Windows 7 Güncelleştirmesi (KB977074) - Güvenilirlik-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Genel Bakış

Bu bir güvenilirlik güncelleştirmesidir. Bu güncelleştirme
Windows 7'deki bazı güvenilirlik sorunlarını giderir.

Bu güncelleştirmeyi yükleyerek çeşitli senaryolarda
daha iyi düzeyde güvenilirlik elde edebilirsiniz.

Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden
başlatmanız gerekebilir.

2ljl5xv.jpg

Hızlı Ayrıntılar

Dosya Adı :Windows6.1-KB977074-x86.msu - Windows6.1-KB977074-x64.msu
Sürüm :977074
Bilgi Bankası (KB) Makaleleri :KB977074
Yayınlandığı Tarih :25.01.2010
Dil :Türkçe
Yükleme Boyutu :32 bit>1.2 MB | 64 bit>1.7 MB

32-bit (x86) Windows 7 için,

64-bit (x64) Windows 7 için,

Ayrıca,

x64 Windows Server 2008 R2 için,

IA-64 Windows Server 2008 R2 için.

Not : Yüklemeler için Windows doğrulaması gerekiyor.

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu güncelleştirmeyi yükleyemiyorum sistem windows 7 rtm(siyah inci derlemesi) windows sistem açılışında bu güncelletirmeyi yüklemeye çalışıyor ama yapamıyor ne yapmam gerekiyor

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ben bu güncelleştirmeyi yükleyemiyorum sistem windows 7 rtm(siyah inci derlemesi) windows sistem açılışında bu güncelletirmeyi yüklemeye çalışıyor ama yapamıyor ne yapmam gerekiyor

Zaten yapıcak arkadaşım bekle o kendi işini gördükten sonra açılır:D

Konu ile alakasız ama modifiye bir sistem kullanmayın yahuu:D

Reaksiyon puanı
2,148
Güncellemeleri denetlediğimde çıkmıyor, isteğe bağlı güncelleştirmelerden biri mi?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Bende de öyle yaptı. Kapattım güncelleştirmeleri.

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeleri denetlediğimde çıkmıyor, isteğe bağlı güncelleştirmelerden biri mi?
yok ben de update ile kendi buldu

---------- saat 15:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:09 eklenmişti ----------

O işlemi normalde sadece bir kez kapanışta ve açılışta yapar sizde sürekli mi yapıyor?
güncelleştirmeyi yapsa zaten bi kere yapacak da :mellow: yapmadığı için her pc açılışında ve kapanışında yapıyor:hammer:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
yok ben de update ile kendi buldu

---------- saat 15:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:09 eklenmişti ----------

güncelleştirmeyi yapsa zaten bi kere yapacak da :mellow: yapmadığı için her pc açılışında ve kapanışında yapıyor:hammer:

Araştırma halindeyim:D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Otomatik güncelleştirmeler ile yüklendi...

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleştirmeler yükleniyor pc yeniden başlatılınca sorun meydana çıkıyor
pc kapanırken windows yapılandırılıyor yazıyor pc kapanıp açılırken windows güncelleştirmeleri yapılandıramadı .değişiklikler geri alınıyor yazıp pc yeniden açılıyor

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar bu güncelleştirme 26.01.2010 tarihinde Microsoft Update üzerinden verildi ve sorunsuz yükledi.Güncelleştirme geçmişinizi kontrol edin.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
rise kardeşim..senin windows 7 güncelleştirmlere hep windows 7 doğrulaması gerektiriyor..bir gün windows7 keyim patlıyacak diye korkuyorum :D

uyuma_66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. İlk olarak aşağıda bulunan ve Registry üzerinde değişiklik yapacak olan komut dizisini kopyalıyoruz.
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
2. Daha sonra Başlat Menüsü (Start Menu)’ne geliyoruz. Arama (Search Bar) kısmına “cmd.exe” yazarak Komut İstemi (Command Prompt) üzerine sağ-tuş yapıyoruz ve Yönetici Hakkıyla (Run as Administrator) çalıştırıyoruz.
2. Komut İstemi (Command Prompt) açıldığında birinci adımda kopyalamış olduğumuz komut dizisini yapıştırıyoruz ve ardından Enter‘a basıyoruz. Bu işlemden sonra Windows Update üzerinden güncelleştirmelerinizi sorunsuz olarak yapabilirsiniz.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
1. İlk olarak aşağıda bulunan ve Registry üzerinde değişiklik yapacak olan komut dizisini kopyalıyoruz.
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
2. Daha sonra Başlat Menüsü (Start Menu)’ne geliyoruz. Arama (Search Bar) kısmına “cmd.exe” yazarak Komut İstemi (Command Prompt) üzerine sağ-tuş yapıyoruz ve Yönetici Hakkıyla (Run as Administrator) çalıştırıyoruz.
2. Komut İstemi (Command Prompt) açıldığında birinci adımda kopyalamış olduğumuz komut dizisini yapıştırıyoruz ve ardından Enter‘a basıyoruz. Bu işlemden sonra Windows Update üzerinden güncelleştirmelerinizi sorunsuz olarak yapabilirsiniz.

Yapılan işlem nedir? Biraz açıklarmısın.:huh:

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim bu güncelleştirme ile ilgili bir sorunum var arkadaşlar internette biraz araştırdığımda bu sorunun yalnız bende olmadığını da gördüm
Sorun şu ki bu güncelleştirmeyi update ten indirdiriyorum yeniden başlattığımda yapılandırma % 67 de takılıp kalıyor daha sonra yapılan değişiklikler geri alındı diyor ve güncelleştırmeyi yükleme başarısız oluyor. yeni format attığım verin mavi kurduğum win 7 üzerindede aynı durum söz konusu diyeceksiniz ki crack ten mi ama sanmıyorum oda değil çünkü serial girerek etkinleştirme yaptım ve kalıcı olarak etkin yazıyor pc de
Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
güncelleştirmeler yükleniyor pc yeniden başlatılınca sorun meydana çıkıyor
pc kapanırken windows yapılandırılıyor yazıyor pc kapanıp açılırken windows güncelleştirmeleri yapılandıramadı .değişiklikler geri alınıyor yazıp pc yeniden açılıyor

Aynen bendede öyle ne iş anlamadım:D

erhanorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar pc sürekli kendi kendine kapanıp açılıyo ama bu güncelleştirme bir türlü yüklenmiyo %67 de kalıyo elle yükledim sonuç aynı lüt fen yardııım

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu soruna bir çare bulamadık..:)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yüklemeyin o zaman beyler bu güncelleştirmeyi.belki sorunlu bilgisayarlar içindir bu güncelleme

erhanorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw yüklemicez ama pc yüklemek için elinden geleni yapıyo açılıp kapanıyo durmadan yine yükleyemiyo her açtığımda aynı işlemi yapıyo açılıyo kapanıyo tekrar tekrar formattan sora yine aynı güncelleme gelirse nolacak

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Güncelleme sorunu yaşanlar elindeki Windows 7 .iso'sunun bir MD5 değerlerini kontrol etsin bakalım...

uyuma_66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlata tıklıyoruz,

Arama çubuğuna “cmd” yazıyoruz. Çıkan sonuçlarda “cmd” nin üstünde sağ tıklıyoruz ve yönetici olarak çalıştır(Run as Administrator) diyoruz.

Karşımıza çıkan komut satırına “sfc” yazıp enter liyoruz. sonrada “sfc/scannow” komutunu yazıp enter liyoruz.

Tarama bittikten sonra komut satırından “exit” yazıp çıkıyoruz ve artık güncelleştirmeyi yükleyebiliriz

burada windows 7 tamamen orjinal dosyalar ile değiştirilecek ve bozuk dosya tamir ediliyor
windows'u kapatmadan hemen güncelleştirme yapmanız lazım bilgisayarı kapatıp açınca windows aktifleştirme işlemini tekrardan yapmalısınız

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------

birde söyleyeyim son çare format felen deyil hata bozulan bir dosyadan kaynaklanıyor onunda çaresi yukarda yazdım

---------- saat 20:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:02 eklenmişti ----------

bende oldu ama böyle yapınca düzeldi