Windows 7 Güncelleştirmesi (KB977074) - Güvenilirlik-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Allahım forumda bir kez sfc/ scannow dedim hemen herkes bunu kullanmaya başladı önceden nerdeydiniz? :D:D:D:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Başlata tıklıyoruz,

Arama çubuğuna “cmd” yazıyoruz. Çıkan sonuçlarda “cmd” nin üstünde sağ tıklıyoruz ve yönetici olarak çalıştır(Run as Administrator) diyoruz.

Karşımıza çıkan komut satırına “sfc” yazıp enter liyoruz. sonrada “sfc/scannow” komutunu yazıp enter liyoruz.

Tarama bittikten sonra komut satırından “exit” yazıp çıkıyoruz ve artık güncelleştirmeyi yükleyebiliriz

burada windows 7 tamamen orjinal dosyalar ile değiştirilecek ve bozuk dosya tamir ediliyor
windows'u kapatmadan hemen güncelleştirme yapmanız lazım bilgisayarı kapatıp açınca windows aktifleştirme işlemini tekrardan yapmalısınız

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------

birde söyleyeyim son çare format felen deyil hata bozulan bir dosyadan kaynaklanıyor onunda çaresi yukarda yazdım

---------- saat 20:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:02 eklenmişti ----------

bende oldu ama böyle yapınca düzeldi

Yönetici olarak çalıştır çıkmıyor bende ilginç.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Nasıl oluyor anlamadım ama Windows Update ile yükleyemedim. El ile çatır çatır yükledim ve hiçbir işlem yapmadım.

Neden ki?

HuseyinC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandığım Windows 7 Ultimate windows update ile kendisi yüklemiş

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Yönetici olarak çalıştır çıkmıyor bende ilginç.

O zaman bill amcaya iyi dileklerimizi yolluyoruzzzz
pis.png

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlata tıklıyoruz,

Arama çubuğuna “cmd” yazıyoruz. Çıkan sonuçlarda “cmd” nin üstünde sağ tıklıyoruz ve yönetici olarak çalıştır(Run as Administrator) diyoruz.

Karşımıza çıkan komut satırına “sfc” yazıp enter liyoruz. sonrada “sfc/scannow” komutunu yazıp enter liyoruz.

Tarama bittikten sonra komut satırından “exit” yazıp çıkıyoruz ve artık güncelleştirmeyi yükleyebiliriz

burada windows 7 tamamen orjinal dosyalar ile değiştirilecek ve bozuk dosya tamir ediliyor
windows'u kapatmadan hemen güncelleştirme yapmanız lazım bilgisayarı kapatıp açınca windows aktifleştirme işlemini tekrardan yapmalısınız

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------

birde söyleyeyim son çare format felen deyil hata bozulan bir dosyadan kaynaklanıyor onunda çaresi yukarda yazdım

---------- saat 20:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:02 eklenmişti ----------

bende oldu ama böyle yapınca düzeldi

bende bu şelikde düzelmedi 67 de kalıyor masa üstündende aynı şelikde hiç bir yararı yok bu ne biçim bir güncelleme böyle sorunlu galiba

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
bende bu şelikde düzelmedi 67 de kalıyor masa üstündende aynı şelikde hiç bir yararı yok bu ne biçim bir güncelleme böyle sorunlu galiba
Sorunlu değil arkadaşlar, Windows 7 Pro N üzerinde ilk denemede yüklendi.
% 60 civarına gelince biraz fazla bekliyor; bazen 15 dk. yı geçebileceği belirtiliyor.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
KB977074 güncellemesi ile ilgili sorun yaşıyan arkadaşlar şu verdiğim yolu izlerlerse sorunları kalmayacaktır.
Orjinal ürün anahtarıyla ürünü tekrar etkinleştirmek daha sonra BİOS ve sürücüleri tekrar kurmak,antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakmak ve restart ve windows updatenin yeniden çalıştırılması gerekiyor.

erhanorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sorunu yeni güncelleştirmeler olan bir cd ile yani win 7 cd ile onarma seçeneğini seçip hallettim bu işlemden sora yine güncelleştirmeyi yükledi bukez %67 de kalmadı ve tamamını yükledi yani sorun hallaoldu teşekkürler

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
windows 7 ultimate 64 bit kendisi yüklemiş :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben böyle güncellemenin..:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kızma be abi:D

ben böyle sorun çıkartan uyduruk bir güncelleme görmedim

xp döndürcek beni zorla:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Senin bilgisayarın XP de rahatı nasıldı ?
İyiydi diyorsan hiç bekleme bence :)
Go back yani :D

Biz ileriye bakıyoruz, fakat geriyi unutmadan :)

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Üzmeyin kendinizi:D Microsoftun bu güncelleme ile ilgili duyurusu yayınlandı:

Microsoft , KB977074 kodlu yamayla ilgili olarak bir açıklamada bulundu :HATALARI SAYDIKTAN SONRA DİYORLAR Kİ;

'' Hatalarla karşılaşan kullanıcılar kesinlikle, BİOS ve SÜRÜCÜ güncellemelerini gerçekleştirsinler. Bu güncellemeler yapıldıktan sonra, ilgili yamanın tekrar kurulması gerekiyor. Bu sorunları daha aza indirmeK ve kullanıcıları bazı mecburiyetlere tabii tutmamak için çalışma içerisindedir '' diye duyuruda bulundu.

KAYNAK: http://social.technet.microsoft.com...f/thread/98ffce5b-e7ca-4170-9464-1620a1749c5c

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
No comment :devil2:
Çünkü verdiğin kaynağın kaynağı yok. İş olsun diye hazırlanmış bir haber...

Abi bana windows 7 dvd'si yaparmısın içinde bütün güncellemelerde olacak Netloga upload edersin tabi yaparsan :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Abi bana windows 7 dvd'si yaparmısın içinde bütün güncellemelerde olacak Netloga upload edersin tabi yaparsan :)
Windows 7 Efsane Rise Edition geliyor..
Çalışmalar sürmekte :)
Yaklaşık 120 güncelleme içeriyor..

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
64 bit kullanıyorum ve güncelleme ne ilk yüklendiğinde ne de şu anda herhangi bir hata yaratmadı.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Windows 7 Efsane Rise Edition geliyor..
Çalışmalar sürmekte :)
Yaklaşık 120 güncelleme içeriyor..

Hım güzel haber yanlız türkçe olmasın wındows 7 ingilizce olsun türkçe kurulmuyor bende:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Senin sorununu biliyoruz, Baştan ingilizce seçerek kurarız, ya da sonradan ingilizceye çevirip sorunu hallederiz. :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630