Windows 7 de 3 bilgisayarı birbirine bağlamak

crownprince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar evimde 2 masaüstü 1 adet de notebook var bütün bilgisayarlarda win7 kurulu ama notebook ta starter masa üstünün birinde 32 diğerinde 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Bu bilgisayarları hatta 2 bilgisayarı (masa üstü) ethernet kablosu ile modem üzerinden nasıl bağlayabilirim. Benim amacım dosya transferi sağlamak. Kabloları taktım modeme bağaladım her 2 bilgisayardan bütün diskleri paylaşıma açtığım ve okuma - yazma izni verdiğim halde hiçbir şekilde diğer bilgisayrı göremiyorum ağa tıkladığım zaman bilgisayar ismi çıkıyor tıklıyorum user klasörü çıkıyor ama o kadar başka hiçbir dosya görünmüyor.Bir yerde yanlış yapıyorum ama bulamadım bunu detaylı bir şekilde resimli olarak anlatabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.şimdi diyeceksiniz ki google ne güne duruyor hepsine baktım anlatımlara baktım ama olmadı. Bu arada kulladnığım modem ttnetin verdiği ZTE zxv10 w300 serisi kablosuz 4 port modem
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Bilgisayar adlarını Farklı yapın 3 bilgisayarın ana adı da farklı olmalı daha sonra ağ ve paylaşım merkezinden ortak ağ yapılandırın, parolalı dosya paylaşmayı kapatın ve tüm paylaşımları açın her hangi bir parola sormasın daha sonra ağ da zaten bilgisayarlar görünecektir. istediğin bilgisayarı Ana makine yapabilir paylaşımları sınırlayabilir açabilirsiniz

crownprince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Bilgisayar adlarını Farklı yapın 3 bilgisayarın ana adı da farklı olmalı daha sonra ağ ve paylaşım merkezinden ortak ağ yapılandırın, parolalı dosya paylaşmayı kapatın ve tüm paylaşımları açın her hangi bir parola sormasın daha sonra ağ da zaten bilgisayarlar görünecektir. istediğin bilgisayarı Ana makine yapabilir paylaşımları sınırlayabilir açabilirsiniz
bilgisayrımda daha doğrusu ana makinada 2. hardisk var onu görüyor 1. sabit diski görmüyor bütün disklerin izinleri tamam ama 1.sabit disk c-d 2.sabit disk e-f-g
e-f-g görüyor
c-d görmüyor

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Paylaşıma izin vermelisin artı olarak bütün hdd leri paylaşıma açmalısın artı olarak bir ip yi modem olarak belirleyeceksin sonra her pc için ayrı ip atayacaksın yanlız hepsinde modem ip si aynı olacak.