Windows 7 gercekten farkli bir vista deneyimi.

Reaksiyon puanı
0
driver sorunları baş gösterecek fakat onlar firmaların işi, çalışıp sürsünler piyasa driverları. ama win 7 de gadget açılmama problemi var çözen varsa çok memnu olacağım :S

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Masaüstüne sağ tıklayıp gadgets seçeneğine girerek, mevcut sidebarlar arasından istediklerimi kenara atarak bütün sidebarları sorunsuz olarak kullanabiliyorum.

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows7 masaüstümden bir görünüm...
Sidebarlarla ilgili sorun yaşamadım şuana kadar.

Reaksiyon puanı
0
ben de ilk kurduğumda problemsiz kullanıyorum, günlük kullandığım programları kurduktan sonra yeniden başlattığımda gadgetler çalışmıyor ne yazıkki :( sistem geri yükleme yaptığımda sorun gideriliyor ama sonuçta boş bir windows kullanılamaz. programları kurunca yine gidiyor.

donanımsal bir şey mi ki accaba?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
ben de ilk kurduğumda problemsiz kullanıyorum, günlük kullandığım programları kurduktan sonra yeniden başlattığımda gadgetler çalışmıyor ne yazıkki :( sistem geri yükleme yaptığımda sorun gideriliyor ama sonuçta boş bir windows kullanılamaz. programları kurunca yine gidiyor.

donanımsal bir şey mi ki accaba?

Sag tiklayip Gadgetslere girip hepsini kaldir sonra tekrar sec kullandigin gadgetleri.
Bu sekilde geri gelmesi lazim.
Ben gadget kullanmadigim icin boyle bir sorun olup olmadigini bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
0
gadgetlerle ilgili hiç bir ekran karşıma gelmiyor, hiçbir işlem yapamıyorum ne yazık ki :S

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gadgetleri sevmeyen bir virüs bulaşmış olmasın sakın.
Windows7ye ilk virüs bulaştıran olarak dünya tarihine geçecekmişsin gibime geliyor. :D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
2. video
Hellgate London
1680*1050
VeryHigh
8xAA
F/R : 30 - 50
Arasira nedenini bilmedigim takilmalar oldu, yanliz bu videodaki gibi degil sonucta video 25 fps ve kayit esnasinda sanirim video takilmalari olusmus ama oyun akiciydi,
Biraz karanlik :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=bWWwn_PuZgk

Reaksiyon puanı
0
ehehe sadece gadgetlerin çalışmasını engelleyecek virüsü yazan arkadaş ta kim olacaksa artık :)
ama iyi olur tabi reklamın iyisi kötüsü olmaz

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet aynı şekilde bendede gadgetlarla ilgili hiçbir sayfa açılmıyor nedense. Daha önce key girmeden kullandığımda gadgetları kullanabiliyordum.Format attım key kullanarak kurdum bu seferde gadgetları kullanamıyorum maalesef :(

Reaksiyon puanı
0
bir arkadaş bir yerden bunla ilgi çözüm edinmiş,
olayın çözümü kullanıcı denetimini aktif hale getirmekten geçiyor.

büyük ihtimal siz de benimle aynı hataya düşerek kullanıcı denetimlerini tümüyle kapattınız

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
bir arkadaş bir yerden bunla ilgi çözüm edinmiş,
olayın çözümü kullanıcı denetimini aktif hale getirmekten geçiyor.

büyük ihtimal siz de benimle aynı hataya düşerek kullanıcı denetimlerini tümüyle kapattınız

UAC'in etkiledigini hic duymamistim ama bu dertten muzdarip baya kisi varmis,
ben Gadget kullanmadigim icin boyle bir derdim yok ama olurda dek gelirse bir cozum burdan yazarim.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
inanılmaz süper hızlı vista yanında bo. yemiş vala kullanışlı süper çevik dicek laf yok kurdum şimdi ve kullanıyorum

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Windows 7'nin tam olarak piyasaya cikis tarihi nedir acaba ?

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Haziran 2009 final aşaması olacak

zeki2976

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ben 852 gme chipsetli laptopta herseyi tanitabildim sen 915 te nasil tanimadin anlamadim.
Wireless kartin intel chipset ile rahatlikla tanirdi,
her neyse laptop modelini yaz bakalim bir belki buluruz birseyler.
Bu arada link hala degismedi, su anda bakim yapiliyormus bu kadar yogun ilgi beklemiyormus microsoft o yuzden bu gece yarisi sunucular acilabilir.
Beklemek isteyen beklesin
Link burda

Ustam 852 chipsetli eran kartımı doğal olarak tanımadı win 7 . Sen nasıl tanıttığını paylaşabilir misin?:donatello:

zeki2976

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Lütfen 852 chipsei nasıl tanıttığını anlatır mısın ? Yoksa abartı mı öylediğin?

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende dün yükledim . bildiğin vista yaaa .

abartılanlar kadar yok :S

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bildigin vista ? vistanin neyini biliyorsun ki bildigin vista oluyor ? vista da ozaman bildigin xp xp de bildigin win me win me de bildigin 98 öyle gider bu saçmalik.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Ustam 852 chipsetli eran kartımı doğal olarak tanımadı win 7 . Sen nasıl tanıttığını paylaşabilir misin?:donatello:

Malesef bende tam bir tanitma yapamadim,
en son surucuyu intelden indirdim haliyle aero desteklemedi ve video bellegi 32 mb olarak gectigi icin mediacenter uyardi ama bir sorun yasamadim.
Yani tanitmaya gerek yok diyebilirim cunki aero fonksyionlari haric her sey yapilabiliyor zaten Aero destegi GMA 950 den sonra gelen bir durum yani 945 chipsetli modeller.den sonrakiler.
ses kartini c-media ise laptopunuzdaki model in yanina vista driver yazip google aramasi yaptiginizda ayni modele ait vista suruculeri ise yariyor.
Kablolu ve kablosuz ag icin ise bir sey tanitmama gerek kalmadi otomatik tanidi, Intel chipset inf installation utility xp son version kurmustum oylesine ama birsey degistirmedi :)

Bir kac dezavantaji olsada kullanim performansi ve kalitesi hic bir sekilde xp aratmiyor.

zeki2976

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ustam ben videoları izlerken görünü tam net değil. Diğer özellikler normal çalışıyo ama bu görüntü bozulması sinirim bozdu. Bu arada gs kupada 1-1 berabere kaldınız tbrkler
benim bilgisayar toshiba L-10 205 1gb ram
Galiba en iyisi yeni bir tane almak..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Ustam ben videoları izlerken görünü tam net değil. Diğer özellikler normal çalışıyo ama bu görüntü bozulması sinirim bozdu. Bu arada gs kupada 1-1 berabere kaldınız tbrkler
benim bilgisayar toshiba L-10 205 1gb ram
Galiba en iyisi yeni bir tane almak..

Evet goruntu youtube yuzunden malesef tam net degil,
Tam olarak nasil bir goruntu bozulmasi yasiyorsun merak ettim ben sadece aero kullanamiyorum o kadar?
Bu arada en son 852 GME chipset surucusu ( ben bunu win7 de kullanmistim abuk subuk kurdu ama grafik hatasi yasamadim )
Intel GME 852

hakan426

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim sistemim İntel Pentium D 2,81Ghz 1,5 gb ddr2 ram
256mb Nvidia Fx5500 ekran kartı 160 gb hdd sizce win7 yi kaldırır mı yada kasar mı?:helpsmilie:

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
256mb Nvidia Fx5500 ekran kartı 160 gb hdd sizce win7 yi kaldırır mı yada kasar mı?:helpsmilie:

İstenilen sistem gereksinimlerine göre, herhangi bir kasma olmaması gerek, sisteminiz windows7 için yeterlidir.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Bende çalıştığına göre sende uçuşa geçer.
PIV 2.0, Ati 128 MB ekran kartı, 1 GB RAM, Asrock 865g anakart.
benim en zayıf kalan ekran kartı 2.2 veriyor derecelendirmede.

zeki2976

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
videolar da çok hafif bir netlik sorunu aynı videoyu xp de çok net win 7 de hafif sanki parçalı gibi az bir oranda ama tabi ekran kartından sanırım.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
c2d 2.2 T7500
4gb ram
8600m gs ekran karti
ile kullaniyorum 5.5in altinda deger almadim hç birinden