• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Başlangıçta açılan program ?

HasanPly8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni Windows 7 Format attım ve bütün driverleri kurdum başlangıçta açılan java updateri devredışı bırakmak için msconfige girdim başlangıça baktığımda Conexant Universal Device install/Uninstall diye bir program gördüm virüs diye düşünüyorum . Yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yazsın lütfen...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Virüs değil büyük bir ihtimal donanımlarından birime ait uygulamadır o

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Daha önce eksik yuklenmiş olabilir,yeni güncelleme ile verilmiş olabilir seçenek var yani internette araştırma yaparsan conexant ın ses kartı ,ethernet, Modem üreticisi olduğunu gorebilirsin sen yinede bir donanımlarına bak istersen

HasanPly8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önce eksik yuklenmiş olabilir,yeni güncelleme ile verilmiş olabilir seçenek var yani internette araştırma yaparsan conexant ın ses kartı ,ethernet, Modem üreticisi olduğunu gorebilirsin sen yinede bir donanımlarına bak istersen
Şimdi anladım benim touch padin sürücüsünden yüklenmiş çok teşekkürler Yardımın için :)

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
conexant ses sürücüsüdür genelde ama, touchpad üretip ürettiklerini bilmiyorum :)
kesinlikle virüs değildir