reinascylla
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, dün acer nitro 5 AN515-44 aldım freedos olarak geldi windows vs. kurdum driverları güncelledim sona ekran kartı ile ilgili driverlara geldiğimde kurduğumda windows sürümünüz ile uyumlu değil diyordu windowsu güncelledim onu da çok zor güncelledim en son güncellemeyi bulamıyordu windowsa format attım sonra güncelledi kendi kendine sonra driverı indirdim yine aynı hatayı verdi sonra nvdianın programını indirdim GeForce programını otomatik kurdu driverı program sonra bazen tam video açtığımda bilgisayar tamamıyla donup kilitleniyor görev yöneticisi vs açılmıyor kapatıp açıyordum düzeliyordu sonra bunun çözümünü ararken fotoğraf olarak eklediğim görseldeki renkli şekiller çıktı ama tam videoyu açtıktan sonra oldu kapatıp açtım laptopı düzeldi buradaki problem nedir lütfen yardımcı olur musunuz donanımsal olduğunu düşünmüyorum zaten driver aşamasında bir çok sorunla karşılaştım, donanımsal olsaydı oyun oynayamazdım diye düşünüyorum. Hatanın ne olduğunu bilmediğim için internette net bir çözüm bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz lütfenn. Renkler pcyi kapatıp açınca düzeldi. Ama hala sorun var donma sorunu vs. Driverları vs tamamıyla artık kurduktan sonra 5 saniyede açılan bilgisayar 30 40 saniye de açılmaya başladı ssd var.![]() |