer.exe hatasina sebep olabilir.

Bunun icin context menudeki butun 3. parti uygulamalari kaldirip bir dene.

Not: pesimist'in sorunu cozuldu, sanirim baslik duzeltilir yakinda.

☻/|sDn|
/▌
/ \

Sadece ağ sorunu çözüldü. Diğer sorunlar devam edebilir. O yüzden başlık kalacak. :happy:

metinmcse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
W7 7100 çıktıgından bu yana kullaıyorum microsoftun sitesinden indirmiştim,gayet başarılı birkaç gün önce 7127 yi yükledim altarda bikaç şeyler değişmiş hatala va açıklar kapatılmış.
Kullanıcıların sürülerle ilgili sorunlarınn sebebi driverlarının otomatik görmesi zannediyoru çünkü bazen yanlış tanıyor tanımış görünüyor ama çalışmıyor bazı durumda da çalışyor ama mavi ekran vb hatalarla kaşılaşıyoruz bunu bi şekilde düzetlemesi microsoftun biraz uğraştırır ama inş çözerler aksi halde kullanıcılar xp den vazgeçmek istemeyecektir.eskiden de dendiği gibi en iyi sistem düzgün çalışan ve sorunsuz çalşan sistemdir.w7 full u çıkana kadar microsoft bunları göz önünde bulundurur umarım

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerek yok ya biraz bekleyin şunun bir tam sürümü çıksın.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Build 7127 kurdum.
Sorun çözüldü.

shark.gif
Shark007.net - Windows 7 Codecs :thumbdown:

yerine

mpc_logo.png
Download K-Lite Mega Codec Pack :thumbup:

kurdum. Hiçbir sorun kalmadı.​