- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,844
O kısımda da dil sıkıntısı var.c diskinden kullanıcılara girince bnede de documents olarak yazıyor ama için boş.
O kısımda da dil sıkıntısı var.c diskinden kullanıcılara girince bnede de documents olarak yazıyor ama için boş.
En son güncelleştirmeyi bu ay başlarında sanal makineme kurulu Windows 11 üzerine yapmıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bilgisayarımın başında olduğum vakit güncelleme sonrası deneyimlerimi paylaşabilirim.Bende baktım yabancı kaynaklara falan ama göremedim. Çok ilginç bir sorun. Iso da mı sıkıntı var acaba ? İngilizce yazması sizde var mı ? documents downloads gibi. Birde format atarken windows kurulumunda kodla yerel oturum açmıştım.
win11 maalesef problemli bir işletim sistemi tıpkı 8.1 gibi vista gibi tarihin tozlu sayfalarına karışmasına az kaldı.Microsoft un daha iyi bir sürümü muhakkak gelecektirYaşamış olduğum yeni güncelleme ile gelen kritik hataları buldum. Muhtemelen sizin de başınıza gelmiştir. Bu paketler nasıl denetleniyor bilmiyorum. Herhalde test etmeden gelişi güzel yayınlıyorlar. 2 bilgisayarım var ikisinde de 11 desteği var ancak ikisine de 10 kurdum. Öncelikli hata kullanıcı dosya adının içindeki dosya adlarında türkçe karakter bozulması. Bazen normal açılıyor ama genellikle ing yazıyor örneğin indirilenler yerine downloads yazıyor. Sonraki hata daha da kritik ve büyük. Pencere çubuklarında çoklu görev dosya açma eklenmiş + işareti var. Orada 2 kez + basınca explorer çöküyor ve yeniden başlatıyor. Son olarak bu belki sadece benim başıma gelmiş olabilir. Mail uygulaması bozuldu ve çöktü. Silip geri yüklememe rağmen çökmeye devam etti. Ve bazı driverlar çalışmıyor mesela ses aygıtım var fiio ka3 usb dac. Bu aygıt driverları 11 de çalışmıyor. Kısacası 11 deneme tahtası gibi kullanmayın derim. Sürekli format atmayı sevenler veya yama bekleyenler geliştiriciler kurabilir. 10 daha kararlı duruyor.
Şunuda söylemeden edemeyeceğim Win10 a aynı temayı yükleyin win11 olur.win11 maalesef çöp bir işletim sistemi tıpkı 8.1 gibi vista gibi tarihin tozlu sayfalarına karışmasına az kaldı.Microsoft un daha iyi bir sürümü muhakkak gelecektir
o 8.1 değil 8 idi çöp olan.11 en performanslı windows sorunsuz windows hatalı inen iso neden olmuş olmalı.
Ne farkeder ki neticede kayboldu gittio 8.1 değil 8 idi çöp olan.
stajerlerin yaptığı windows tabletimsi...Ne farkeder ki neticede kayboldu gitti
Iso hatalı değilmiş sonradan yeni indirip kurdum ama sonuç aynı. Grafik sorununu yeni yamaladılar.11 en performanslı windows sorunsuz windows hatalı inen iso neden olmuş olmalı.
o dil "sorunu" bende de var. Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca sizde olan dosyaların çoğu bende yok. Belki kullandığınız uygulama türkçe olduğu için bulamayıp yenisini oluşturmuş olabilir mi? Mesela documents bende de var ama içinde sadece Sql management studio var. Kurulurken kendi açmış demekki.Güncel olarak dil sorunu devam ediyor. Grafik sürücü ile + basınca çökme giderilmiş. Dolby atmos enable olmuyor. Bunun içinde unofficial realtek sürücüsü ile bu sorun çözülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 175005
Mesaj otomatik birleştirildi:
Iso hatalı değilmiş sonradan yeni indirip kurdum ama sonuç aynı. Grafik sorununu yeni yamaladılar.
Yok son paket güncellemeden sonra bu hata oluşuyor. Tek pencerede çoklu dosya açmaya yarayan güncelleme bozuyor.o dil "sorunu" bende de var. Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca sizde olan dosyaların çoğu bende yok. Belki kullandığınız uygulama türkçe olduğu için bulamayıp yenisini oluşturmuş olabilir mi? Mesela documents bende de var ama içinde sadece Sql management studio var. Kurulurken kendi açmış demekki.
Valla bende o güncellemeden önce de vardı. Büyük ihtimalle aynı sürümü kullanıyoruz. Format atıp denemişmiydiniz?Yok son paket güncellemeden sonra bu hata oluşuyor. Tek pencerede çoklu dosya açmaya yarayan güncelleme bozuyor.
Denedim 10 daydım ama microsoft 10 u bozmaya mı gitmiş anlamadım. Saçma hatalar çıkmaya başladı geri 11 e geçtim iso yu tekrar indirip bastım.Valla bende o güncellemeden önce de vardı. Büyük ihtimalle aynı sürümü kullanıyoruz. Format atıp denemişmiydiniz?
Sıfırdan format attınız. Ve uygulamaları kurmadan baktıysanız evet windowsla alakalı. Ama eğer herhangi bir uygulama kurduysanız o uygulama kurmuş olabilir bence.Denedim 10 daydım ama microsoft 10 u bozmaya mı gitmiş anlamadım. Saçma hatalar çıkmaya başladı geri 11 e geçtim iso yu tekrar indirip bastım.
Yok sıfırdan önce güncelleme yaparım driverlar kurarım sonra uygulamaları kurarım.Sıfırdan format attınız. Ve uygulamaları kurmadan baktıysanız evet windowsla alakalı. Ama eğer herhangi bir uygulama kurduysanız o uygulama kurmuş olabilir bence.
Bu uygulama indirmeden önceki hali mi? Format atmak düzeltmişe benziyor.Yok sıfırdan önce güncelleme yaparım driverlar kurarım sonra uygulamaları kurarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 175007
Yok tek tek kendim elle yazdım.Bu uygulama indirmeden önceki hali mi? Format atmak düzeltmişe benziyor.
Ben hep format atarak kurarım. Sonradan pencere kısmı bende gene bozuldu + basınca kapatırken Explorer çöküyor. Widget bozuldu onunla uğraştım sonradan web experience pack silip tekrar kurdum mağazadan düzeldi.Windows10 'dan yükseltme yaparak Win11 geçince ciddi sıkıntılı oluyor. Windows11 sıfırdan kurunca bu sorunlar ortadan kalktı. Windows 11'e geçecekseniz yükseltme yaparak değil sıfırdan kurmak daha doğru. Bir kaç arkadaşımın başına da gelmiş onlar da direkt kurdu hala memnunlar.
Başka fark eden var mı bilmiyorum.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
11 en performanslı windows sorunsuz windows hatalı inen iso neden olmuş olmalı.
Benim uyumlu ama.windos11 sorunlu değil sorunluların donanımı uyumsuz...
windos11 sorunlu değil sorunluların donanımı uyumsuz...