- Reaksiyon puanı
- 149
Güzel inceleme. Ben bu Windows 7 incelemesini Hakkı Abi'den bekliyordum 

arkadaşlar ben bunu kurdum ama açılırken surekli ekran siyaha düşüp takıldı kaldı
acaba yanlışmı kuruyorum
direk vistanın üzerinemi kurmam gerekli
ben kurarken hep HDD yi formatlayarak kurdum
Bu hata WMP12 den kaynaklaniyor ve hangi isletim sistemi oldugu farketmez,
aslinda dikkat edilmesi gereken WMP12.
cunki Taglari WMP12 uzerinden degistirmeye kalkarsaniz bu problem olusuyor ve hangi isletim sistemi oldugu farketmez.
Durum şundan ibaret: Güncel Windows 7 ön sürümlerinde bulunan bir hata MP3 dosyalarının ilk saniyelerinin kesilmesine yol açıyor. İlk zamanlarda bu hataya sebep olarak Windows 7'de bulunan WMP12 gösterilse de durumun daha vahim olduğu ortaya çıktı. Hangi medya oynatıcısını kullanıyorsanız kullanın MP3'lerinizin ilk birkaç saniyesi kesilmeye başlıyor. Bu hatayla karşılaşan kullanıcıların yüzlerce MP3 dosyasının giriş kısmı kesildi.
Sivasspor, ya benim Windows 7 ile alıp veremediğim birşey yok, Sadece İnsanları burda uyarma amaçlı bilgi paylaşımı yapıyorum. Hatayı kendim uydurmadım, Chip'in haberini olduğu gibi aktardım ve de ufakta bir not düştüm.
Chip'in haberine göre Önceleri WMP12'den sanılan bu durum, Aslında W7'den kaynaklanıyormuş. Ben oranın yalancısıyım. Sen Şimdi dedinki hangi sistem olursa olsun WMP12 bu hatayı yapıyor, bu tezini destekleyen haber/makale varmı acaba ?
Amacım burda bişiler yarıştırmak değil, İnsanlara mağdur olmadan önce bilgi sunmak, burda bir art niyet görüyormusun acaba ?
cumlesindeydi.Beta'yı deneyecekler için bir uyarı... Eğer Beta W7'yi, Windows 7'nin tam sürümü yayınlanana kadar kullanmak istiyorsanız, bu tarz veri kayıpları ile karşılaşacağınızı unutmayın.
olsa daha uyarici olabilirdi gibi...bu tarz veri kayıpları ile karşılaşabileceğinizi unutmayın
Sivasspor, yahu takıldığın nokta o muYa zaten o cümle olma ihtimali üzerine, uyarı niteliğinde yazıldı, yani kelime hatasına da bu kadar takılmaz ki insan...
Bill gates bile takılmamıştır eminim
![]()
bence windows 7 vistadan kat kat iyi..tam anlamıyla cıksaydı hemen kurardım...
Windows 7 sonraki 5 senenin XP'si olacak. Gerçekten çok güzel yapmışlar. Vista belasına 10 basar. Açılış süres dedikleri kadar var inanılmaz diyebilirim. Hızı çok iyi. Eğer crack bulsaydımk aktivasyon için şu an bile ana işletim sistemi olarak kullanırdım..
Daha Önce Windows 7'nin mp3 dosyalarına zarar verdiği haberini burada tartışmıştık. Microsoft, Windows7 Beta İçin yama çıkardı. Alttaki linkten 32 ve 64 bit için olan yamayı indirebilirsiniz.
Windows 7 Beta Hotfix