Başlata tıklıyoruz,
Arama çubuğuna “cmd” yazıyoruz. Çıkan sonuçlarda “cmd” nin üstünde sağ tıklıyoruz ve yönetici olarak çalıştır(Run as Administrator) diyoruz.
Karşımıza çıkan komut satırına “sfc” yazıp enter liyoruz. sonrada “sfc/scannow” komutunu yazıp enter liyoruz.
Tarama bittikten sonra komut satırından “exit” yazıp çıkıyoruz ve artık güncelleştirmeyi yükleyebiliriz
burada windows 7 tamamen orjinal dosyalar ile değiştirilecek ve bozuk dosya tamir ediliyor
windows'u kapatmadan hemen güncelleştirme yapmanız lazım bilgisayarı kapatıp açınca windows aktifleştirme işlemini tekrardan yapmalısınız
---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------
birde söyleyeyim son çare format felen deyil hata bozulan bir dosyadan kaynaklanıyor onunda çaresi yukarda yazdım
---------- saat 20:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:02 eklenmişti ----------
bende oldu ama böyle yapınca düzeldi
Sağ tıklaYönetici olarak çalıştır çıkmıyor bende ilginç.
Nasıl oluyor anlamadım ama Windows Update ile yükleyemedim. El ile çatır çatır yükledim ve hiçbir işlem yapmadım.
Neden ki?
Yönetici olarak çalıştır çıkmıyor bende ilginç.
Başlata tıklıyoruz,
Arama çubuğuna “cmd” yazıyoruz. Çıkan sonuçlarda “cmd” nin üstünde sağ tıklıyoruz ve yönetici olarak çalıştır(Run as Administrator) diyoruz.
Karşımıza çıkan komut satırına “sfc” yazıp enter liyoruz. sonrada “sfc/scannow” komutunu yazıp enter liyoruz.
Tarama bittikten sonra komut satırından “exit” yazıp çıkıyoruz ve artık güncelleştirmeyi yükleyebiliriz
burada windows 7 tamamen orjinal dosyalar ile değiştirilecek ve bozuk dosya tamir ediliyor
windows'u kapatmadan hemen güncelleştirme yapmanız lazım bilgisayarı kapatıp açınca windows aktifleştirme işlemini tekrardan yapmalısınız
---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------
birde söyleyeyim son çare format felen deyil hata bozulan bir dosyadan kaynaklanıyor onunda çaresi yukarda yazdım
---------- saat 20:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:02 eklenmişti ----------
bende oldu ama böyle yapınca düzeldi
Sorunlu değil arkadaşlar, Windows 7 Pro N üzerinde ilk denemede yüklendi.bende bu şelikde düzelmedi 67 de kalıyor masa üstündende aynı şelikde hiç bir yararı yok bu ne biçim bir güncelleme böyle sorunlu galiba
:hammer: :devil: :4::4:Ben böyle güncellemenin..![]()
Microsoft yetkilileri güncellemenin sorumlu olup olmadığını analiz ettiklerini ancak sorun ile yaygın bir şekilde karşılaşmadıklarını belirttiler. Şimdilik bu konuda yaygın şikayetler görünmüyor.
No comment :devil2:
Çünkü verdiğin kaynağın kaynağı yok. İş olsun diye hazırlanmış bir haber...
Windows 7 Efsane Rise Edition geliyor..Abi bana windows 7 dvd'si yaparmısın içinde bütün güncellemelerde olacak Netloga upload edersin tabi yaparsan![]()
aynen64 bit kullanıyorum ve güncelleme ne ilk yüklendiğinde ne de şu anda herhangi bir hata yaratmadı.
Windows 7 Efsane Rise Edition geliyor..
Çalışmalar sürmekte
Yaklaşık 120 güncelleme içeriyor..
Senin sorununu biliyoruz, Baştan ingilizce seçerek kurarız, ya da sonradan ingilizceye çevirip sorunu hallederiz.![]()
Baştan ingilizce türkçe seçenek çıkarsa süper olur abi.![]()
Bende tek Ati sorunlu abi..![]()