İLHAN-1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bende 7100 surumunu kullanıyorum acıkcası da hıc sorun yasamıyorum yasamadımda :happy::happy:7127 yi kullan.
7100 de problem var
Bende 7100 surumunu kullanıyorum acıkcası da hıc sorun yasamıyorum yasamadımda :happy::happy:7127 yi kullan.
7100 de problem var
Bende 7100 surumunu kullanıyorum acıkcası da hıc sorun yasamıyorum yasamadımda :happy::happy:
Arkadaşlar madem konu açık ben de buradan sorayım;
Build 7127 kurdum.
Nerde olursa olsun sağ tıkladığımda windows sapıtıyor ve geç cevap veriyor. Bazen ikinci defa sağ tıklamak zorunda kalıyorum.
Benim tahminim Winrar beta olduğu için sağ tıklama menüsünün sapıtmasına yol açıyor.
Sizde de aynı şekilde midir?
Ben 3. hafta oluyor 7100 kurulu ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Sırf o yüzden 7127 yükseltme riskini bile göze almadım (eski kural: çalışan sistem iyi sistemdir kurcalamaya gelmez ). Sorun yaşayan arkadaşlar sürücü veya eklentilerden dolayı sorunlar yaşıyorlar gibime geliyor.
Olasi iki sebep
1-Sag tikladiginda Gonder / Send to menusundeki her hangi bir eklenti.
2-Sag tiklama menusundeki herhangi bir eklenti.
Boyle bir sorunla Windows 7 ile SanalPC de bile karsilasmadim, ama XP ve Vista'da sebebi bu oluyordu.
Hatta bazen bazi eklentiler Explorer.exe hatasina sebep olabilir.
Bunun icin context menudeki butun 3. parti uygulamalari kaldirip bir dene.
Not: pesimist'in sorunu cozuldu, sanirim baslik duzeltilir yakinda.
☻/|sDn|
/▌
/ \
Sadece ağ sorunu çözüldü. Diğer sorunlar devam edebilir. O yüzden başlık kalacak. :happy:
Arkadaşlar madem konu açık ben de buradan sorayım;
Build 7127 kurdum.
Nerde olursa olsun sağ tıkladığımda windows sapıtıyor ve geç cevap veriyor. Bazen ikinci defa sağ tıklamak zorunda kalıyorum.
Benim tahminim Winrar beta olduğu için sağ tıklama menüsünün sapıtmasına yol açıyor.
Sizde de aynı şekilde midir?